Şimdi Ara

CEMAAT OKULLARI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CEMAAT OKULLARI TERCIH ETMEK GERCEKTEN SIKINTI OLUR MU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• olur tabii ki knk devleti unut özelde ise kısıtlı iş imkanın olur

PARALEL YAPIYA HAYIR
  • Ozelde calismayi dusunuyorsan pek olmaz

• Once fiş sonra finish aga...fişlendikten sonra hayatın kayar yani 5 yil içindeydim ne illet olduklarını bilemezsin..okurken gül Gülistan. .iş ararken her saniyesinde küfredersin...sakin !!! uzak dur dostum

• ya tıp icin de aynı seyler gecerli mi

• Diyelim tıpı herhangi Bi cemaat okulunda okudun tusa girdin ve kazandın adam ne dicek.sen cemaatten geldin sınavın iptal mı? Bence bu kadar dar bakmayın.ben cemaatçi falan değilm hatta tam zıtım.ama brnde büyük ihtimal cemaat okulunda okuycam ama sizin gibi düşünmüyorum.tusu kazanıp devlete atanınca adam seni kovcak mı yani.saçma

• bana da sacma geliyo sonucta biliyolar sadece cemaatcilerin oraya gitmicegini hem tus tarzi sinavlarda ayrim yapacaklarini sanmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversiteler Hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizüs

Diyelim tıpı herhangi Bi cemaat okulunda okudun tusa girdin ve kazandın adam ne dicek.sen cemaatten geldin sınavın iptal mı? Bence bu kadar dar bakmayın.ben cemaatçi falan değilm hatta tam zıtım.ama brnde büyük ihtimal cemaat okulunda okuycam ama sizin gibi düşünmüyorum.tusu kazanıp devlete atanınca adam seni kovcak mı yani.saçma

Allah korusun yarın birgün cemaatçi olmamana rağmen seni sürerlerse görürsün kardeş
  • La olum herseyi gec devlette iş buldun diyelim o adamlar senin yakanı.birakir mi yok yurt parasi yok kurban parasi himmet parasi insann iliğini kurutrlar valla sonrasa stv nin genel müdürü gibi kibrsta kumarhanelrde o parayi yerler snde admlara para vercm diye canın cikar

• Valla bu devirde baya cemaat okulu var.benim geçen sene dolu arkadaşım girdi cemaatçi olmamasına rağmen.ben anlamıyorum insanların kafa yapısını.bunları düşünceğinize okulu imkanlarını falan araştırın.en azından ben öyle yapıyorum @snoopdogg16

• omar_93 O kullanıcısına yanıt
    kardes dediklerini anlamiyorum sadece universitesinde okuyacaksin ne yurdu ne kurbanı bu durumlara mesafeli oldukca bisey degismez bence

• quote:

Orijinalden alıntı: fkbaba

kardes dediklerini anlamiyorum sadece universitesinde okuyacaksin ne yurdu ne kurbanı bu durumlara mesafeli oldukca bisey degismez bence

Olurda hatayi yapip gidersen ojullarina hepsinu anlarsin hepsini o okula gtmkle ben sizden değilim sadece okula okumaya geldim diyebilen varsa hadi diyelim bunu dedi diyen adamı rahat birakan bi yer varsa git kardes sen bilirsin ... Öyle ben sadece okicam demek olmaz onlrda sen bu şekilde pembe hayallere inaniyosan git kardes ama bi bak bakalım o okullarda,sadece okumaya gidiyom diyenlere neler yapiyolar fatih universitsn de ki olaylara bak da ogren adamı somurler valla somururler

• zirve fatih mevlana turgutozal şifa hepsi onlarin bunlari cikarsak gidebilecegim tıp kalmiyor

• sıkıntı yok şakirt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • öğrenci profilini vs sevmiyorum cemaat okullarının dersanesine gitmiştim biraz gittikten sonra gitmemeye başladım o derece itici kişiler hocalar da dahil buna
  • onlari tercih etmiyorum ki mecbur kaliyorum :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.