Şimdi Ara

CHARINI GİRİMCE İNVALİD PASSAWORD HATASI VERENELER BURAYA BAKARSANIZ SİZİN İCİN İYİ OLUR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119
Cevap
0
Favori
6.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaaa bende şifremi değiştirdim ilk değiştirdiğim char 5dk de geldi(2 hafta önce)şimdi değiştirdim 2 tane adamı hemde biri 60lık master biri 55lik rougegelmedi yaa junka falanda baktım

• quote:

Orjinalden alıntı: zicanzee

quote:

Orjinalden alıntı: emperor_tr

mintosun kardes senin kaclik char gitti ?? ?? ?? ?? ?? ?? ??

kanka nasıl giremiosun yaaaaa hay olm sen nie ateş oldun bide kanka yaaaaa ne biçim abyss kasıyoduk senle :D

YAW KANKA BUZ OLSAM NETCEN :D CHAR INWALID OLDU ' hafta oldu a.q GIREMIOM YENI CHAR ACTIM 1 AYDA YAPARIM 60 MERAK ETME BUGUN ACTIM 33 OLDUM HEMEN TANIDIK COK KASILIRIZ MERAKETME NICK IM ::Dark::Emperor:: pm bekliom bak kanki walla konusmam heee :P

• Sıfremı resetledım ertesı gun soyuldum bu hırsızların allah belasını wersın aylardır ugrastıgım 54 luk mage ım gıttı bunun dısında 65 m param 400 m lık de esyamı aldılar butun arkadas lıstemı sıldıler clandan cıkarmıslar bunlarda yetmıomus gıbı 54 ten 47 ye ındırmısler gel de cıldırma gece farkettıgımde gozumden yas geldı bu aralar bu oyunda guvenlık sıfır arkadaslar dıkkat edın

• ya hala gelmedi gitti güzelim masterla 55lik char

• bende charı satcaktım dedim şimdi dweişmez falan başka accountunkini deiştim mail geldi onlada girilmiyoo:D
  • ohh oldu :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: mintosun

BAKIN SİMDİ ARKADASLAR BİLİORUM HERKES HEM COK SİNİRLİ HEMDE BİR AN ÖNCE CHARIYLA OYNAK İSTİORLAR
    Siteye mail adresini yazanlar ve mail adresine sifrenin gelmemesi bakın mail adresnize giriorsunuz sonra JUNK e-MAİLE TIKLIORSUNUZ ve oraya gelmesi lzm ama bakın sifrenize reset 1 kere atıp mutlaka 24 saat bekleyin arka arkaya reset sakın atmayınn yoqsa cok beklersiniz.

24 saat dolduktan sonra mutlaka siteye girin juank e- mail e tıklayın ve oraya gelmesi lzm gelmezsse eğer buraya yazın ben cvplarım

ihsalla herkesin charı gelir ellimden geldiğince yardım etcem simdilk iyi aksamlar

SAYGILARIMLA

bende 1 kez resetledim ama bende72 saattir bekliom

• beyler bayanlar ben aslı knıgtta yenı car acmıyorum benım carı calıp sıfresını değistirmisler bana yenı uyelık yada kullanılmayan uyelık vercek varmı?

• BANA E-MAİL GELDI AMA NE ESKİ NE DE YENİ ŞİFREYLE GİREMİYOMYARDIM EDIN PLSSSSSSShttp://dark-knight_26@hotmail.com yardımlarınızı beklıyom
  • NE 72 saati 2 haftadır bekliyorum bir tane mail bile gelmedi a.g gitti 62 lvl karakterim
  • amk ben 2 haftadir bekliom
    bugun siteye login denedim ve soyle yaziyo ''''''Information does not match account. Password not reset.'''''
    vegizli sorumuda bilmiom ama neyse yaa

bi soguk su halletmesede meseleyi
    cok ozledim x1 deki harpy clan partiyi
    gitsede inn deki +6 complete robe'um
    bundan dolayida ayri olarak yanıyorum
    itemi salla gülüm giden 5 aylık emek
    xgenondakı dostlar benı sımdıden unuttunuz demek
    emperor_tr den ayri kalmak madem kaderim
    ben boyle oyunun anasini si...erim

söz-beste___çağrı bilgin (yani ben)
    MUAHAAH KAFIYELI SIIR YAZDIM NASIL OLMUS :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperor_tr -- 17 Aralık 2005, 23:42:03 >
  • kardeş bende xigenon daydım lvl 62 olmuştum warriorum vardı full shell giymiştim bir ton scrol alıp sataıp yapmıştım o adamı halende şu an premium ama maillerime bir türlü olumlu veya olumsuz cevap alamadım dediğin gibi xiegnon bizi unuttu eski arkadaşlar yüzümüze bakmaz oldu ne yapalım kader böyle imiş
  • BEYLER BENI MSNDEN BULUN SIFRENIZI GERI ALMAK YOLUNDA YARDIM EDECEGIM ELIMDEN GELDIGI KADAR
    helci_55@hotmail.com
  • Artk bu oyunu bırakmıs bulunuorm bı bakıma sewındım bos zamanımın dısındakı zamanımı da alıodu bu oyun char soyuldu tekrar baslıımmı dıe dusunmuorum degıl ama bu ısın ııce moku cıktı bence tamamen bırakıp baska seyler yapcam.
  • ben 31 aralık sabahından beri charıma giremiyorum,işinacayip yanı oyundayken dc olup tekrar denediğimde invaild diyio? mail adresimize gelir dedin.ben oyunu 2 yıldır oynuyorum ve mail adresimi doğru yazıp yazmadığımı da bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirm? mail adresim blackhawk1990@hotmail.com sinirden patlıcam ya!?

• siz yapamamışınız ben yaptım bile

• anlıyorum kardeşlerim ama adamlar resmen mallık yapıyor!ne zamnırd bizden para kazanıyolar.haksızmıym?bence altın yumurtlayan tavuğu kestiler!
    peki herkes tepki gösterse de bişi değişmez mi ?
  • ben bi internet cafeci abiye sordum,kendisin bu oyunla çok ilgili dir.%60 çoğunlukta invalid diormuş.ama merak etme yakında düzelir dedi. şifremi 2 gündür rüyamda soylüyolar ama aklımda tutamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: AREXIS

bendede aynısı war ama bide fark war ben gold premiuma üye oldum ardından 2 saat sonra dc oldum we bi daha giremiom inwalid inwalid kafayı yedim ya sanki ewladımı kaybetmiş gibiyim.eğer geri gelmezse 25 dolar için bişi yapıcak değilim giden 1 yıllık emeğime yanarım sadece.bi dahada knigt değil K2 bile görmeye dayanamam.en fazla wow a başlarım

yardımlarınız için teşekkürler...

aynı olay benim basıma geldi aynısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: vipbilo

arkadaşım benim premium üyeliğim de var istediği kredi kartı son 4 numarasınıda giriyorum gizli cevabıda giriyorum bana

Sorry, but you may only have one lost password request pending at a time

kardeş birden fazla yollamaya kalktıysan o hatayı veriyor banada veriyor anlamı sudur

' Uzgunuz, bize sadece bir kere kayıp sifre sorununuzu bildirebilirsiniz' gibi bi anlamı var
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.