Şimdi Ara

Cevap: ==> PEUGEOT 508 Hakkında Herşey <==

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim, 508 allure aracımın 18 inç olan jantlarını 16 inç jantlarla değiştirmek istiyorum,
    nedenine gelince aracımda 245 35 r18 ebatlarında kış lastikleri takılı ve yaz lastiğim de yok, orjinal ebatlar olan 235 45 r18 lastik fiyatlarına
    bir bakayım dedim marka lastiklerin tanesi 500 TL'den başlıyor, 16 jant ojinal ebatlarında ise 215 60 r16 lastik fiyatları çok daha uygun,
    aracımı uzun yıllar kullanmak istediğim de düşünüldüğünde hem daha sonra lastik değiştirme maliyeti hem 18 inç lastiklerin daha fazla
    yakıt tüketecek olması (en azından ben öyle biliyorum, yanlışsam düzeltin) nedenleriyle lastiklerimi 16 inç jant ve lastiklerle değişmek istiyorum,
    (ikinci elde laz kullanılmış ve uygun fiyatlı jant lastik takımı buldum), sizce ne yapmalıyım, yanlış mı düşünüyorum.
    Bu arada 18 inç göze daha güzel geliyor ama ben işin estetiğinde değilim, ekonomik olarak doğru mu yapıyorum acaba?
    Cevap verecek herkese şimdiden teşekkürler.

• Yine aynı sorun, lütfen cevap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görsel taraf sizin için sorun değil ise aracın konforu oldukça artacaktır. Bunun yanında lastik maliyeti de düşecektir. Eğer orijinal jant set bulduysanız alın derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.