Şimdi Ara

CHARINI GİRİMCE İNVALİD PASSAWORD HATASI VERENELER BURAYA BAKARSANIZ SİZİN İCİN İYİ OLUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
6.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BAKIN SİMDİ ARKADASLAR BİLİORUM HERKES HEM COK SİNİRLİ HEMDE BİR AN ÖNCE CHARIYLA OYNAK İSTİORLAR
    Siteye mail adresini yazanlar ve mail adresine sifrenin gelmemesi bakın mail adresnize giriorsunuz sonra JUNK e-MAİLE TIKLIORSUNUZ ve oraya gelmesi lzm ama bakın sifrenize reset 1 kere atıp mutlaka 24 saat bekleyin arka arkaya reset sakın atmayınn yoqsa cok beklersiniz.

24 saat dolduktan sonra mutlaka siteye girin juank e- mail e tıklayın ve oraya gelmesi lzm gelmezsse eğer buraya yazın ben cvplarım

ihsalla herkesin charı gelir ellimden geldiğince yardım etcem simdilk iyi aksamlar

SAYGILARIMLA

• ben 1 kez resetledım ama 72 saattir bekliyorum nasıl olcek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _gUrCo_92

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bir şey daha.
    bu gelen resetlenmiş şifrelerle oyuna giriliyomu??
    girilmiyosa ne poha yarar bu dalga dümenler????
    yoksa adamın üstüne buuuuuuuuuuuz gibi su içecem
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ben tıkladım 5dk sonra maildeydi :>
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo2

Alıntıları Göster
    YA A:Q SEN BIDE BENI SOR KARDES 24 sAAT DOLDU WE HALA BI BOK GELMEDI MAILIMIN IC CAMASIRLARINA KADAR KONTROL ETTIM HICBIYERE BI BOK GELMEMIS!!!! ve CARIMLA GIREMIYORUM BEN Zİ....... BOYLE ISI YAAA BEN YE YAPACAM GITTI 60 LIK CARIM A:Q KAFAYI YICEM YAA ARKADASLAR LUTFEN YARDIM EGER SIFRE GELMESSE BEN NE YAPICAM LUTFEN ALAY KONUSU ACMAYIN SADECE YARDIM BEKLIYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo2

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: diablo2

Gelen yeni şifreyle oyuna yada siteye girebiliyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRGaT

quote:

Orjinalden alıntı: diablo2

Gelen yeni şifreyle oyuna yada siteye girebiliyor musun?

Alıntıları Göster
    ewet size gelen bu sifreler le oyuna girilior
  • quote:

Orijinalden alıntı: mintosun

ewet size gelen bu sifreler le oyuna girilior

Alıntıları Göster
    bendede aynısı war ama bide fark war ben gold premiuma üye oldum ardından 2 saat sonra dc oldum we bi daha giremiom inwalid inwalid kafayı yedim ya sanki ewladımı kaybetmiş gibiyim.eğer geri gelmezse 25 dolar için bişi yapıcak değilim giden 1 yıllık emeğime yanarım sadece.bi dahada knigt değil K2 bile görmeye dayanamam.en fazla wow a başlarım

yardımlarınız için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AREXIS

bendede aynısı war ama bide fark war ben gold premiuma üye oldum ardından 2 saat sonra dc oldum we bi daha giremiom inwalid inwalid kafayı yedim ya sanki ewladımı kaybetmiş gibiyim.eğer geri gelmezse 25 dolar için bişi yapıcak değilim giden 1 yıllık emeğime yanarım sadece.bi dahada knigt değil K2 bile görmeye dayanamam.en fazla wow a başlarım

yardımlarınız için teşekkürler...

Alıntıları Göster
    sorun var herhalde biraz bekleyin bence bir sakatlıkda olabilir bence biraz bekleyin diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: KruxeL

sorun var herhalde biraz bekleyin bence bir sakatlıkda olabilir bence biraz bekleyin diyorum

Alıntıları Göster
    arkadaslar bende sifremi resetledim..resetlediimde aksam 4 tü , şifre sabaha karsı 5 te junk a geldi... arkadasım da resetledi 2 id birden, 3 gündür beklio..maillere de cvp wermiolar..o yuzden bence fazla panik yapmadan bekleyin.. elbet halledicekler.. ama ucuz etin yahnisi bu kadar oluo işte

• quote:

Orijinalden alıntı: ibofboys

arkadaslar bende sifremi resetledim..resetlediimde aksam 4 tü , şifre sabaha karsı 5 te junk a geldi... arkadasım da resetledi 2 id birden, 3 gündür beklio..maillere de cvp wermiolar..o yuzden bence fazla panik yapmadan bekleyin.. elbet halledicekler.. ama ucuz etin yahnisi bu kadar oluo işte

Alıntıları Göster
    MERAK ETMEYİN ARKADAŞLAR GELİYOMUTLAKA
    BENİM ŞİFRE HEMEN GELDİ
    FAKAT
    YEĞENİN ŞİFRESİ 24 İÇİNDEE GELDİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: pipet

MERAK ETMEYİN ARKADAŞLAR GELİYOMUTLAKA
    BENİM ŞİFRE HEMEN GELDİ
    FAKAT
    YEĞENİN ŞİFRESİ 24 İÇİNDEE GELDİ

Alıntıları Göster
    resetlemezssek bişe olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demosty

Alıntıları Göster
    arkdaslar en kısa zamanda eski haline döner ihsalla sifremi bende bekliorumm
    hemen hemen 1 gün olddu halen gelmedi ayar oldum dünya capında oynan bu oyuunun bu hatalar yüzünden ne hale düştünüzğünü görüoruz ve hepimiz acasını cekioruz ama ihsalla hallderler

SAYGILARIMLA

• quote:

Orijinalden alıntı: Demosty

Alıntıları Göster
    MYNET'en alınan mail adresilerine RESET ŞİFRESİ GELMEMEKTEDİR!
  • quote:

Orijinalden alıntı: :CarTman:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    nasıl yani mynet ten gelmemektedir.?? ee ne olacak şimdi bizim gold premium üyelik ve char?? bişiler yazın lütfen yoksa gidiyim a.q mekanlarının
  • quote:

Orijinalden alıntı: originals

nasıl yani mynet ten gelmemektedir.?? ee ne olacak şimdi bizim gold premium üyelik ve char?? bişiler yazın lütfen yoksa gidiyim a.q mekanlarının

Alıntıları Göster
    duyduğum birşeye göre şifre d.t'yle değiştirilene kadar adamına reset şifresiyle giremeyenler askıdaymış ama elbet düzelcekmiş.
    çünkü cafeden 63 mage'ye oldu gm le mesajlaştı şuan şifre düzelmiyecekmiş ama belli bir süre sonra düzelcek demiş yetkililer
    bunu yapan salaklara,mallara,özürlülere................

• quote:

duyduğum birşeye göre şifre d.t'yle değiştirilene kadar adamına reset şifresiyle giremeyenler askıdaymış ama elbet düzelcekmiş.
    çünkü cafeden 63 mage'ye oldu gm le mesajlaştı şuan şifre düzelmiyecekmiş ama belli bir süre sonra düzelcek demiş yetkililer
    bunu yapan salaklara,mallara,özürlülere................

Alıntıları Göster
    beyler.ko bi aciklama yaptı bug var diye.eger ki sifreyi degistirirken aynı mail adresini kullanırsanız sifre gelmiyor.mynet cart curt yalan dolan.en son bi customer support acildi o bile calismiordu.bugunse artık sorunun duzeldigini soyluyorlar ama site acilmadigi icin degistiremioruz.

http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=3082&sid=8399919a0271086bed351dc14a635936

• quote:

Orijinalden alıntı: elizeR

beyler.ko bi aciklama yaptı bug var diye.eger ki sifreyi degistirirken aynı mail adresini kullanırsanız sifre gelmiyor.mynet cart curt yalan dolan.en son bi customer support acildi o bile calismiordu.bugunse artık sorunun duzeldigini soyluyorlar ama site acilmadigi icin degistiremioruz.

http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=3082&sid=8399919a0271086bed351dc14a635936

Alıntıları Göster
    nasıl yani aynı mail adresi? oyuna ilk kayıt olduğumuz mail adresinemi gelmio? ee peki neye yazcaz?

• quote:

Orijinalden alıntı: originals

nasıl yani aynı mail adresi? oyuna ilk kayıt olduğumuz mail adresinemi gelmio? ee peki neye yazcaz?

Alıntıları Göster
    TUH Q.A
  • quote:

Orijinalden alıntı: askersın44

TUH Q.A

Alıntıları Göster
    beyler az çnce fargot password den bilgilerimi girdim ve bana şu ingilizce cevabı verdi umarım kısa sürede düzelir pazartesi akşamından beri bekliyorum kodumun mailini yeter artık yaw... aşağıdaki cümleyi bana türkçeye cevirebilecek varmı acaba

Your password request has been sent to customer support.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.