Şimdi Ara

CHARINI GİRİMCE İNVALİD PASSAWORD HATASI VERENELER BURAYA BAKARSANIZ SİZİN İCİN İYİ OLUR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
6.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sifre istegin musteri hizmetlerine gonderildi dio

ben 1kacgun once resetledim we sifre maile qeldi ama eski sifremle qiriorum yenisine henuz dokunmadım

neden 1 sorun yok anlamadım weya suan sorun mu war :)
  • evet sorun var siteye giripte aynı mail adresini yazanlara mail gelmedi hala ve eski şifreler ilede girilmiyor pazartesi akşamından beri mail bekliyorum kafayı yemek üzereyim neden bana gelmiyor bu mail anlamıyorum reset atıyorum yine gelmiyor her bi boku doğru yazdığım halde yine yok a.g ilk formu doldururken gizli soru cavabını bile hatıladım onuda istiyor veriyorum ama hala mail gelmedi lvl 62 full shell var üzerinde warrior 7 aydır bu adamı kasıyom çıldırmak üzereyim birde bazı arkadaşlara mail gelmediği halde eski şifreleri ile oyuna girebiliyorlar anlamıyorum bu nasıl oluyor...
  • beyler burdan şunu öğreniyoruz sakin
    ŞİFRE DEĞİŞTİRMEYİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNN.........!!!!!!!!!

arkadaşlar inşallah charlarınıza kavuşursunuz.........
  • inşallah böyle ilgisiz ve bilgisiz adminler oldukca oyunda biz daha çok sorun yaşarız eğerki böyle aptalca bir neden den dolayı benim 7 aylık emeğimi resmen sitelerindeki bilgisizliklrinden dolayı yapamadıkları bir şifre sistemi ile emeğimi kasp edeceklerse bu oyunu bırakın oynamayı bir daha adının anıldığı cafeye bile gitmem paranla rezil olmak buna deniyor sanırım...

benimde sitem var 10 binin üzerinde üyem var ve nasıl ben üyelerimin şifrelerni sitedeki altından kalamayacağım bir sistemi kurmak isterken silebilirim varmı böyle bir saçmalık...

aslında hata bizde hiç bir zaman birlk olmamıyoruz her hangi bir sorun olduğunda topluca sesimizi duyurabiliriz ama nerde ben şimdi 3 gün oynamayın oyunu desem protesto edin desem gold almayın desem bana küfür edersiniz sanmayın ilerde siz sorun yaşamayacaksınız şu oyunu ounayıpta sorun yaşamayan birini tanımıyorum ben durum bu zamanınızı emeğinizi paranızı harcarken harcadığınız kurum kişi vs... size saygı duymasını emeğinize saygı duymasını ve karşınıza geçip sorununuzla ilgilenmesini bilecek biz paramızı sokata dilenerek kazanmıyoruz bu oyunun yüzde 70 türklerden oluşuyor bunu onlarda biliyor ama bizbirlik olmadığımız için adamlar bizi parmaklarında oynatıyorlar gold üyelik aldım 2 saat sonra oyuna giremiyorum bugün 2 gün olurda mail gelirse acaba üyeliğime ekleme yapılacakmı yani resmen S Ö M Ü R Ü L Ü Y O R U Z...

• LAN BEN BOYLE ISIN TEE A:Q LAN NASIL MYNETE GELMEZ YAA YA INANIN YERIMDE OLMAK ISTEMESSINIZ ADAMIMI 60 YAPTIM YENI VE ELEMNTAL LORD YAPTIM 1 GUN SURDU TAM ASIL OYUNUM BASLARKEN BOLYLE BISE OLDU BEN BOYLE SANSIN ANASINI............... !!!!!!! GERCEKTENDE SSOOMMUULLUUYYOORRUUZZ
  • arkdaslar halen beklemek zorundayız bence kardes haklı charlarımız resmen yalan oldu bırakalım dicemde bırakamıorum aq oyunun bagımlılık yaptı inanırmısnız varya ben bu oyunu oynucam die evdekilerle tartıstım yemedim icmedim oynadım full kastım ve lvl 59 charım simdi yoq bu ne biicm sorumsuzluık bu oyunu kurmayı biliorlar para kazanmayıda aynı sekilde aq bir sifre olayı yüznden tüm milletin düştügü hale bakk kendi sitelerine yapmıorlarki söyle bir fotur biz derdimiz sadece birbirimize anlatıoruz onlar takmıor bile taksalar ztn böle olmaz bıktım pls sabır sabır sabırrr
  • BEN ŞİFRE DEĞİŞTİRMEYE TIKLIYORUM.LOGİN DİYOM AMA YİNE AYNI SAYFA AÇILIYOR.NEDENDİR BİLEN VARMI?
  • bende şifre mağdurlarındanım a.q lvl 59 pirest yaptık zar zor şimdide bekle bekle ne mail var bi pok a.q
  • quote:

Orjinalden alıntı: @ADMİRAL@

BEN ŞİFRE DEĞİŞTİRMEYE TIKLIYORUM.LOGİN DİYOM AMA YİNE AYNI SAYFA AÇILIYOR.NEDENDİR BİLEN VARMI?
  • ya aga ben 4 aydir yemeden icmeden uykusuz kalarak okuldan kacarak deli gibi kastim kastim kastim ama soNUCA BAK =0 aq BEN 16 SAAT BOYUNCA SANDALYEDEN KALKMADIGIM GUNLER OLDU SIRF ADAMIM MASTER OLSUN DIYE BU NE SORUMSUZKUKTUR A:Q BU NE VURDUM DUYMAZLIKTIR CAR RESMEN VER HARR BIDE yALaN OLDU !!!! !!! !!!! BOYLE OLACANI BILSE BEN 1 SAAT BILE OYNARMIYDIM ACABA A:Q DUMM OYUNUNU AMA BIRAKSAN BIRAKILMAZ BIRAKMASAN BASKA BI DERT ANLAMADIM GiiTTi
  • aynen aga günde full garanti 16 saat oynuordum simdi ise PC ye oturdugumda aklıma gelior oyuna giriorum invalid dior aaa diorum bende sifre madurlarındanım diorum aklım gidip gelior bu aralar her tarafa satasıorum kavga arıorum. SİTE ADMİNLERİ İSE HALEN BİRSEY YAPMIORLAR NE BİCİM GÖREVLİLER RESMEN BOSUNA YASIORLAR BİZİM SORULARIMIZI SVPLAYAMIYACAKLARSA O FİRMADAN İSTİFA ETSİNLER BUNE YA OLAN BİZE OLUOR GECE GÜNDÜZ OYNA SONRA HALİMİZE BAK

SAYGILARIMLA
  • ya beyler forgot password bolumunde kredi kartı hesabı istio
    hesap yok a.q cıldırcxam ya premium deiliz diye
    sifremi alamıcammı ben sifre geldi degistirdim oyuna giremiom 1 haftadır
  • quote:

Orjinalden alıntı: RentzusuKen

beyler burdan şunu öğreniyoruz sakin
    ŞİFRE DEĞİŞTİRMEYİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNN.........!!!!!!!!!

arkadaşlar inşallah charlarınıza kavuşursunuz.........

amin
    ben bi tek aldığım 35,54,57 kağıtlarına üzülüyorum bide sizin kaybettikleriniz neler acaba.benim itemler sizinkilerin yanında wız gelir triş gider.o ş....sizlerin ....... ......... hepsine

• ya arkadaşlar hala bana mail gelmedi ne yapacaz bir çare düşünün, şifresi gelen varmı aranızda veya bir bilgisi olan ne zaman gönderceklermil a.ç ları bu şifreleri sıyırmak içten değil
  • HOTMAİL ADRESİME GELDİ ŞİFREM
  • sevindim geldiğine bizim hala yok a.g şirketin mil adresi özel adres niye gelmez anlamadım sana kaç gün sonra geldi mail ve gelmesi için ekstradan bir şey yaptınmı yazarsan sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow123

ya beyler forgot password bolumunde kredi kartı hesabı istio
    hesap yok a.q cıldırcxam ya premium deiliz diye
    sifremi alamıcammı ben sifre geldi degistirdim oyuna giremiom 1 haftadır

İşte olay burada kopuyor zaten bence bunu bilerek falan yaptılar para verip oynayın hesabına.
    dedigin gbi kredı kartı 4 hanesını ıstıyor bende deli oldum zaten resmen t.ssak gecıolar.uyelık sorun degıl ama ben lvl 60 dan sonra uyelık alıcaktım sımdı mal gıbı bosuna mı kastık ortada kaldık.

Blackwinds midir nedir bide türk olucak bi forum sitesinde İd ve server isimlerini alıp güya göndericek şifrelerini magdur olanların.
    İsteseler şimdi gönderirler şifreleri çokmu zor bişi beceremiyecekleri işlere neden burunlarını sokarlar ?

• arkadaşım benim premium üyeliğim de var istediği kredi kartı son 4 numarasınıda giriyorum gizli cevabıda giriyorum bana

Sorry, but you may only have one lost password request pending at a time
  • benim zaten gold premium üyeliğim var ama istediği bilgileri vereyorum haka alamıyorum şifreyi verdiği cevap bu..

Sorry, but you may only have one lost password request pending at a time

kafada saç kalmadı a.g sinirden 3 gündür yakında duvarlara vurmaya başlayacam
  • ya itemi salla aga benimde cok degelril itemlerim wardı meselea 35..54..57 kagitlari,,complete +6 pauldron,,dagger defense club defense li itemler,,full goblin crimson esyaalar,,ya bunlar gitsinn onemlı degıllll AMA BEN 4 5 AYDIR HARCADIGIM EMEGE YANIYORUM YAA INSAFF INSAFF INSAFFF
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.