Şimdi Ara

Cesit bol secim zor (yurtdisi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni bir dijital makina almayi dusunuyorum. oglum bir aylik oldu ama kaliteli fotolarini cekememek beni cok uzuyor gercekten.
    dun birkac alisveris merkezine gittim arastirma yaptim. bir tanesinde %40 lara varan indirimler vardi fiyatlari aldim.
    fakat pek bir alakam olmadigindan sizlere danismak istedim.
    ayni fiyat araliginda cok cesit var.bunlarin arasindan en iyisini almak isterim.

sony w310
    panasonic fs2egk
    panasonic f4egk
    canon ixus 95 is
    pentax optio h90
    olympus x-930
    samsung pl50
    sony DSCW180B

bu makinalarin hepsi 110-120 euro araliginda. canonda %45 indirim var gerisin %15 %20.

fiyatlari ayni sayilir yani hepsinin. aralarindan hangisini secmem gerekiyor ?

• birde cok metediler panasonic fs10 140 euro burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odeon

birde cok metediler panasonic fs10 140 euro burada.

donanım haberde de fs10 fs11 kullanıcıları gayet memnunlar, yanlız fs11 de hd video olayıda var bence fs11 i tercih edin
  • 120 euroya canonu aldim. normal fiyati 200 euro idi adamlar 120 ye indirmis 2 gun once. nasil oluyo bu is diye sordum.
    adamlarin elinde 8 tane kalmis ve 2 hafta sonra yeni mal gelecekmis. dagitici firmaya sormuslar napalim diye geri alirmisiniz onlarda demis 120den koyun satilsin. internette arastirdim 160 tan asagi satan yok. sans oldu yani buna denk gelmem. simdi baterisi sarjda yarin kalite kontrol yapcaz bakalim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.