Şimdi Ara

Çevresi Olan Birisiyle Kavga Etmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
12.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle ben 1.sınıftan 8. sınıfa kadar çok kavga ettim bu yüzden çakma anadolu lisesi gibi bir yer tutturdum. Kendimi derslere veremedim. Her neyse 9.sınıfta başka bir okuldaydım, ordada kavga ettim bu konuda tecrübem var. Fakat 10.sınıfta ben yeni bir okula nakil oldum. Bu okulda arkadaşlar edindim şu an gayet samimi sayılırız.

Fakat okulda bi tane çocuk var, 11'lerden çocuk geçen sene ki lisesinden kavga ettiği için atılmış. Okul bahçesine 200 kişi toplamış çevresi bayağı geniş yani. Her neyse bu çocuk sürekli benden para istiyor yok diyorum arıyor, bunu sadece bana değil bütün kendinden küçüklerede yapıyor. Ben agresif bir insanım fakat kavga etmek için erken, kendimi tutuyorum. Çünkü bu okuldaki arkadaşlarım arkamda duracak kadar yüreklimi henüz hiç bi fikrim yok. Bu güne kadar her kavgamda teke tek çıktım o konudada sıkıntı yok ama bu çocuğun 200 kişilik arkası var arkadaş.

Çocuk gördüğü yerde adam akıllı selamını veriyor dışarıda falan, ama okulun içinde özellikle kızların yanında böyle bi cep karıştırma huyu var. Öyle böyle değil aşırı ayar oluyorum, 2 aydır kendimi nasıl tuttum hiç bi fikrim yok. Ama artık tutamicam, benimde bi sabrım var. Adım gibi eminim Pazartesi tekrar isticek ve ağzını burnunu kırıcam.

200 kişilik arkasından nasıl kurtulabilirim ? Ben sadece okul değil şehirde değiştirdim taşındık biz, bu yüzden eski arkadaşlarımdan hiç biri gelemez. 200 kişiye tek başıma dalmasına dalırım dayak yiceğimi bilsemde ama sağ çıkma olasılığım varmıdır ? O 200 kişi şopar, geçen seneki kavgasından videosuda var çocuğun 200 kişi sopalarla bi çocuğu yatırmışlar tekme tokat dövüyorlar. Aynı şey büyük ihtimal benimde başıma gelicek. Sakın bana yok veli çağır falan demeyin hanımevladı imajı yapmaya gram niyetim yok. Yani uzun lafın kısası arkadaşlar nasıl kurtulurum 200 kişiden ? Hiç kavga etme falanda demeyin çünkü gerçekten agresif bir insanım tutamam kendimi.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çevresi Olan Birisiyle Kavga Etmek

Okul ortamında kavga etmek ciddi sonuçlar doğurabilecek ciddi bir sorundur. Özellikle çevresi olan biriyle kavga etmek, durumun daha da kötüleşmesine neden olabilir.

Çevresi olan biriyle kavga etmeyi düşünüyorsanız, aşağıdaki noktaları göz önünde bulundurmalısınız:

• Önce Güvenliğini Sağla: Kavga etmeye karar vermeden önce kendi güvenliğinizi sağlayın. Çevresi olan biriyle kavga etmek tehlikeli olabilir, bu nedenle kendinizi koruyabileceğinizden emin olun.
    • Destek Al: Mümkünse, kavga etmeden önce güvendiğiniz biriyle konuşun. Onlardan destek ve rehberlik alın.
    • Sonuçları Düşün: Bir kavgaya girmeden önce, bunun potansiyel sonuçlarını düşünün. Okuldan atılma, cezai soruşturma veya yaralanma gibi ciddi sonuçlar doğurabilir.
    • Alternatif Yolları Düşün: Kavgaya başvurmadan önce, sorunu çözmek için başka yollar olup olmadığını düşünün. Konuşma veya arabuluculuk gibi alternatif yollar mevcut olabilir.
    • Kavgadan Kaçın: Mümkünse, çevresi olan biriyle kavgadan kaçınmak en iyisidir. Fiziksel şiddet her zaman son çare olmalıdır.

Eğer kendinizi çevresi olan biriyle kavga etmek zorunda kalırsanız, aşağıdaki ipuçlarını takip etmek faydalı olabilir:

• Kavgayı Toplamadan: Çevresi olan biriyle kavga etmek istiyorsanız, sağlam bir destek grubunuz olduğundan emin olun. Bu, potansiyel olarak size zarar vermek isteyebilecek kişilerden korunmanıza yardımcı olacaktır.
    • Kendine Güven: Kavgaya girerseniz, kendinize güvenin. Kendine güvenen bir tavır, rakiplerinizi caydırmaya yardımcı olabilir.
    • Koruyucu Ekipman Kullan: Mümkünse, başlık veya kask gibi koruyucu ekipman kullanın. Bu, yaralanma riskinizi azaltmaya yardımcı olacaktır.
    • Rahat Ol: Kavgaya girerken rahat ve serbest olun. Bu, hareket etmenize ve kendini savunmanıza yardımcı olacaktır.
    • Çabuk Ol: Bir kavgada çabuk olmak önemlidir. Saldırganın hareketlerinden bir adım önde olun ve gerektiğinde hızlı bir şekilde tepki verin.

Çevresi olan biriyle kavga etmek her zaman tehlikelidir. Mümkünse kavgadan kaçınmak en iyisidir. Ancak, kendinizi kavga etmek zorunda kalırsanız, bu ipuçlarını takip etmek kendinizi korumaya ve ciddi yaralanmaları önlemeye yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ülkü ocaklarına katil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonu gelmez onların kardeş hiç tatlı canını üzme paranı baska yere koy gene o itlere verme alttan al sabret sıkma canını o delikanlı ayağı takılan totos lise kaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olay kavga ile çözülecek bir şey değil. kavga edersen zaten yazdığın gibi büyük bir ihtimalle dayak yiyeceksin.sana önerim okulda bu durumu rehberlik hocanla paylaşman ayriyetten tek başına müdürün yanına gidip durumu anlatman, çocuk zaten eski okulundan atılmış müdür biraz üzerine yürüse akıllanır sesi çıkmaz en önemlisi okulda kendisini kimin şikayet ettiğini bilmediği için süt dökmüş kedi olacak :)

• Liseli biteli yıllar oluyor bu kekolar bizim zamanımızda da vardı milletin cebini yoklarlardı. bunlar babadan oğula nesil gibi bir şey :) sıkmayın canınızı böyle dangalaklar yüzünden bu memlekette boş belen adam çok hakkınızı aramayı bilin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niirvana -- 15 Kasım 2015; 1:24:57 >
  • Abi iyi güzel hoş diyorsunuz ama gerçekten gururuma dokunuyor. Yarın öbür gün bir sevgilim olur onun yanındada aynı hareketleri yapar bu gidişle, hani her lisede vardır ya kimseye sesini çıkartamayan çelimsiz çocuk yakında onlar gibi olucam diye korkuyorum. Gerekirse dayak yiyeyim umrumda bile olmaz ama 200 kişide az değil ki be abi. Müdürle konuşsam yine 200 kişi çağırır, müdür yüzleştirir bizi doğrumu diye, okul dışında olanlara müdür karışamıyor. Çocuk lise 3 bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NothingMove -- 15 Kasım 2015; 2:06:26 >
  • Yalan kardeşim hepsi. Ben lisedeyken bi ıslıkla bir kamyon adam toplarım diyen kekolar vardı. Para isterken tut çocuğu düzgünce konuş diyeceğim ama artist bi veledin biri olduğu için laf anlamayacak. Bir arkadaşınla git müdüre söyle bu herkesten para istiyor de ama kimin şikayet ettiğini söylemeyin falan dersiniz. Kavgasız çözüm istiyorsan budur. Dağ başı değil burası, öyle okul basıp birini dövmek falan..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ülkü ocaklarına git biraz takıl tanış ordakilerle sonra okulun durumunu anlat bi cocuk var herkesi rahatsız ediyor uyardım dinlemedi arkası var falan de döverler çocuğu okulun ağası sen olursun
  • çok tatsız bir durum eğer kendine güveniyorsan lideri ile teke tek kapış herkesin içinde yada başka bir yerde polis ile bu iş çözülmez. benim başıma geldi ben teke tek kapıştım yendim allaha şükür bir daha sataşmadılar. herkesin bir mermilik canı var.
  • Abi zaten çocuğu teke tekte harcarım ama %100 arkasını çağırır. Neyse yarın yine isticek zaten büyük ihtimal Allah'a emanet atlicaz artık, ne olacaksa olsun.

• NothingMove kullanıcısına yanıt
    bir tane kagıt al okul dışından birisine yazdır ( el yazın benzemesin ) durumu orda anlat isim verme altınada not düş bu şerefsiz böyle karaktersiz birisi oldugum için sizde beni yüşleztirince okul dışında adma toplayıp üstüme gelecegi için kim oldugumu sölemiyorum hocam icabına bakın uyarın sadece banadegil herkeze yapıyor diye yaz müdürün odasına koy bir şekilde müdür belki sallamaz ama sallarsa işe yarar
  • Bi de anlatıyo çok kavga ettim diye, inşallah dayak yersin
  • Amin diyelim :) Görende ben gidiyorum millete yan baktı diye vuruyorum sanacak. Abi benden büyüksün büyük ihtimal imzandan aldığım fikre göre, ama emin ol insanın hakkını araması başkalarının hakkına göz koymasından daha iyidir. Ben kimseye ay canım sıkıldı ay stres atayım diye gidip vuruyor değilim ya, hepsi bunun bi değişiği olaylar o kadar. Sen daha beni tanımadan, olayların hiç birini bilmeden artist olduğum izlenimine kapıldıysanda senin bileceğin iş eyvallah.

@Igor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NothingMove -- 16 Kasım 2015; 21:41:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ediga1864

Ülkü ocaklarına katil

aynen öyle tek işleri kavgaya adam toplamak bende zamanında kısa süre gittim.Kız kavgaları,grup kavgaları, :D Ellerinde tesbih çay içerken kavga var mesajı bekliyorlar :D
  • Kavga edersen haklıyken haksız duruma düşersin okulda kameraların olduğu yerlerde durmaya dikkat et eğer bu senin yanına gelirse aynı şekilde davran daha sonra karakola gidip şikayet edebilirsin böyle böyle diye bu olaydan sonra daha kimseye karışmaz diye düşünüyorum eğer karışırsa dayak yersen darp raporu al başı baya ağrıyacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.