Şimdi Ara

çekme belgeli palio var, tavsiye edermisiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kazalı bir palio var, 1.3 multijet
    araba şu an kaportacıda, yapılıyor
    2008 model, 10.000 km de.
    ilk sahibi ile görüştüm, km orjinal dedi.
    araba arkadan darbeli, arka çamurluklar, bagaj kapağı ve kesin olmamakla beraber arka kapılar değişmiş
    fiyatına 15.000 tl diyor
    arabanın şimdiki sahibi arabayı muayene ettirip, herşeyini hazırlatıp verecek.
    sizce böyle bir araç, bu şartlarda alınır mı?

• O kadar değişen parça + şasenin durumu(?)
    ben olsam almazdım...
  • Arkadan büyük bir darbe almış olmalı aracın kazalı halini veya aracı görmeden bir şey söylenemez.Böyle bir darbe esnasında tavan ve şaselerde kaymış olabilir tofaş servisinde ekspertiz yaptırırsan iyi olur ama bence uzak dur.
  • bu tür kazalı araçları,fiyatları çok çok uygun olmadıkça almayınız.sahibinden com a bakarsanız,aynı model araçları 16.000 tl gibi rakamlara bulabilirsiniz(kazasız,orjinal olanları) diğer arkadaşların da dediği gibi,tavan şase gibi önemli yerlerde hasar oluşmuş olabilir.böyle bir aracı da çok zor satarsınız.(ayrıca şase ve tavanda eğilme varsa,sürüş güvenliği için çok risk taşır)
    saygılar
  • arkadaşın dediğine aynen katılıyorum özellikle şase önemli burada problem varsa hiç yaklaşma derim

quote:

Orjinalden alıntı: on_there

bu tür kazalı araçları,fiyatları çok çok uygun olmadıkça almayınız.sahibinden com a bakarsanız,aynı model araçları 16.000 tl gibi rakamlara bulabilirsiniz(kazasız,orjinal olanları) diğer arkadaşların da dediği gibi,tavan şase gibi önemli yerlerde hasar oluşmuş olabilir.böyle bir aracı da çok zor satarsınız.(ayrıca şase ve tavanda eğilme varsa,sürüş güvenliği için çok risk taşır)
    saygılar
  • ilginize teşekkür ediyorum, km sinin çok düşük olması ve dinamik modeli olması beni cezbediyor, ama belirttiğiniz hususlar çok daha önemli, çok uygun bir fiyata bırakırsa almayı düşünüyorum, aksi takdirde yanaşmam.
    hoşçakalın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.