Şimdi Ara

cekirdek actım 2 dakıka gecmeden sıcaklık 80 oluyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    phenom 2 x2 555 black
    4 cekırdegı acmadan once sıcaklık 65 cıvarı gezıyordu
    cekırdegı actım pc bi ara acılmadı sonra acıldı cat cat kapanmaya basladı sıcaklıga baktım 80 lere cıkmıs.kasanın ıcınde psu fanı harıc 3 tane fan var kasanın onunde ledlı buyuk bıraz ve yavas donuyor.
    acaba bu fanı ıptalmı edıyım yoksa fanların donme hızını nasıl arttırırım
    cekırdeklerı nerden kapatabılırım.
    veya ne yapabılırım yardımcı olabılırmısınız

• İşlemci soğutucusuna bak, kendi stok soğutucusu ise kaliiteli bir soğutucu alman iyi olur.Sonuçta 4 çekirdek daha fazla ısınacaktır. Kasa içi havalandırma yetersizse kullandığın fanları değiştirebilirsin.
  • mümkünse cpu üzerindeki fanı sök ve temizle altınıda temizleyip terman macun sürebilirsin. öncesinde biraz araştır bu işlemi
  • pc yeni daha yenı topladım.ılk aldıgımda kasaya monte ettıgımde kısa devre yapıyormustu calısmadı kasanın dısında denedım calıstı.sonra ana kartın altına monta yerlerıne teması onleyecek sey koydum calısmaya basladı fakat daha yenı acmama ragmen 60 derecelere cıkmıstı hemen.fanları kontrol ettım duzgun calısıyor 4 tane fanında sogutmama ıhtımalı azdır heralde.işlemcı ıke fanı arasına macun gıbı seyı surdum ole monte etmıstım zaten.ben ana karttan yada ıslemcıden suphelenıyorum ama bi test yaptırsam ıyı olcak.
  • birde su varki sadece işlemci deil ana kartta asırı ısınıyor.cpu derecesi 80 dereceyi goruyor her hangi bir oyun actıgımda.pc bostayken de 65 civari duruyor bakalım teste gonderdım ne cıkacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.