Bildirim
Cevap: Turkcell T50 alınır mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
çok teşekkürler bana da bu lazımdı -
ARKADAŞLAR 700 TL YE KADAR İYİ BİR TELEFON ALIP PİŞMAN OLMAMAK İSTİYORUM NE ÖNERİRSİZ T 50 Mİ XPERİA LT28H ION MU -
çok da iyi olmasa da kamera incelemesi var. hızlı bi telefon arıyosanız moto g öneririm ama kamera pek iyi deil güncelleme gelir
t50 ise kamera olarak biraz daha iyi daha büyük ekran
http://www.youtube.com/watch?v=2FwIjkEhNJ8 -
Motorala g pek hoşuma gitmedi sony xperia lt28h ion ve t 50 arasında kaldım ben oyun oynamıcam internet ve mesajlaşma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bide türkcell hiç bir telefonuna güncelleme yapmadı sap gibi kalmakta var lütfen yardım edin 700 liraya kadar ne marka telefon alıyım
güncelleme istiyosanız Ion da güncelleme almaz t50 belki alabilir kesin değil ama ben bi defaya mahsus alır gözüyle bakıyorum. -
düşünürseniz huawei g700 önerebilirim -
Aynen g700, güncelleme almasa bile 2 sene rahat kullanılır... -
quote:
Orijinalden alıntı: xaumut
Motorala g pek hoşuma gitmedi sony xperia lt28h ion ve t 50 arasında kaldım ben oyun oynamıcam internet ve mesajlaşma
Xperia L..
sony xperia lt28h ionmu t 50 bu ikisinden birini alıyımmı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X