Şimdi Ara

cengiz.cosar24@gmail.com ( Kaza yaptık Yardım edin Lütfen ) Help me

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Geçtiğimiz aylarda arkadaşımla birlkte özel bir işimiz nedeniyle İstanbul dan tekirdağ a gitmek suretiyle bir Rent A Car şti. den araç kiraladık . Tekirdağa varınca aracı yanımdaki arkadaşa teslim ettim ve oda istanbula dönüşte kaza yaptı. Tutanak tutmadığı için kasko ücreti ödememiş oluşan hasarlarda bize kalmakla brlikte aracın kazalı tüm parçalarını bize aldırmak istediler . Malzemeler alındı üzerimizde yeterince nakit olmadığı için malzemeyi rent a car şirketi karşıladı ve tamirciye gönderildi araç . İşcilik ücretini biz ödedik. Geri kalan mevla + aracın yattığı gün ( kiralanamadığı ) ücreti dahil 2.700 tl .

Bu parayı ödeyeceğime dair bu ayın sonunu belirttim yalnız kendi terbiyesizlikleri sonucunda ben bu parayı ödemek istemiyorum çünkü arkadaşın evine giderek ailesinden bu parayı istemişler. Kaza olduğu gün samimiyetimin göstergesi olarak cebimdeki telefonu çıkarıp arkadaşıma satması ve kaza maliyetinin bir kısmını ödemesi için hiç düşünmeden verdim . Dediğim gibi bu ayın sonunda geri kalan kısmınıda tek celsede verecektim çünkü iş yerinden tazminat alacağım çıkış aldığım için .

Bu konuda sizin yardımınıza ve bilgileriniz doğrultusunda aydınlanmaya ihtiyacım var.

1-) Aracı kiralayan benim yalnız ehliyetim olmadığından dolayı arkadaşım üzerine sözleşme yapıldı. Kendisi kaza sonrasında tutanak tutmadığı için kasko kazayı üstlenmedi . Bu bizim yaptırmak zorunda olduğumuz anlamına mı gelir.

2-) Daha önceden aracın ufak tefek hasarları vardı tampon bölgesinde kırıklarda mevcuttu bu bize araç kiralandığında satış temsilcisi tarafından aracın önizleme evrakında hasar tespitleri belgeli olarak gösterildi. Kaza da tampon - ön sağ far - ve Klima hortumu kırıldı. Yan sanayiden almamıza rağmen 3.500 tl maliyet çıkarıldı .. aracın modeli : 2010 model Ford Connect .. Bu kadar masraf çıkması normal mi _?

3-) Mahkemelik bir durumda arkadaşım bu olay sonrasında herhangi bir ceza alır mı _?

4-) Arkadaşımın ailesine gecenin bir yarısında arkadaşımın evde olmadığı bir saatte cep numarası ve iletişim bilgileri olduğu halde baskın yapar gibi gitmeleri ve bu durum sonrasında arkadaşımın ailesi ile arası bozulması neticesinde kendileri ne derece haklıdır.

Yardımlarınızı bekliyorum .. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Storm24 -- 12 Mayıs 2015; 10:18:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.