Şimdi Ara

Cebit 2008: Turksat KabloTV Dijital Yayın! (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.406
Cevap
9
Favori
145.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.teledünya.tr.cx buradan bir bak biz hazırladık seçeneklerin var.HD yayın için değer.Kutu kötü yayın veriyor da kim dedi.Sadece ayarlarla oynamak ve bir de kaliteli kablo almak gerekir.
    Monster markalar iyiymiş.Hama kullanıyorum PS3 için güzel.Altın uç olması da etkiler.Scartta çok fazla etkiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BAZIL

Teşekkürler sayın Speedy9355, kullanım klavuzunu bulabilirsem bakacağım... Kutu daha kötü sanırım ne dersiniz arkadaşlar, sizce seyredilecek kalitede mi, yoksa değmez mi..?
    Saygılarımla...

quote:

Orjinalden alıntı: Speedy9355

DVB-C var mı öncelikle ona dikkat et.Belki DVB-T dir o da SDdir.Bu şekilde hiç izleyemezsin.Genelde Samsung da DVB-T var tek tuner.

Ben internetten TV'nizin özelliklerine baktım ama özelliklerde DVB-C tuner de DVB-T tuner de gözükmüyor.
  • Arkadaşlar teledünya ile aldığımız HD set top boxları teledünya haricinde kullanabiliyor muyuz?
  • @Speedy9355

brnklc sony 26V4500 kullanıyormuş ve anladığım kadarıyla HD yayınları alabiliyor ancak sony nin o modelinde DVB-T (PCMCIA) bağlantısı var, yani kutusuz HD yayın izleyebilmek için sadece DVB-C gerekli değil? Yanılıyor muyum?

quote:

Orjinalden alıntı: Speedy9355

DVB-C var mı öncelikle ona dikkat et.Belki DVB-T dir o da SDdir.Bu şekilde hiç izleyemezsin.Genelde Samsung da DVB-T var tek tuner.

quote:

Orjinalden alıntı: brnklc

Herkese merhaba,

Bugün Teledünya üyeliğim başladı. Sony 26V4500 TV'de Conax modül sayesinde kutusuz yayınları alıyorum. 72 kanal, 2 de radyo var. Eurosport HD dışında tüm kanallar sorunsuz, ES HD'de ise şifresiz yayınların olduğu zamanki gibi ses var görüntü yok.

Ancak, EPG'de bir problem var sanırım, sanki TV programları ile EPG uymuyor. Sanırım EPG 1 saat geriden takip ediyor yayınları. Benzer bir problem yaşayan var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: thorondor06

Arkadaşlar teledünya ile aldığımız HD set top boxları teledünya haricinde kullanabiliyor muyuz?

Hayır. Bu Set-Top-Box'lar DVB-C(Cable) uyumlu olduğu için sadece dijital kablolu yayınlarda kullanılabilir. Ama eğer ilerde ülkemizde bir tane daha dijital kablolu yayın platformu kurulursa onda da kullanabilirsiniz
    Bu arada hem uydu yayınlarında hem de kablolu yayınlarda kullanılabilen combo receiver'lar da var. Örneğin;
    http://www.neta.com.tr/Combo5000DCS.htmhttp://www.neta.com.tr/Combo5000DCS.htm

• Ama sanırım bu da HD yayınları alamıyor sadece SD

quote:

Orjinalden alıntı: fıratbozkurt

quote:

Orjinalden alıntı: thorondor06

Arkadaşlar teledünya ile aldığımız HD set top boxları teledünya haricinde kullanabiliyor muyuz?

Hayır. Bu Set-Top-Box'lar DVB-C(Cable) uyumlu olduğu için sadece dijital kablolu yayınlarda kullanılabilir. Ama eğer ilerde ülkemizde bir tane daha dijital kablolu yayın platformu kurulursa onda da kullanabilirsiniz
    Bu arada hem uydu yayınlarında hem de kablolu yayınlarda kullanılabilen combo receiver'lar da var. Örneğin;
    http://www.neta.com.tr/Combo5000DCS.htmhttp://www.neta.com.tr/Combo5000DCS.htm

• arkadaşlar elimde fazladan Conx TechniCAM CX Modül var, isteyene satabilirim bilginiz olsun mesaj atarsanız uygun fiyata verebilirim.

Sony ve benzeri bazı LCD TV'lerde olan DVB-C ile sorunsuz çalışmaktadır (kendim de kullanmaktayım :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 7 Nisan 2009; 23:48:33 >
  • arkadaşlar bende sony 40x3500 lcd tv var
    teledünya için reciever almak zorunda mıyım
    modül almam yeterli mi
    bu arada bende digitürk plus var ama her ay 30-40 tl ödemekten sıkıldım
    bir ara kablonet kampanyası vardı kablolu tv yanında çok düşük ücretli idi halen devam ediyor mu
  • modul alabilirsen kullanabilirsin dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: atsuma

arkadaşlar bende sony 40x3500 lcd tv var
    modül almam yeterli mi
    bir ara kablonet kampanyası vardı kablolu tv yanında çok düşük ücretli idi halen devam ediyor mu

elimdeki conax'la yapabilirsiniz :) piyasada 130 tl mesaj atarsanız uygun fiyata verebilirim. fazladan almıştım.
  • Arkadaşlar 2 gündür tüm yayınları şifresiz olarak DVB-C içeren TV'im ile alabiliyorum....sizdeki durum nedir ?
  • neredesiniz?Çaktırma devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speedy9355 -- 8 Nisan 2009; 21:29:24 >
  • bence de :) benim şifre geldi :/ bence de çaktırma
  • Bu konuyu uzun süredir takip ediyorum ama halen kafamda netleşmedi ve sizlerden özür dileerek bir soru yöneltmek istiyorum;

LG web sitesinden öğrendiğime göre ;

-MPEG-4 AVC(H.264) Decoder
    - DVB-C özellikleri olan

özellikleri olan lg 37Lh4000 model bir tv almak ve teledünya abonesi olmak niyetindeyim. Sorularım;

- Sadece kartla HD yayın izleyeblir miyim ?
    - Eğer yukarıdaki sorunun cevabı hayır ise; Fiyat dikkate almaksızın kullanım kolaylığı, görüntü kalitesi, lüzumsuz HDMI (girişi mi çıkış mı onu da bilmiyorum ama cihazda 3 adet var ve ev sinema sistemi de alacağım HDMI bağlantılı) işgali cihaz kalabalıklığı vs bakımından kutu mu almalıyım, conax modül mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: atsuma

arkadaşlar bende sony 40x3500 lcd tv var
    modül almam yeterli mi

sayın atsuma biz sayfalar dolusu bu hususu yazıyoruz..amacımız arkadaşların bilgilenmesini sağlamak siz ise okumak zahmetine katlanmadan yazıyorsunuz 2-3 sayfa geriyi okusanız bu durumun detayıyla konuşulduğunu göreceksiniz.
  • Arkadaşımwww.teledunya.tr.cx e bak.Orada Conax modülü ile izlemek var forumu önceki sayfalara doğru oku.Bir de Tvinde HDMI girişi yetmiyorsa 3 in 1 out Ev sinema sistemleri var dvdsiz böyle bir şey yapabilirsin.
  • X3500 Tv si olan arkadaşlar yazılım sürümlerini burada yazabilirlermi. Eurosportu modulle göstermeme sorunu açısından sordum.
    W4000 le karşılaştırmak istiyorum. W4000 yazılım sürümü: B.N-EJ-CS-C.T.GC-A.CY.T
  • quote:

Orjinalden alıntı: hus655

X3500 Tv si olan arkadaşlar yazılım sürümlerini burada yazabilirlermi. Eurosportu modulle göstermeme sorunu açısından sordum.
    W4000 le karşılaştırmak istiyorum. W4000 yazılım sürümü: B.N-EJ-CS-C.T.GC-A.CY.T

nereden balkıyoruz ona
  • Kumandada "options" a basıp sistem bilgisinden görebilirsiniz.

Sony 26V4500, ES HD'de ses var görüntü yok, kabloyu çıkarıp takınca görüntü geliyor. Diğer kanallarda problem yok.

Yazılım Sürümü: B.T-EP-DW-C.T.GG-A.CY.T
  • WL-BC-A-HOJ-O-FYB-P
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.