Şimdi Ara

Çeyrek altını ısırdım içine göçtü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anneannemgil akrabaya düğüne gidecekti, beni çağırdı altının üstünde yıl yazıyor onu okuyamamış şunu bi oku dedi okudum sonra hep merak etmişimdir hazır burdayken soriyim dedim bunu filmerlde falan ısırıyolar niye falan diye işte sahte olduğunu falan anlamak içinmiş bi ısırıyım dedim çokda az kuvvet uyguladım bi baktım ortasının biraz yanı hafif içine göçmüş nokta şeklinde ama belli oluyo anneannem hani kızmadı falan bana bunu takmayalım öbürünü takarız dedi yani kadın dedi bana üzülme yavrum boşver falan başta biraz kızdı ama, şimdi ben üzüldüm ama altından birşey eksilmedi yine para eder heralde diye düşünüyorum sadece azcık öbür taraftan dışa çıktı, arkadaşlar altın işlerinden falan anlamam dedim anneanneme veriyim parasını eğer para etmiyosa falan dedim yok boşver dedi, arkadaşlar şimdi bunun biraz içine göçtüğü için kuyumcuya bozdururken falan almazlar mı ? Yani parası falan eksiliyormu bunların ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Waít For It -- 1 Eylül 2013; 18:12:51 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çeyrek Altını Isırınca Yamulursa Ne Olur?

Çeyrek altın veya herhangi bir altın ürünü ısırmak, altın malzemeye zarar verebilir ve değerini azaltabilir. İşte dikkate alman gerekenler:

• Altın Yamulursa Ne Olur?

Altın yumuşak ve dövülebilir bir metaldir ve ısırmak gibi aşırı kuvvet uygulanırsa yamulabilir. Yamulmuş altın, estetik olarak hoş olmayan bir görünüme sahip olabilir ve değerini düşürebilir.

• Yamuk Altın Değer Kaybeder Mi?

Evet, yamuk altın genellikle değer kaybeder. Çoğu kuyumcu, yamuk altınları tam ağırlığından daha düşük bir fiyata satın alır. Çünkü yamuk altınların eritilip yeniden şekillendirilmesi gerekir ve bu da işçilik maliyetlerini artırır.

• Çeyrek Altın Yamulur Mu?

Evet, çeyrek altınlar da diğer altın ürünler gibi ısırmak gibi aşırı kuvvet uygulanırsa yamulabilir. Ancak, çeyrek altınların kalınlığı daha az olduğu için yamulmaya daha yatkındır.

• Altın Isırınca Yamulur Mu?

Evet, altın ısırıldığında yamulabilir. Altının yumuşak yapısı nedeniyle, dişler metal üzerinde iz bırakabilir ve yamulmalara neden olabilir.

Sonuç:

Çeyrek altın veya herhangi bir altın ürünü ısırarak yamultmak, değeri düşürebilir ve estetik görünümü bozabilir. Altın ürünlerini ısırdığınızda, değerini korumak ve uzun ömürlü olmasını sağlamak için dikkatli olmanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hiçmi bilen yok
  • Diğer tarafından ısır düzelsin
  • Bende bir keresinde teyzemin altınını ısırmıştım yamulmuştu bana vermişti. Düzelttik bozdurduk.
  • Kuyumcular sorunsuz alicaklardir piyasadaki her altin sorunsuz hatlara sahip degil
  • ne işsizsiniz kuyumcu alır merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waít For It

Arkadaşlar anneannemgil akrabaya düğüne gidecekti, beni çağırdı altının üstünde yıl yazıyor onu okuyamamış şunu bi oku dedi okudum sonra hep merak etmişimdir hazır burdayken soriyim dedim bunu filmerlde falan ısırıyolar niye falan diye işte sahte olduğunu falan anlamak içinmiş bi ısırıyım dedim çokda az kuvvet uyguladım bi baktım ortasının biraz yanı hafif içine göçmüş nokta şeklinde ama belli oluyo anneannem hani kızmadı falan bana bunu takmayalım öbürünü takarız dedi yani kadın dedi bana üzülme yavrum boşver falan başta biraz kızdı ama, şimdi ben üzüldüm ama altından birşey eksilmedi yine para eder heralde diye düşünüyorum sadece azcık öbür taraftan dışa çıktı, arkadaşlar altın işlerinden falan anlamam dedim anneanneme veriyim parasını eğer para etmiyosa falan dedim yok boşver dedi, arkadaşlar şimdi bunun biraz içine göçtüğü için kuyumcuya bozdururken falan almazlar mı ? Yani parası falan eksiliyormu bunların ?

hortlatmış olacağım ama,

altın ısırıldığında yamulur. yamuluyorsa gerçektir zaten sorun yok demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.