Şimdi Ara

Cevap: Otomobil Bebek/Çocuk Koltukları [İlk Sayfa Güncel] (17.09.2016)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: ermantpc

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Baktığınız ürün Türk markası ve herhangi bir testi yok. ebebek sitesinde yalan söylemiş baya güzel ADAC var diye. Lütfen aldanmayıp kontrol edin.

Bebek arabanız var mı? Bebek arabanıza uyumlu bir anakucağı var mı? Bunlara ilk önce bakarak yardımcı olabilirim.

Tek ana kucağı güvenli bir ürün arıyorsanız da 500 TL nin üzerine çıkmanız gerekiyor.

Saygılar.

Bebek aracımıza anakucağı malesef takılmıyor, ( pierre cardin pc305 lorainne). Zaten ilk 9 ay çok fazla dışarı çıkmayız ancak illaki araçla yolculuk olacak onun için almak istiyorum anakucağını. Anakucağı ile bağlantı olmasa dahi, bu bebek arabası tam yatabiliyor, bebek için de kullanılabilir diye düşünüyorum?

Arabamda isofix bağlantı yerleri var.

Bu şartlar altında güvenli bir anakucağı almak isterim. Bunlarda baza şart mıdır, veya bazalılar daha mı güvenlidir? Eğer öyleyse ileride alacağımız araba koltuğuyla uyumlu bir baza alıp beraber kullanılabilir mi?

Yani sizden tek bir anakucağı için değilde, tüm sistem olarak çocuğumuz 36 kg yi geçene kadar araba ile seyahat için ihtiyaç duyacağımız ekipmanlara toplu öneri istiyorum, saygılarımla.

Edit: Bu arada anakucağını özellikle istemiyorum, araba dışında kullanılabilir ama çok gerekli değil, yani anakucağı almadan direk 0-18 araba koltuğu ta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2018 Yeni Duster 2 (Ana Konu)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.