Arkadaşlar daha önceden ceptikla'dan alışveriş yapan oldu mu? Samsung telefonlarda kampanya yapmışlar ve ben G400'ü almayı düşünüyorum.Yalnız sitenin güvenirliliği konusunda şüphem var.Ayrıca garanti süresi 24 ay olarak belirtilmiş fakat hangi şirketin garantisi altında olduğu belirtilmemiş? Bir fikri olan var mı?
en az hepsiburada.com veya ereyon kadar güvenilirdir merak etme samsung e250-d900i ve n95 8gb aldım oradan kesinlikle distrübütör garantili cihazlar satıyorlar hiç bir sorun çıkmaz için rahat olsun
omnia ne kadar , göremedim?
bildiğiniz 1000ytl nin altına satan bir yer var mı?
alışveriş yapmadım hiç ama nedense bana pek güven hissi vermiyor...
3 tane cep telefonu aldım ceptıkla.com dan gönderi çok hızlı aynı gün kargoya veriyorlar benim aldığım nokia telefonlar nokia.com garantisi altında
En iyisi her zaman hepsiburada.com
Bu kadarda düz mantıkla bakmayalım lütfen, iyi olana hakkını teslim etmezsek ülke tekele dönecek.. Yaptıkları işe bakarak yorumlayın alışveriş yapmadığınız siteyi karalamayın. Site hakkında çok olumlu yorumlar aldım, en büyük artıları hızlı sevkiyat yanında distiribütör ürünlerini uygun fiyattan satmaları, içiniz rahat olsun..
pek güvenilir ve popüler bir site değil
upovski
upistan
quote:
Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==
pek güvenilir ve popüler bir site değil
Tam tersi oldukça güvenilir ve kaliteli bir site,popüler olmak ise bir kriter değil,meşhur hızlıal ile yaşadığım rezillikleri anlatsam burdan köye yol olur.
Biraz zahmet edip araştırma yapsanız ne kadar güvenilir bir site olduğunu anlarsınız. Ceptikla.com sitesi güvenilirdir , site sahibi de bir zamanlar Türkiye'de teknoloji konularında önemli yatırımlar yapmış ve halen çeşitli sektörlerde başarılı çalışmaları olan iyi bir iş adamıdır.
Güvenilir ve popüler bir site değil diyen arkadaş nereden biliyorsun güvenilir olmadığını ! Popüler olmayabilir ancak güven konusunda kesinlikle problem yok...
Sadece satışta değil satış sonrasında bile ilgililer. Eline alıp baktıgın dükkanlardan daha garantili ve sağlam bir site emin olabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme