Şimdi Ara

CHARINI GİRİMCE İNVALİD PASSAWORD HATASI VERENELER BURAYA BAKARSANIZ SİZİN İCİN İYİ OLUR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
6.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende anlamadım neden oluo sitede hata filan diolar ama bi s. anlamadım
  • geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Geldi mi ???????
    Server adını, gelen passwordunyeni bir passwordmu yoksa eskiyi mi canlandırdıklarını söylermisin?
  • magician17 lütfen bilgi ver bize gelen şifrenle oyuna giribrliyormusun ne kadar zamanda geldi 1 hafta oldu hala yok şifreler başka şifresi gelen varmı acaba...
  • benim ki de yok ortada ne zaman gelcek bu char sıkıldım knightsızlıktan kinght sız bu hayat çekilmiyor kardeşim
  • benim ki de yok ortada ne zaman gelcek bu char sıkıldım knightsızlıktan kinght sız bu hayat çekilmiyor kardeşim
  • LVL 58 aq gitti güzelim char.
    ben cyhper serverına gectim ve orda su an oynuorum lvl im 52 daha 50 görevini yapmadım elimde cok saglam itemler var müthis yardım ettilrer arkdaslar saolsun süper bir server diyebilirim lvl de iyi kasılıor genele c3 bos oluor orda takılıorum sizde tavsieye ederim
    SAYGILARIMLA
  • beyler bu durumda olan herkezin pw leri geri gelior gm e mail atın yeter ama prem olması lazım prem yoqsa char üstünde hiç bir hak idda edemiosunuz zaten sizde prem aldıınız cc no nun son 4 hanesini istior we 3 gün içinde pw nizi yolluor ben bu sekilde bir kaç kişinin charını aldım geri ...
  • mail adresini verirmisin aga burdan bize hangisine attın maili ve mailin içeriğine tam olarak ne yazdık 62 lvl warriorum var gold premium var dediğine göre alabilirim charımı bi zahmet yazıver şunları ok
  • BEYLER HEMEN KNİGHTONLİNIN STESİNE GİRİN VE SİFREYİ RESETLEYİN MAİL ANINDA GELİOR RESETLEDİM VE MAİL ANINDA GELİD CHARIMA KAVUSTUM COK MUTLUYUM YASASIN ÖZGÜRLÜK SAYGILARIMLA
    bugünn tarihi: 12 aralık 2005 pazartesi saat 21,30 da yaptım sizde hemen yapınn :D

SAYGILARIMLA

• mıntosun ben az once yaptım belkı bı veya 2 saat once benı nıye yapmadılar yoksa beni adamdan saymadılar mı bıde bu resetleme nası yapılıo yaaa yap tım bısıler unuttum :))) bana bı anlatsanız ama hemen
  • mıontosun herhalde burada dıılsın tekrar gırınce bana pm at bu arada ben pmlerı nasıl ookucam onu da yazın
  • quote:

Orjinalden alıntı: originals

yaa evet ya artık yeter. 3. günün sonundayım ve hala gelen giden yok. Gold premium üyeliğimi artık düşünmüyorum günler geçsin ama yeterki benim tosunumu geri versinler. Allah belalarını versin bu heriflerin.

ben tam 2 haftadır beklıyorum hala bir cevap yok charimi geri istiyorummm gittii 61 lik charim gitiiiii
  • abi bi onlıne olan ben mıyım sımdı bıde en son msj atan arkadas mı ya bakın tam 50 olacam bı charım gıdıyo yaa 47 de dıezde elmorad okcu vardı 48 bı karus cyhperda assasıan vardı sımdı tam 50 oldum dedım bu sıfre olayı gırdı assasıanım yıne ya abi ben bu oyunda hıc spıke vuramayacak mıyım yaa veya 5 lı ok kullanamayacak mıyım aslında kullandım ama kendı charımda sword dancıng vurdum nova attım hatta spıke bıle vurdum bunları herzman yapıyom ama kendı charımda nıye yapamıyom :(( kendım e en buyuk odul knighttan omur boyu ...... has been banned kosp desem dııl glıtchıng desem dııl can sıkıntısı notıce:gm

• gm abi eger buradaysan ve bızı duyuyosan Allah ın rızası Peygamber ın kavlı ı le lutfen bıze password sıfrelerımızı at bak ben yalvarmıyom arkadaslarında canını sıkma tmm mı baba gm bak kafam kızıyo abi nie atmıyonuz yaaa atın ama oynayalım ula barı kosp yapıp canımı sıksaydım su oyunda o da olmadı anasını satım baslıcam heee
  • beyler neyse eger bıgun mılletın sıfresı falan gelırse belkı benımkıde gelır o zaman bana e maıl atın benım maıl sonkahraman34@hotmail.com olmassa msj atın 05443450667 ama lutfen sapıklık yapmayın zaten telım hıc susmuyo kıracam anasını neyse hayden ya Allah bu da abimin yaptıgı bı sıte ıstersenız ugrayın yapım asamasında ŞİFRE DERDİ YOK VALAwww.freewebs.com/ademsk veya www.turkishclan.tk orada da forum var buradakı gıbı meshur olmasada slmlasırız forum donanım haber gm lerı abi size cok tesekkur edıyorum harbı yag falan dııl ama k.e dekı gıbı şifre olayı olmasın please hayden bye bye

• quote:

Orjinalden alıntı: barista

gm abi eger buradaysan ve bızı duyuyosan Allah ın rızası Peygamber ın kavlı ı le lutfen bıze password sıfrelerımızı at bak ben yalvarmıyom arkadaslarında canını sıkma tmm mı baba gm bak kafam kızıyo abi nie atmıyonuz yaaa atın ama oynayalım ula barı kosp yapıp canımı sıksaydım su oyunda o da olmadı anasını satım baslıcam heee

o OYLE DENMEZ YAVRUM DINLE VE OGREn..

LAN O:Ç GM SENIN ANANI VE AVRADINI ...(foruma dua et) ALLA ALLA BOYLE APTAL INSALNLAR YUZUNDEN 4 5 AYLIK EMEGIMIZ BOK YOLUNA GIDIYOR .. OYUNUNUNDA A:Q GM SENINDE A:Q
    ALLAH BELANIZI VERSIN NE DIYEYIM SEREFSIZ HERIFLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: emperor_tr

mintosun kardes senin kaclik char gitti ?? ?? ?? ?? ?? ?? ??

kanka nasıl giremiosun yaaaaa hay olm sen nie ateş oldun bide kanka yaaaaa ne biçim abyss kasıyoduk senle :D

• Arkdaslar ben 2 gun once sitede online olduM bana sifre degistirilicek gibi bişler soledi ben degiştirmedim[bir cok kişinin gelmiyor die]ama simdi benim ID de invalid_password dio ne yapmam gerekir duzelirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UruKai -- 16 Aralık 2005, 18:15:29 >
  • bana yeni şifre gelmemişti resetledim yeni şifre geldi ama ben hala oyuna giremiyorum 2gündür giremedim ne olacak bile varsa yardım etsin pls bide charım askıda kalmış diyenler var bu nasıl düzelecek ve nezaman düzelir ne zaman res atılır hala giremiyorum oyuna of yaaaaa çok canım sıkıldı bu işe
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.