Adamın yüzlerce konusu var bir tanesine adam akıllı cevap vermemiş. Çıldırmak üzereyim. Yalvarırım yardım edin. |
Cem Bey neden Falsoluserttop'a cevap vermiyor.
-
-
Hepsini okuyor, kimisinde surat ifadesi değişmezken, kimisinde ise yüzünde tebessümler oluşuyor. Bir sorusunun cevabı veya derdinin çaresi eğer Falsoluserttop'ta yok ise ona cevap vermeyecektir. Çünkü kıllı forum bireyi sadece işi düştüğünde cevap verir...
Bir de ne kadar kibar ve naziksin öyne bey diye hitap etmeler, direkt cem de gitsin işte...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 13 Nisan 2024; 5:53:43 > -
önemli bir soruna parmak bastınız hocam. aylardır yalvarıyorum kıl raporunu vermesi için, hadi onu vermese de bi cevap yazsa benim için kafi. özelden de yalvarmıştım zamanında..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gif’e güldüm sabah sabah, Allah da sizi güldürsün
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşine öyle geliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yıl olmuş 2024 bazı şeyleri aşmadan önce bu konuyu aşmamız gerek yoksa yol katetemeyiz.
-
Cevap versin diye suyuna gidiyorum.
-
Anlaşıldı hocam siz, birinin sizi görmezden gelip görüldü atmasından hoşlanmıyorsunuz.
-
Ne hoşlanmaması çıldırıyorum.
-
Buna ayfondan bahset, yurtdışından amarigadan bahset, içkiden, eskorttan, tinderdan bahset, ondan sonra gör bakam nasıl dut yemiş bülbül rolünden sıyrılıp seninle konuşmak için can atıyii..
-
Anlaşılan kendisiyle pek az ortak ilgi alanımız var.
-
Derde bak Allah başka dert vermesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hepsini okuyor, kimisinde surat ifadesi değişmezken, kimisinde ise yüzünde tebessümler oluşuyor. Bir sorusunun cevabı veya derdinin çaresi eğer Falsoluserttop'ta yok ise ona cevap vermeyecektir. Çünkü kıllı forum bireyi sadece işi düştüğünde cevap verir... Bir de ne kadar kibar ve naziksin öyne bey diye hitap etmeler, direkt cem de gitsin işte... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X