Şimdi Ara

Cevap: 22 yaşında işsizlik bunalımı yaşıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: TITAN291

küçümsemek gibi olacak ama çok prestijli bölüm bunlar mı oluyormuş

Türkiyenin en büyük şirketleri Marmara Üniversitesinde Pazarlama Ve Reklamcılık eğitimini şart tutuyor. Ve ben bu bölümde örgün okuyorum. Ayrıca açıktan Uluslar arası ilişkiler okuyarak siyasi tarih ve ilişkiler konusunda uluslararası bilgi sahibi oluyorum. Ayrıca anadolu meslek lisesinden bilgisayar mezunuyum kısaca kod yazma web tasarım gibi konularda uzmanım. Fena sayılmayacak bir ingilizcem var ve örgün olarak Sanat Tarihi'ni de okumaktayım. Ki sanat tarihi iyi bir bölüm olmasa da insanlara vizyon veren dünyaya bakış açısını değiştiren bir bölüm.

Not olarak belirtmek gerekirse: Türkiyede Pazarlama alanına ilk profesörlük yapanlardan Marmara Üniversitesinde ders aldım. Pazarlama - Reklam ve Perakende Yönetimi konusunda üst düzey kendimi yetiştirdim ve buna ek olarak sanatsal ve siyasi bakış açısı edinirken sektörde öne çıkaran bilgisayar bilgisinde üst düzeyim. Fakat eksiklerim ingilizcemi çok daha geliştirmem gerektiğini ve ehliyet almam gerektiğini düşünüyorum. Sizin iyi bölüme bakış açınız Hukuk Doktorluk Mühendislik gibi puan bazlı ise çok yanlış bakmaktasınız. Çağımızın mesleği Pazarlama - Reklam -Bankacılık - Halkla İlişkiler gibi alanlardır. Kendini yetiştirmiş iyi bir Pazarlama bölümü öğrencisi ehliyet ve iyi bir ingilizceyle çok yüksek meblağlar kazanabilir. Fakat benim iş bulamama sebebime gelirsek sanıyorum ki Çanakkale gibi küçük şehirde yer almam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.