ceed motion 0 km 40000 edermi yerine önerisi olan. uzun süre punto baktım. bi tane evo dynamik paket buldum. 2011 32000 tlye. 2011 grande punto 27000 tl. şimdi ceed deyim. tüm önerilere açığım. symbolden tutunda aurise kadar. ceed i30 dan çokmu kötü arada 10 bi fark var bide bunu merak ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: sonhaberci1
ceed motion 0 km 40000 edermi yerine önerisi olan. uzun süre punto baktım. bi tane evo dynamik paket buldum. 2011 32000 tlye. 2011 grande punto 27000 tl. şimdi ceed deyim. tüm önerilere açığım. symbolden tutunda aurise kadar. ceed i30 dan çokmu kötü arada 10 bi fark var bide bunu merak ediyorum.
Ceed iyi arabadir. İ30'dan ucuz olmasının sebebi i30'un yeni kasasının çıkmış olmasıdır. Yakında yeni ceed de çıkacak ve muhtemelen fiyatı i30 ile çok benzer olacaktır. Sonuc olarak punto yerine ceed tavsiye ederim.
Ceed kaliteli bir Arabadir 40.000 eder
Sanıyorum sınıfının en geniş, en ferah ve güvenlik olarak en sağlam aracı...
Yakında kasa değiştirecek olmasını önemsemezseniz,her türlü değer.
Süper araçtır.4.vitese attığınızda tokatlayamayacağınız araç yoktur.Yalnız dikkat ÇAAAAAAAAAAATT diye atıcaksınız!!
kia marka bir araç, 40 bin tl'yi benim kurallarıma göre etmez . gözümde 5 kuruşluk marka değeri yok.
kia da 37.900 le kampanyayı başlattı 4 günde 40.000 e çekti ne dengesizler yahu ama tam bi f/p aracı oldu bu fiyatla kaçırmayın derim
quote:
Orijinalden alıntı: Life Eternal
kia marka bir araç, 40 bin tl'yi benim kurallarıma göre etmez . gözümde 5 kuruşluk marka değeri yok.
Tipik Toyotacı sendromu Ben de Toyota'ya binerken aynı kafa yapısınndaydım da Toyota dışındaki bütün markalar pis Toyota
Kia marka değeri olarak neden gözünüzde 5 para etmez hocam? Yani sebebi nedir?
ESP olsa ben çoktan alırdım.
Kia TR burada saçmalık yapmış. ESPyi sadece en üst donanıma koymuş ama en üst donanımı da sadece otomatik vites yapmış. Bir de sanırım proceedde düz vitese koymuş . Yani ben KIAyı keyif için konfor için gösteriş için almam ki..Ekonomi için alırım ama baz güvenliği de isterim. Ama onlar ya otomatik ya da tek kapı almamı istiyor. Çok yakan otomatiği baştan fazla para vererek niye almak zorunda kalayım ki ekonomi için aldığım arabada..
Ekonomi düşünen kişi için ESP çok da gerekli bir özellik değil bence. Virajlara 140 km hızla mı gireceksin? Zaten ekonomi düşünen kişi 90-110 km hızla gider. Kia ceed motion motoru için bile alınır. 115HP. Ben 90HP corolla 1.4 D-4D kullandım da akla karayı seçtim.
quote:
Orijinalden alıntı: cafercan2633
Ekonomi düşünen kişi için ESP çok da gerekli bir özellik değil bence. Virajlara 140 km hızla mı gireceksin? Zaten ekonomi düşünen kişi 90-110 km hızla gider. Kia ceed motion motoru için bile alınır. 115HP. Ben 90HP corolla 1.4 D-4D kullandım da akla karayı seçtim.
esp siteminin amcaı yuksek hızla viraja girme rahatlığına sahip olmak değildir. belli ki nasıl çalıştığını bile bilmiyorsunuz. esp aktif bir guvenlik onlemidir. 50-60 km/h hızla giderken bile yeri gelince lazım olur. ıslak zeminde faydasını anlatmak bile gereksiz. bu araçların hepsi avrupa'da standart esp ile satılıyor. ulkeme gelince yetim muamelesi görüyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: x-rayted
ESP olsa ben çoktan alırdım.
Kia TR burada saçmalık yapmış. ESPyi sadece en üst donanıma koymuş ama en üst donanımı da sadece otomatik vites yapmış. Bir de sanırım proceedde düz vitese koymuş . Yani ben KIAyı keyif için konfor için gösteriş için almam ki..Ekonomi için alırım ama baz güvenliği de isterim. Ama onlar ya otomatik ya da tek kapı almamı istiyor. Çok yakan otomatiği baştan fazla para vererek niye almak zorunda kalayım ki ekonomi için aldığım arabada..
katılıyorum. Diğer firmalara esp standart değil diye kızılıyor ancak. Orta paket olan motion da esp olmaması çok tepki almıyor. otomatik olsa bile esp yok. Alıcısı, ilgileneni az diye sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: HARB
kia da 37.900 le kampanyayı başlattı 4 günde 40.000 e çekti ne dengesizler yahu ama tam bi f/p aracı oldu bu fiyatla kaçırmayın derim
Ne zaman bu fiyata başladı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: cafercan2633
ESP'li araba kullanınca farkı hissedersiniz. ESP sadece 140km/h değil 30-40 km de de gereklidir. Bundan sonra satın alacağım araçta da kesinlikle ESP ve Traction Control ararım.
quote:
Orijinalden alıntı: erAn_
quote:
Orijinalden alıntı: Life Eternal
Tipik Toyotacı sendromu Ben de Toyota'ya binerken aynı kafa yapısınndaydım da Toyota dışındaki bütün markalar pis Toyota
Kia marka değeri olarak neden gözünüzde 5 para etmez hocam? Yani sebebi nedir?
40 bin tl büyük bir meblağ, o miktar ile daha kendini kanıtlamış araçlara yönlenebilir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme