< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çevre Mühendisliği
-
-
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam okuyan bir tanıdığım maalesef bir işe yaramadığını söylemişti. bir bu bir de enerji sis. müh. hakkında durum şöyle sanırım, yapacakları herhangi bir işi makinacılar, eeciler falan devralıp gidiyor, bu arkadaşlar arafta kalıyor
-
Global anlamda baya önemli bir bölüm ama burası Türkiye
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tanıdığınız hangi ünide okuyor? İtüde okumanın bir avantajı olur diye iyimser düşünmek istiyorum ama dediğiniz de mantıklı :(
çevre bakanlığı ve belediyelerden başka iş imkanı pek yok.
özel sektörde pek işe yaramayan bir bölüm.
bunun yerine imza yetkisi olan
Mimar, makine, inşaat elektrik veya harita müh. bak derim.
-
Bir tanış OMÜ'de okudu. Şimdi kendi yeri var, iyi de kazanıyor sanırım. Ama tam olarak ne yaptığını bilmiyorum.
Ben İTÜ'deyim farklı bir bölümdeyim ama bu bölüm hakkında maalesef şimdilik pek bir fikrim yok. Unistart videosu vardı oradan bakın isterseniz. Geçen sene forumdan buraya giden kimseyi de hatırlamıyorum, olsaydı birileri çağrırdık.
-
benm kuzenin odtü çevreden mezun yurtdışında çalışıyor şu an. başka bir konuya yazdığım mesajı buraya aktarıyorum.
"esri cad netcad gibi büyük firmalar var. cbs ve gis üzerine çalışıyorlar daha çok.küresel ısınma, güneş panelleri, karbon üzerine fln çalışabiliyor, yine meraklısı olan için çed raporu var yapılan her inşaatta alınması gerekiyor. yani çok kapsamlı bir meslekleri var. bana kalırsa çevre üç dört tane ana mühendislikten sonra odtü için seçilebilecek en iyi bölüm"
-
Soldaki kız Sihirli Annem çilek değil mi ya
-
O hocam.
-
15-20 sene önce bu bölüm çok önemli olacak gelecekte deniyordu, sonra olmadı.
-
O diziden sonra bitmiş demek oyunculuğu,10-12 yıl önce görmeme rağmen hatırlamama da şaşırdım
-
Youtuber olmuş hocam kanalı var, hâlâ ekranların önünde diyebiliriz. Görsel hafızanız iyiymiş kırmızı şortli hocam.
-
Hocam itü sınavlarının genel olarak zorluğu üst düzey mi? 3 buçuk ortalama yapmak çok mu zor? Belki girip bölüm değiştirebilirim ama hep aşırı yüksek ortalama yapmış değiştirenler. O ihtimal zor gibi duruyor
Hahshjdhsjjxnsjsjd belki bi 5 sene sonra değerlenir de iş bulurum
quote:
Orijinalden alıntı: patheticmuggle
Hocam itü sınavlarının genel olarak zorluğu üst düzey mi? 3 buçuk ortalama yapmak çok mu zor? Belki girip bölüm değiştirebilirim ama hep aşırı yüksek ortalama yapmış değiştirenler. O ihtimal zor gibi duruyorBazı dersler ortalama diyebilirim ama bazıları zor. Online dönemde kopya çekilmesin diye bazı sınavları çok zor yaptılar. Genelde derslerde çan sistemi olduğundan rekabet yüksek oluyor. Gelirseniz, belki çevre mühendisliğini seversiniz. 3.5 civarını 2-3 dönem korumak iyi bir çalışma ister. Belki de başarılı olursunuz tabii size bağlı.
-
Teşekkürler hocam cevaplarınız için. Bir daha mezuna kalıp çalışacağıma en azindan halihazırda iyi bir ünide okuyorken çalışırım. Daha az stresli
Rica ederim, her zaman. :) 3.5 civarı yapmak da stresli olabilir baştan söyleyeyim burası kurtlar sofrası. Çevre mühendisliğini yapabilir misiniz, sever misiniz onu da sorgulayın yani belki sever orada kalırsınız çünkü her şey değişebiliyor bir anda. Arkadaşım olsa sorardım ama online olduğu için şimdilik pek bir çevre yok. :/ Bir şey sormak isterseniz her zaman sorabilirsiniz.
-
Sonuclar açıklanınca beklediğim gibi gelirse yine rahatsız ederim sizi :D Daha az stresli olmasını düşünmem de kaybedecek daha az şeyimin olması ve her şeyin tek bir sınav anına bagli olmaması. Yoksa tabi ki zordur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- üniversiteyi bırakmak
- okuması en zor bölümler
- 11.sınıf kaynak önerileri
- kırık obp ile hukuk
- kunduz yorumlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X