Şimdi Ara

Cevap: Lise Maceramı Anlatıyorum - 33.Bölüm Geldi ! - Yeni Bölüm Bu Akşam !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostum sen kitap yaz, yemin ederim ilk gününde gider alırım.

Bu kadar sürükleyici bir hikaye okumadım ben yahu, CSB veya değil, dediğin gibi hiçbiri imkansız şeyler değil(bazı yerlede biraz abartı var ama yinede sürüklüyor), tek solukta okudum.

CSB'den bahsedicek olursam ;

-O Elif'ten daha neler neler çıkacak kim bilir,
    -Fatih'in durumları çok karışık, hayatının aşkı ondan özür diliyor, evine geliyor, çay koyuyor be kız daha ne yapsın :D ama Fatih'de ki ne özgüvense kızı da babasını da evden kovuyor.
    -Halil ise tam bir cengaver ama şu aralar pek bir sıkıntılı, Fatih'i başına gelecek bir olayda kurtarmasını bekliyorum.
    -Şu karısını en iyi arkadaşıyla gören abimiz, hani şarjör boşaltmıştı falan, onu da bir daha görmemiz mümkün gibi.(Aslında o kefaleti ödemiştir diye düşünmüştüm ama :/)
    -Son olarakta olaylar biraz garip gelişiyor yahu, şu olayların hepsi neredeyse 3-4 ay içinde oldu, lise macerası tamam da ana karakter hala Lise 1 yaşında(15-16?) Cezaevindeki arkadaşları vs. çok büyükmüş gibi hissettirdi bir an, karakterlerin yaşını belirtirsen(en azından "15'lerinde" vs.) yazarsan daha güzel olur gibi

Tekrardan, söylediğim gibi çok güzel bir yazıydı, aralıksız, tek solukta okudum, yeni bölümünü de dört gözle bekliyorum, kolay gelsin !

edit: Fatih'di karakterin adı, özür dilerim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.