Şimdi Ara

Çernobil Gezi Fotoğrafları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony A7RM2 + 1635 F4 Zeiss lens ile çektiğim fotoğraflar.
    https://www.denizhoca.com/index.php/2017/08/30/cernobil-album/

Gezi yazısına başlangıç yaptığım sayfa dahttps://www.denizhoca.com/index.php/2017/07/24/aldim-basimi-gidiyorum-cernobil/

Sorularınız olursa seve seve yanıtlarım.

• Güzel fotoğraflar çıkmış elinize sağlık, gezilere izin verildiğinde göre bölgede radyasyon seviyesi tehlike sınırının altına düşmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

Güzel fotoğraflar çıkmış elinize sağlık, gezilere izin verildiğinde göre bölgede radyasyon seviyesi tehlike sınırının altına düşmüş.

Teşekkür ederim.
    Evet bölgede radyasyon seviyesi tehlike sınırının altında ama bazı kurallar var uymak zorunda olduğunuz.
    Bununla birlikte bölgede işaretlenmiş yerler var, hot spot deniyor ve radyasyon miktarı oldukça fazla buralarda. Fotoğraf ve video çekmek için bu noktalarda haddinden fazla bulunmama rağmen gün boyu almış olduğum radyasyon miktarı bir günde sokakta, evde, okulda bulunurken almış olduğum radyasyonun iki katı kadar.
  • Çok tehlikeli bir iş yapmışsınız ! Ya yüksek radyasyondan dolayı süper güçleriniz ortaya çıksaydı ve ilk Türk süper kahramanımız olsaydınız ? Ekip kurup sizi yakalasalardı ve üzerinizde hoşaf ile türlü deneyler yapsalardı !.. Mutant'ları aramızda istemiyoruz diyen ırkçı gruplar sokaklarda gösteriler yapsalardı. İlahiyat profesörleri programlarda sizin gibi birisinin yaşayıp yaşamamasının dinen caiz olup olmadığını açıklasaydı halka !
  • denizhoca kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. İki katı kadarsa çok önemli bir durum değil; sigaradan, röntgen yada tomografi çekilirken çok daha fazla radyasyona maruz kalıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 2 Eylül 2017; 21:52:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delilistizm

Çok tehlikeli bir iş yapmışsınız ! Ya yüksek radyasyondan dolayı süper güçleriniz ortaya çıksaydı ve ilk Türk süper kahramanımız olsaydınız ? Ekip kurup sizi yakalasalardı ve üzerinizde hoşaf ile türlü deneyler yapsalardı !.. Mutant'ları aramızda istemiyoruz diyen ırkçı gruplar sokaklarda gösteriler yapsalardı. İlahiyat profesörleri programlarda sizin gibi birisinin yaşayıp yaşamamasının dinen caiz olup olmadığını açıklasaydı halka !

İyiki gitmeden önce yazmadınız bunları :) gitmez kırar dizimi otururdum paşa paşa :)
  • Yazıyı videolar ile destekledim arkadaşlar.
    En son yüklediğim video da aşağıdaki Çernobil müzesi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Köyden manzara fotoğrafı
    4 ay önce açıldı
    NAVİGASYONCUNUN GEZİ REHBERİ
    15 yıl önce açıldı
    Kapadokya gezisi. Ülkenin hali.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Muhteşem kareler
  • Çok güzel işlere imza atıyorsunuz ! İlgiyle ve öğrenerek izliyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.