Bildirim
Cevrolet kalos mu clio mu ??? Acill !!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Chevrolet Kalos kesinlikle. teyzemde 2005 model otomatik kalos var, memnun gayet. bende cok kullanıyorum iyi araba.
70.000 km yapmışlar, daha en ufak bir arıza yada sorun çıkartmadı .) sürüşü de zevkli. -
quote:
Orijinalden alıntı: `bELa
Chevrolet Kalos kesinlikle. teyzemde 2005 model otomatik kalos var, memnun gayet. bende cok kullanıyorum iyi araba.
70.000 km yapmışlar, daha en ufak bir arıza yada sorun çıkartmadı .) sürüşü de zevkli.
Yorum icin saol. O kadar kararsiz kaldim ki. Kalos hakkinda cok olumsuz yorum okudum site de. Bugun kalos icin kapora biraktik. Uzuldm yani cok mu kotu araba aliyorum die. En azindan icim rahatladi biraz olsun.
Tabi ki cok cok ii bir araba beklemiyorum sonucta butce belli. Beni 4 5 sene gotursun yeter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşım için rahat olsun. iki aracı da çok iyi bilen birisi olarak chevrolet kalos un clio dan daha sorunsuz olduğunu rahatça söyleyebilirim. 5 senelik clio tecrübemde, iki kere egsoz, bir kere silindir kapağı contası, bir kere marş dinamosu değiştirmek zorunda kaldım. fren balataları ve diğer kullanımla aşınan parçaları saymıyorum bile.
sen şimdi o clio yu 177binde alacak, 5 sene bineceksin. senede 10bin km. yapsan 5 sene sonra o araba 230bine gelecek. satmakta zorlanırsın. kalos u ise 130 binde hala elini öpene satarsın. araba yokuşlarda biraz zorlanıyor, ama gene de şehir trafiği için ideal. bende 2006 model kalos var. ilk sahibinden 68000 de aldım. araba yağ gibi akıyor. şehir içi 7-8 litre civarında yakıyor. alacağın aracı iyice bir kontrol ettir. ustan baksın. eğer temizse hiç kaçırma derim. -
kısa süre 1.4 se kalos kullandım. Bi kere arabanın küçüklüğünden dolayı mükembel bi kıvraklığı var her yere park edilebiliyor :D benim performans beklentim yüksek olduğu için performans olarak yorum yapmayacam.kaliteli, işçiliği iyi bir araba değil ama fiyatına göre normal sonuçta. Fiyatına göre uygun bi araba bence. Bu arada o yaştaki clioya hiç bulaşma. -
kalos 1.2 lerde abs yok. 1.4 lere baksanız daha iyi olur. ayrıca makyajlı kasa daha iyi bence görünüş olrak mümküünse makyajlı kasadan alın. -
Ohooo!
abs olmayan arabanın tavsiye edilmesi doğru mu?
Arkadaşım, araç da ABS yoksa ALMA... -
yeni araç daha mantıklı ama uzun süre kullanmayı düşünmüyorsanız kalos satarken süründürür.. -
Eğer hala almadıysan hala düşünüyorsan kesinlikle kalos al. Clio alınmaz. 😂🤣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Spark al.1 motor spark candır.kalosdan da iyidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X