BAKIN SİMDİ ARKADASLAR BİLİORUM HERKES HEM COK SİNİRLİ HEMDE BİR AN ÖNCE CHARIYLA OYNAK İSTİORLAR Siteye mail adresini yazanlar ve mail adresine sifrenin gelmemesi bakın mail adresnize giriorsunuz sonra JUNK e-MAİLE TIKLIORSUNUZ ve oraya gelmesi lzm ama bakın sifrenize reset 1 kere atıp mutlaka 24 saat bekleyin arka arkaya reset sakın atmayınn yoqsa cok beklersiniz.
24 saat dolduktan sonra mutlaka siteye girin juank e- mail e tıklayın ve oraya gelmesi lzm gelmezsse eğer buraya yazın ben cvplarım
ihsalla herkesin charı gelir ellimden geldiğince yardım etcem simdilk iyi aksamlar
SAYGILARIMLA
ben 1 kez resetledım ama 72 saattir bekliyorum nasıl olcek?
quote:
Orijinalden alıntı: _gUrCo_92
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
bir şey daha. bu gelen resetlenmiş şifrelerle oyuna giriliyomu?? girilmiyosa ne poha yarar bu dalga dümenler???? yoksa adamın üstüne buuuuuuuuuuuz gibi su içecem
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
ben tıkladım 5dk sonra maildeydi :>
quote:
Orijinalden alıntı: diablo2
Alıntıları Göster
YA A:Q SEN BIDE BENI SOR KARDES 24 sAAT DOLDU WE HALA BI BOK GELMEDI MAILIMIN IC CAMASIRLARINA KADAR KONTROL ETTIM HICBIYERE BI BOK GELMEMIS!!!! ve CARIMLA GIREMIYORUM BEN Zİ....... BOYLE ISI YAAA BEN YE YAPACAM GITTI 60 LIK CARIM A:Q KAFAYI YICEM YAA ARKADASLAR LUTFEN YARDIM EGER SIFRE GELMESSE BEN NE YAPICAM LUTFEN ALAY KONUSU ACMAYIN SADECE YARDIM BEKLIYORUM
quote:
Orijinalden alıntı: diablo2
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: diablo2
Gelen yeni şifreyle oyuna yada siteye girebiliyor musun?
quote:
Orijinalden alıntı: SeRGaT
quote:
Orjinalden alıntı: diablo2
Gelen yeni şifreyle oyuna yada siteye girebiliyor musun?
Alıntıları Göster
ewet size gelen bu sifreler le oyuna girilior
quote:
Orijinalden alıntı: mintosun
ewet size gelen bu sifreler le oyuna girilior
Alıntıları Göster
bendede aynısı war ama bide fark war ben gold premiuma üye oldum ardından 2 saat sonra dc oldum we bi daha giremiom inwalid inwalid kafayı yedim ya sanki ewladımı kaybetmiş gibiyim.eğer geri gelmezse 25 dolar için bişi yapıcak değilim giden 1 yıllık emeğime yanarım sadece.bi dahada knigt değil K2 bile görmeye dayanamam.en fazla wow a başlarım
yardımlarınız için teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: AREXIS
bendede aynısı war ama bide fark war ben gold premiuma üye oldum ardından 2 saat sonra dc oldum we bi daha giremiom inwalid inwalid kafayı yedim ya sanki ewladımı kaybetmiş gibiyim.eğer geri gelmezse 25 dolar için bişi yapıcak değilim giden 1 yıllık emeğime yanarım sadece.bi dahada knigt değil K2 bile görmeye dayanamam.en fazla wow a başlarım
yardımlarınız için teşekkürler...
Alıntıları Göster
sorun var herhalde biraz bekleyin bence bir sakatlıkda olabilir bence biraz bekleyin diyorum
quote:
Orijinalden alıntı: KruxeL
sorun var herhalde biraz bekleyin bence bir sakatlıkda olabilir bence biraz bekleyin diyorum
Alıntıları Göster
arkadaslar bende sifremi resetledim..resetlediimde aksam 4 tü , şifre sabaha karsı 5 te junk a geldi... arkadasım da resetledi 2 id birden, 3 gündür beklio..maillere de cvp wermiolar..o yuzden bence fazla panik yapmadan bekleyin.. elbet halledicekler.. ama ucuz etin yahnisi bu kadar oluo işte
quote:
Orijinalden alıntı: ibofboys
arkadaslar bende sifremi resetledim..resetlediimde aksam 4 tü , şifre sabaha karsı 5 te junk a geldi... arkadasım da resetledi 2 id birden, 3 gündür beklio..maillere de cvp wermiolar..o yuzden bence fazla panik yapmadan bekleyin.. elbet halledicekler.. ama ucuz etin yahnisi bu kadar oluo işte
Alıntıları Göster
MERAK ETMEYİN ARKADAŞLAR GELİYOMUTLAKA BENİM ŞİFRE HEMEN GELDİ FAKAT YEĞENİN ŞİFRESİ 24 İÇİNDEE GELDİ
quote:
Orijinalden alıntı: pipet
MERAK ETMEYİN ARKADAŞLAR GELİYOMUTLAKA BENİM ŞİFRE HEMEN GELDİ FAKAT YEĞENİN ŞİFRESİ 24 İÇİNDEE GELDİ
Alıntıları Göster
resetlemezssek bişe olur mu
quote:
Orijinalden alıntı: Demosty
Alıntıları Göster
arkdaslar en kısa zamanda eski haline döner ihsalla sifremi bende bekliorumm hemen hemen 1 gün olddu halen gelmedi ayar oldum dünya capında oynan bu oyuunun bu hatalar yüzünden ne hale düştünüzğünü görüoruz ve hepimiz acasını cekioruz ama ihsalla hallderler
SAYGILARIMLA
quote:
Orijinalden alıntı: Demosty
Alıntıları Göster
MYNET'en alınan mail adresilerine RESET ŞİFRESİ GELMEMEKTEDİR!
quote:
Orijinalden alıntı: :CarTman:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
nasıl yani mynet ten gelmemektedir.?? ee ne olacak şimdi bizim gold premium üyelik ve char?? bişiler yazın lütfen yoksa gidiyim a.q mekanlarının
quote:
Orijinalden alıntı: originals
nasıl yani mynet ten gelmemektedir.?? ee ne olacak şimdi bizim gold premium üyelik ve char?? bişiler yazın lütfen yoksa gidiyim a.q mekanlarının
Alıntıları Göster
duyduğum birşeye göre şifre d.t'yle değiştirilene kadar adamına reset şifresiyle giremeyenler askıdaymış ama elbet düzelcekmiş. çünkü cafeden 63 mage'ye oldu gm le mesajlaştı şuan şifre düzelmiyecekmiş ama belli bir süre sonra düzelcek demiş yetkililer bunu yapan salaklara,mallara,özürlülere................
quote:
duyduğum birşeye göre şifre d.t'yle değiştirilene kadar adamına reset şifresiyle giremeyenler askıdaymış ama elbet düzelcekmiş. çünkü cafeden 63 mage'ye oldu gm le mesajlaştı şuan şifre düzelmiyecekmiş ama belli bir süre sonra düzelcek demiş yetkililer bunu yapan salaklara,mallara,özürlülere................
Alıntıları Göster
beyler.ko bi aciklama yaptı bug var diye.eger ki sifreyi degistirirken aynı mail adresini kullanırsanız sifre gelmiyor.mynet cart curt yalan dolan.en son bi customer support acildi o bile calismiordu.bugunse artık sorunun duzeldigini soyluyorlar ama site acilmadigi icin degistiremioruz.
beyler.ko bi aciklama yaptı bug var diye.eger ki sifreyi degistirirken aynı mail adresini kullanırsanız sifre gelmiyor.mynet cart curt yalan dolan.en son bi customer support acildi o bile calismiordu.bugunse artık sorunun duzeldigini soyluyorlar ama site acilmadigi icin degistiremioruz.
nasıl yani aynı mail adresi? oyuna ilk kayıt olduğumuz mail adresinemi gelmio? ee peki neye yazcaz?
quote:
Orijinalden alıntı: originals
nasıl yani aynı mail adresi? oyuna ilk kayıt olduğumuz mail adresinemi gelmio? ee peki neye yazcaz?
Alıntıları Göster
TUH Q.A
quote:
Orijinalden alıntı: askersın44
TUH Q.A
Alıntıları Göster
beyler az çnce fargot password den bilgilerimi girdim ve bana şu ingilizce cevabı verdi umarım kısa sürede düzelir pazartesi akşamından beri bekliyorum kodumun mailini yeter artık yaw... aşağıdaki cümleyi bana türkçeye cevirebilecek varmı acaba
Your password request has been sent to customer support.