Forumda yeni değilim ama hiç mesaj yazmadım ilk mesajım oluyor yani.
Corona - Maxima arasında kararsızım. Daha önce iki tane Corona'm oldu. Birisi 95 kasaydı satmak zorunda kaldım 2012'de... Kasımda askerim Allah nasib ederse, sonrasında Maxima mı Corona mı alsam karar veremiyorum. İkisinide kullanan arkadaş var mı ne düşünürler...?
Tabi birde şöyle bir durum var; araba geniş olacak :) Corona'nın arka diz mesafesi ve bagaj hacmi çok iyi (üç çocuk olunca...) Maxima'nın arka koltukları gördüğüm kadarıyla daha geniş daha rahat, ama bagajı neredeyse 80 lt daha küçük. Rover 820 TI'de kullanmış birisi olarak Maxima'yı nasıl göremedim nasıl gözümden kaçtı böyle bir araba hayret ediyorum kendime. Hem de 24 Valf 2000 cc. Maxima konusunda daha fazla tecrübeye ihtiyacım var. Corona'nın iç aksam olarak üzerinde bir araba bu açık. Benim daha çok üzerinde durduğum husus otomatik şanzıman ve tabi motor !!! Motor herkesin anlayabileceği bir yapıda değil zannedersem usta bulmakta zor olacaktır. Arabalar arasında mukayese yapabilecek, kullanan arkadaş var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme