Şimdi Ara

Doğuda askerlik hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum

Normalde zayıf çevik ve kuvvetli olmayan insanları komando yapmazlar, peki zayıf, kısa güçsüz olan ve komando olamayan kişiler doğuya gönderiliyor mu? yoksa öyle bir ayrım yok mu
    zayıfsın komando değilsin ama yinede yallah doğuya gibi bir durum mu var.

Not: kendim için sormuyorum. Kaldı ki ben olsam askerliği doğuda yapmak isterdim (yurtdışı üniversite) vatan için canımız feda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bir operasyon var bu gece -- 12 Nisan 2013; 5:01:07 >

• zayıfsın komando değilsin ama yinede yallah doğuya gibi bir durum var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ussopp

zayıfsın komando değilsin ama yinede yallah doğuya gibi bir durum var.

anladım hocam bizim eleman oraya düşerse nasıl yapar bilemiyorum zayıf bi genç teşekkürler bilgilendirme için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bir operasyon var bu gece -- 12 Nisan 2013; 5:05:34 >
  • Bitek o düşmeyecek merak etmesin.
  • Tabi ki öyle durum var bende doğudaydım ne adamlar vardı ooo bir şey olmaz merak etmesin ki doğu daha iyi çok fazla disiplin görmez ben Siirt ile Şırnak arasındaydım ne kep takmak vardı ne selam vermek topu topu komutanla dahil 50 kişiydik. Doğuya düşmesi onun avantajı da olabilir hemen nasıl yaparım ben demesin rahat olsun.
  • 337 ksd Kastamonu Gölköy 2000 erin tamamı doğuya gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende doğuda yaptım. Emin ol doğuda yapmak batıda yapmaktan çok daha kolay.
    Batı'da sürekli emir komuta altındasın, doğuda o kadar çok yüklenemiyorlar.
    Acemi birliğini Ankarada yaptım 75 gün ama zaman geçmezdi gel birde bana sor...
    Emin ol, doğuda zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun.
    Dua et, doğuya git...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: molku

Bende doğuda yaptım. Emin ol doğuda yapmak batıda yapmaktan çok daha kolay.
    Dua et, doğuya git...

hocam ben üniversite bitince yapacağım askerliği bende doğuda yapmak istiyorum zaten bizim eleman için sordum onun tek sıkıntısı çok zayıf kuvvetli bir genç değil o bakımdan bir sıkıntı çekermi düşüncesi var ilginize teşekkürler
  • birşey olmaz. Bence doğuda yapması en mantıklısı. Zaten tutupta, zayıf gücsüz birisini dağa göndercek halleri yok. Durur nöbet tutar, yazıcı olur çaycı olur. Anlıcağın öyle geriden geriden takılır :)
  • şuan doguda askerlik yapiyorum. erler operasyon yada göreve gitmiyor. uzmanlar gidiyor göreve. batida olmaktansa burasi güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GialloRosso.

quote:

Orijinalden alıntı: molku

Bende doğuda yaptım. Emin ol doğuda yapmak batıda yapmaktan çok daha kolay.
    Dua et, doğuya git...

hocam ben üniversite bitince yapacağım askerliği bende doğuda yapmak istiyorum zaten bizim eleman için sordum onun tek sıkıntısı çok zayıf kuvvetli bir genç değil o bakımdan bir sıkıntı çekermi düşüncesi var ilginize teşekkürler

Hiç bişey olmaz geri hizmete alırlar kantine alırlar çöpe alırlar yani bir yere alırlar sorunda olmaz bana iki zimmetli vardı öyle biri dediğin tip kısa ve çelimsiz nöbetten başka bişeyi yoktu diğeri akıl olarakta biraz zayıftı oda köpeklere bakıyordu nöbet tutuyordu zaten iyice ezmezler merak etmesin

• tutuğunu doğuya kurtuluşun yok . yallah doğuya diye bir olay var.. ister vur hedefi ister vurma.. hele ıspartadaysan %99 doğu .. yandın .. bittin refüze olmak zor doğuda ya karakola yada tabur içinde bir işe verirler wc banyo mutfak kantin vs gibi ehliyetin varsa şöför olursun .. yani eğitim al alma
    şöyle bi olay oldu ıspartadayken ben bir asker hastalandı 2.5 ay yatta revirde farklı bi hastalıktı ama rüfüze etmelediler hiç bir şekilde ve çocuk siirte düşmüştüü hemde timde mg3 nişancısı olarak.. 0 eğitimle gitti orada göreceği 15 gün oryantasyon denen eğiitim lede bir şey öğrenemeyecek katı adamlar komutanlar genelde refüze olman çok zor olursanda karargaha verirler eşşek gibi iş yaptırırlar nöbet yazarlar kurtuluş yok .. hani asker de mantık yok ağaca selam bile verebilirsin.. önlem almıyorlar işte olay bu eğitimsiz adam operasyona gidiyor sonra neden şehit geldi diyorlar.. hele piyadeysen eşşek gibisin yyol yürümekten anan ağlıyor yağmur çamur kar fark etmiyor . hele o çanta mühimmat yelleği sırt çantası omuzlarını yara yapıyor . böyle uzar gider. . askerlik = mantıksızlık .. boş yere otta yolacaksın . hepsini yaptık açıkçası lanet menem piskolojiyi öldüren bir şey . 1 sene oldu hala insan etkisinde 3 laftan 2 si askerliğie bağlanıyor sohbet edince .. birde askerde öğreneceğin bir şey insanların 2 yüzlü olduğu . kolay kolay kimsennii gerçek dostun olmadığı .. askerlik bitincede devrem dediğin adamlarıns seni bir dha sallamadığını göreceksin .. olay bu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.