Simdi bu konuda bi sonuc cikmamis sanirim vac ban konusunda arkadaslar bende yaklasik 1 saat once ban yedim cs goda hile actinmi derseniz oyunu 2 gun once aldim hile acmadan oynuyordum acik ve net agzima sictilar oynayamadim adam akilli cok adam raporladim gittim sabah sirf cs go icin mause aldim yeni aimi iyilestirmek amackli acikcasik kullnan yada kullnma cs goda vac denen salak sistem advenced system caredeki bazi programlari bile hile sayiyor ben bu sacma sebepden ban yedim ve kaldirilmiyor onmli degil 5 dk once baslka bi hesapdan cs go aldim gene ama bu sefer hile felan acmadan oynamiyacagim catir catir hile kullanacagim netten ariyorum suan saglam bi hile bilen pm atsin acip deneyecegim kimseyede rapaor atmayacagim akalim ban yiyecekmiyim deney sonuclarimi konu altindan paylasirim....hee ayrica duvar arkasindan bni takip eden 0 hata ile 5 6 raund kafa ceken yavsak adamlar hala oyundalar ozlelikle arkadas eklemisdim :)
o ne ya konuya cvp atiyorum yeni konu acildi o_o sinirden ben yanlik\slikla becerdim sanirim silelim bunu lutfen
UYARI : OKUMAYIN SAKIN
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme