Şimdi Ara

Cebit 2008: Turksat KabloTV Dijital Yayın! (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.406
Cevap
9
Favori
145.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesut çevik arkadaşın dediklerini iyi tercume etmiş arkadaş türk degil galiba :D
  • Yukarıdaki mesajımdada yazdığım gibi;Conax modül üzerinde mpeg2 yazıyor ama bu sorun teşkil etmiyor.
    Bende Dragon modül var onu denedim.Ama sonuç alamadım.Arasıra çok çok kısa ses aldı ama görüntüyü hiç çözmedi.

Fakat bu modülle izleme yaygınlaşırsa ben cihaz üreten firmaların bizim modüllere bir atak yapıp uçuracaklarından korkuyorum.Kolay değil pazar kavgası.

Bu arada bir vatandaş yurtdışı diyor ama bilemem karasal kart birebir kopyalanabilirmi diye soruyor:
    http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=485566

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 28 Mart 2009; 9:23:17 >

• Speedy9355

Bende 40V4230 var Edirnede oturuyorum ve test yayında. YAlnız TV de HD tunerim yok. O yüzde HD yaını olna iki kanalı izleyemiiyorum. buradaki Teledünya yetkilileri beni geçen gün aradılar ve kutu almadan kart alabileceğimi ve modülle kullanabileceğimi söylediler.

Ayrıca tuner değişimini bende istiyorum sonye bende mail atabilirim ve ya siz burada bir ortak mail hazırlama gibi bir girişimde bulunursanız o daha etkili olur sanırım. Ayrı bir topikde açolabilir.
  • topik açalım dedim kimse bakmadım siz de bağımsız atabilirsiniz.Sanırım bu hafta da teledünya alamayacağım ancak haftaya artık o sırada Sony den olumlu cevap gelirse ne mutlu bize?
  • Şimdi Acıbadem bölge bayisini aradım en geç 2 hafta içinde yeni kutular gelir dediler.Bu durumda Sony'den ümit devam ediyor.
  • arkadaşlar cuma günü tele dünyaya kayıt yaptırdım hd box ile salı günü kuracaklar evdeki plazma samsung e92h modeli hd ready bunla digital yayınları ve hd kanalları izleyebilirmiyim selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaptan69

arkadaşlar cuma günü tele dünyaya kayıt yaptırdım hd box ile salı günü kuracaklar evdeki plazma samsung e92h modeli hd ready bunla digital yayınları ve hd kanalları izleyebilirmiyim selamlar

hdmi girişinden bağlarsın ve 2 adet hd yayını hd olarak diğerlerinide sd olarak seyredersin. diğer sd yayınlarıda hdmi üzerinden seyret görüntü scarttan çok daha kaliteli. son olarak Türkiye'de full hd yayın yapan kanal olmadığı için şu an ki yayınlarda full hd ile hd ready kanallar arasında bir görüntü farkı yoktur.
  • modakartalı sagol cevap için beni rahatlattı yoksa 2200 ytl boşa giderdi plazma için
  • almanyadan almaya ugrasmama ragmen getirmenin bir yolunu bulamayınca cumartesi gunu kayacenterdan 1 adet modul siparis etmistim bu sabah modul elime gecti.eve geldim kartı taktım ve SUPEEEEEEEER

tum kanallar var. elveda diger tum yayın sistemleri
  • Sayın noyancelebi güle güle izleyin hayırlı olsun.
  • Merhaba arkadaşlar.

Bende 2 ay önce bir philips 5603 lcd tv aldım.
    Bu tv nin mpeg 4 DVB-C özelliği varmı? teledünyanın hd yayınlarını SPB olmadan izleyebilirmiyim?

Saygılar.
  • Şu ES-HD problemini Sony'ye bir bildirelim bakalım. Sen hangi adrese mail atmıştın tuner konusunda? Ben de aynı yere yollayayım.

Saygılar

quote:

Orjinalden alıntı: Speedy9355

Şimdi Acıbadem bölge bayisini aradım en geç 2 hafta içinde yeni kutular gelir dediler.Bu durumda Sony'den ümit devam ediyor.
  • Siz de gönderdiniz mi. Ben bilgi@eu.sony.com a gönderdim. tık yok.
  • Merhaba conax card ile DVB-C TV'sinde yayın izleyen arkadaşlara bir sorum olacak. Bildiğiniz gibi NG HD aslında 5.1 ses sistemi ile yayın yapıyor. Gelecekte 'de bir çok Teledünya yayınlarının 5.1 ses sistemi ile yapılacağı bekleniyor.
    TV'lerinde optic çıkışı olan arkadaşlar, bu çıkışı 5.1 anfiye bağladığınızda gerçekten 5.1 ses alabliyor musunuz ? Yoksa stereo down-mix olarak mı ses geliyor ?
    teşekkürler...
  • Direk kablo TV'den aldığımız görüntü ile Teledünya + SD TOP box'dan (SD Türü HD değil) aldığımız görüntü arasındaki fark nedir?

Bilgisayarında DVB-C TV kartı kullanan var mı?
  • Arkadaşlar merhaba,
    burada tartışılan konulara bakınca benim sorun biraz garip kaçacak ama yine de en uygun yer burası sanırım.
    Analog kablo tv kullanıyorum.
    yaklaşık birkaç aydır kablo tv'teki mono yayın yapan kanallarda yayın anlık olarak stereo olmakta sonra tekrar mono olmakta. bu da ses'de garip bir gidip gelme olarak yansımakta. tv'te yayını mono'ya set etme gibi bir seçenek de yok.
    tv servisi bana şöyle bir açıklama getirdi. kablo tv'deki yayınlar stereo'ya dönüşüyor onu için arada test yapıyorlar. bu yüzden oluyor dedi. sorun her zaman da olmuyor ama bir başladımı 15 20 saniye ara ile gidip gelmeler başlıyor. bazen stereo olduğu süre uzun ulursa tv'de sesi stereo olarak görebiliyorum.
    görüntü cam gibi bu arada onda sorun yok.
    varmı böyle bir tecrübeniz. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SUAVI

Direk kablo TV'den aldığımız görüntü ile Teledünya + SD TOP box'dan (SD Türü HD değil) aldığımız görüntü arasındaki fark nedir?

Daglar kadar(eger kablo tv kelimesini kablo kelimesi yerine alıskanlıklardan oturu yanlıs kullanmadıysan)

quote:

Orjinalden alıntı: prosecutor

Sayın noyancelebi güle güle izleyin hayırlı olsun.

cok tesekkurler hocam. yasasın modulden seyredilen TD kardesligi diyorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: noyancelebi

quote:

Orjinalden alıntı: SUAVI

Direk kablo TV'den aldığımız görüntü ile Teledünya + SD TOP box'dan (SD Türü HD değil) aldığımız görüntü arasındaki fark nedir?

Daglar kadar(eger kablo tv kelimesini kablo kelimesi yerine alıskanlıklardan oturu yanlıs kullanmadıysan)

quote:

Orjinalden alıntı: prosecutor

Sayın noyancelebi güle güle izleyin hayırlı olsun.

cok tesekkurler hocam. yasasın modulden seyredilen TD kardesligi diyorum :)

yes

• Her kaynak için ayrı bir cihaz ala ala her taraf kumanda doldu.Yaşasın modüllü tv kardeşliği ve X3500
  • quote:

Orjinalden alıntı: CompassTR

Sayin prosecutor,

TV'nizin CA modul menusunden CA subscription status (abonelik durumu) bilgilerine girince, tarih olarak ne gozukmekte? simdiden tesekkurler.

Ben de ayni sekilde gecen hafta smartcard alarak ayni modul ile aboneligimi baslattim fakat 2-3 gun once yayin kesildi(no access yaziyor ekranda), bahsettigim menuden tarih bilgilerini kontrol ettigimde son tarih olarak 23 Mart yazmakta, konu ile ilgili Teledunya ile gorustum ve abonelik bilgilerinin sisteme girilmedigi icin yayinimin kesildigini soylediler 1-2 gun icerisinde duzelir dediler ama sistemde calisma varmis halen beklemekteyim.

Yukarida tartisilmisti sanirim, bunu bilgi olsun diye yaziyorum; abonelik bilgileri Smartcard numarasina gore merkezden verilen sinyal ile yetkilendiriliyor, ileride PAYTV kanallari oldugunda da ayni sistemle izleme yetkileri kart numarasina gore tanimlanacak. Kart sistemlerinin hepsinde mantik aynidir zaten genel olarak. Smart kart icerisinde cesitli bilgiler yukludur, en basta da kart no veya abone no.

Menüde 31mart son gösteriyor.İnşallah sadece ödeme ile ile ilgilidir.

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.