Bildirim
Cepte Şok 1-31 Ekim Cumhuriyetimizin 100. Yıl Şenlikleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yerimizi alalım.
-
100. yıl zamlarından sonra bakalım ne kadar şenlenecez.
-
100. Yıla 100kg girmelik fırsatlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şok'ta geçerli bankaların ek bir kampanyası var mı? Nays market kampanyasına şok dahil değil. 1.den sonra yok her 2. gibi kampanyaları sevmiyorum, hep bir sorun çıkıyor.
-
100. Yıl ayağına satılmayan mallarla kampanya yapmaya çalışmışlar ama işe yaramaz ( bölge stoğuma göre)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngzsnl57 -- 4 Ekim 2023; 13:24:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tosla kullanılıyorsa bakılabilir.
tosla.comTosla Kart ile market ödemelerinde 100 TL Tosback kazan! - Toslahttps://tosla.com/kampanyalar/tosla-kart-ile-market-odemelerinde-100-tl-tosback-kazan -
Ben de almaya değer bir şey göremedim. Varsa paylaşalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bunlar öyke çakal ki.. Şok kendi sucuğu 95 liraydı geçen hafta 280 gr.. 1 gün sonra sucuğu 116 tl ye çıkarıp 20 tl win para demişler, yersen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kahveyi tavsiye eder misiniz ?
-
Porçözü 40 tan göya 28 e düşürmüşler , tarım Krediden Pazar günü 24.9 a aldım 🤦🏻♂️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bunlar öyke çakal ki.. Şok kendi sucuğu 95 liraydı geçen hafta 280 gr.. 1 gün sonra sucuğu 116 tl ye çıkarıp 20 tl win para demişler, yersen
|
100. Yıl ayağına satılmayan mallarla kampanya yapmaya çalışmışlar ama işe yaramaz ( bölge stoğuma göre)
|
Ben de almaya değer bir şey göremedim. Varsa paylaşalım
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X