Şimdi Ara

Cevap: İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • @C.Canky hocam teşekkür ediyorum cevabınız için. Dediğiniz gibi segment farkı var evet ama fiyatlar yakın . Esas benim mukayese etmek istediğim nokta malum Corolla efsane diye aldı başını gitti. Hem uzun yolda hem şehir içinde Corolla ve Corona kullanan ve hatta ikisininde bakım-maliyet konusunda mukayese edecek olsam Corona Corolla'dan çok üst gömlek bir araç. Bende bu arabadan beni vazgeçirecek bir arabaya bakıyorum aslında. Renault ortaklığı olması beni soğuturdu fakat bu araçlar hakiki Japon'muş. Ortaklık 1999 senesinde başlamış o açıdan ciddi manada düşünüyorum. Tabi Rover 820 TI' kullandığımı belirtmek isterim. Dediğim gibi segmen farklı evet ama fiyatları yakın araçlar.

Sizinde üzerine bastığınız @Kıllıoğlu hocamında yukarıda izah ettiği gibi motordan çok şanzıman kısmı kafamı kurcalıyor. Otomatik kullanmayı yeni öğreniyoruz malesef. Bu yüzden alacağımız araç birkaç sefer emaneten dahi el değiştirmiş olsa sıkıntı çıkarma riski çok fazla diye düşünüyorum. Corona'da öyleydi. Adam düz yolda hararet yaptırabiliyordu (L2 sürekli). Bilmeyince öyle işte... O yüzden düz vites düşünüyorum. Şimdi sorum şu düz şanzıman nasıl olur? Çok geniş bir soru oldu ama!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.