Arkadaşlar herkeze selam bana yardım edenlere öncelikle teşekkürler sorunu şudur ki cep telefonuma wap yada gprs ten mp3 yüklemek istiyorum fakat 30 kotör felan harcamak istemiyorum ücretsiz yada ucuz bir site bileniniz varsa yada bunun başka bir yolu varsa ve beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim ....
hangi telefona yüklüceksin onu da belirtseydin
telefon modelini sole ona gore diielimm bt weya irda yokmu ?
Arkadaşım wap, veya gprs'ten MP3 yüklerken mp3'e para verdiğin için gitmez 30 kontör, veri alış-verişi yaptığın için gider; örneğin turkcell'de gprs ücreti 60 kb 1 kontör, 1 mp3 ortalama 4000kb yani 4000/60 neredeyse 70 kontör gider bence sen bilgisayardan cebe at.
dostum data suite den falan at eğer bi bluetooth cihazı yada data kablon filan warsa.boşuna kontör harcama mp3 ler için
arkadaşlar k300i var bende fakat pc ara kablosu yok ve bt de yok ayrıca merak ettiğim bir konu var bu ara kabloyu alsam usb portundan bilgisayara bağlasam istediğim mp3 leri yükleye bilir miyim acaba böle bir destaği varmı ...
evet yüklersin. sonyericsson'ın driver'ı nası oluo bilmiom ama usb kabloları telefona dosya atmak için yapılmıştır zaten :)
Eğer ankaradaysan Maltepe pazarına git orda bulursun kablosunu ve cd'sini, yok eğer istenbuldaysan zaten heryerde bulursun. Kablo yu tak, Cd'deki driveri yükle, aradaki bağlantıyı kur istediğin kadar mp3,resim yükle öyle wap'la, gprs'le uğraşma.
quote:
Orjinalden alıntı: atacker
arkadaşlar k300i var bende fakat pc ara kablosu yok ve bt de yok ayrıca merak ettiğim bir konu var bu ara kabloyu alsam usb portundan bilgisayara bağlasam istediğim mp3 leri yükleye bilir miyim acaba böle bir destaği varmı ...