yaw ben üye oldum ertesi gün baktım gelmiş direk oyuna girdim o verdikleri şifreyle hemen girdim
CARIMI GERI ISTIYORUM YETER YAAA bugun 5 ıncı gun yeterrrr
BEKLEYIPTE CARI GERI GELEN LUTFEN HABERDAR ETSIN BIZI
yaa evet ya artık yeter. 3. günün sonundayım ve hala gelen giden yok. Gold premium üyeliğimi artık düşünmüyorum günler geçsin ama yeterki benim tosunumu geri versinler. Allah belalarını versin bu heriflerin.
quote:
MYNET'en alınan mail adresilerine RESET ŞİFRESİ GELMEMEKTEDİR
ayrıca diğer karakterin şifresinide msn e gonderdim o da gelmedi offfoffffffffffofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
quote:
Orjinalden alıntı: _gUrCo_92
olmuyo oyunun içine s.ç..lar eskiden ne güzel d.t le değişiodu yok resetmiş zartmış zurtmuş ohooooooooooooo işimz war a.q
evt haklısın beee emalimi unuttum ne yazdığımı oraya şimdi değiştir yiyosa aq
Beyler bende şifremi değiştirdim ama hiç sorunum olmadı.Önce login olup şifre değişmek için mail adresimi yazdım.Mailime bi şifre geldi.Sonra siteye o şifreyle login olmaya çalıştım.Olmadı.Eski şifreyle login oldum kabul etti.Sonra önüme bi form çıkıtı.Buraya kendi istediğim şifreyi gizli sorumu ve cevabını yazdım.Sonra confirmledim.Ve şu an yeni şifremle oynuyorum.Hiç bi problemde yaşamadım.Bunu şifre değişiminin active olduğu ilk saatlerde yapmıştım.
quote:
Orjinalden alıntı: ok919_X
quote:
Orjinalden alıntı: _gUrCo_92
olmuyo oyunun içine s.ç..lar eskiden ne güzel d.t le değişiodu yok resetmiş zartmış zurtmuş ohooooooooooooo işimz war a.q
evt haklısın beee emalimi unuttum ne yazdığımı oraya şimdi değiştir yiyosa aq
6.gün oldu zati siteye girmiyo a.k yanlışlıkla mynete yolladım galiba resetide adam gitti. areside bu yüzden bıraktım yaşasın OLİMPİAAAAA
Beyler ben ilk kez giriyordum bu aleme. şifremi aldım 5 gün önce akşam oturdum bilgisayarın başına, şifremi yazdım, invalid pasword!!! O zaman dedim ben yanliş hatırlıyorum şifreyi resetledim, secret soruyu da sordu onu da yanıtladım. 5 gündür bekliyorum tık yok.
ya walla fenalik gecircem a.q biraksan birakilmaz birakmasan baska bi dert a.q oyunu be yeter be yeter be bune serefsizliktr be adi serefsizler madem sitede sorun var o sifre degistirme bolumunu niye acik biraktiniz adi serefsiz oglu serefsizler bunlarin hepsi para kazanmak icin a.q ben 4 5 aylik deli gibi kastigim devamsizligim 19 gun olmasina neden olan bu oyunda nedne boyle bi serefsizlikle karsilasiyorum anlamiyorum gitti 60 lik car HEM EMEGIME YANIYORUM HEMDE 60 IN TADINI CIKARAMADAN GITTIGINE YANIORUM ben boyle sansin teeeeeeeeeeeeee a.q kufurler icin kusura bakmayın beni anlarsanız sevinirim
SAYGILARIMLA
SÖLEMİYİM DİORDUM AMA ARTIK BURAMA KADAR GELDİ BENİ İYİ DİNLEYİNN!........... ARKADASLAR BAKIN SAKIN CHAR GELSİN DİE PREMİUM ALMAYIN BU İNVALİD PAS HATASINI BİLEREK CIKARDILAR DURUP DURURKEN HİCBİR FİRMA BÖYLE BİR HATAYI YAPMAZ ZTN YAPSADA İSİN UCUNDA PARA VARDIR SİZ 1-2 AY SONRA GENE AYNI OLAY OLCAK BUNUN NEDENİ AQ FİRMASI DAHA COK PREMİUM SATSIN DİE SİZ NEDEN SIN GÜNLERDE GM LER PASO ALLTAN YAZIOR """""""cash para, BRONZE PREMİUM"""""""""""" DİE İSTE NEDENİ BU BU OYUN SAYESİNDE FİRMA HEM PARA KAZANIOR HEMDE KENDİNİN CIKARMIS OLDUGU KOSP SATIOR SÖZ DE KOSP YASAK DİORLAR O ZAMAN BU FİRMA BUNU NİE CIKARDI SÖLERMİSNİZ! KENDİLERİ PARALARI CEBE İDNRİRKEN BİŞİ OLMUOR OLAN BİZLERE OLUOR PLS PREMUM ALMAYIN BENDE ALMISTIM CHARIM YALAN OLDU GİTTİ SAKIN ALMAYIN KREDİ KARTLARINI DA HACLİYEBİLİORLAR HERSEY YAPABİLİORLAR DİE DUYDUM BU SÖYLEDİKLRİM GERCEK TİR ESKİ BİR GM DEN DUYDUKLARIMDIR! SİZ LERE DİYECEGİM XİGENON SERVERINI BIRAKIN HATTA ELİNİZDEN GELİRSE OYUNUN BIRAKIN AMA BUNUN COK ZOR OLGUNU BEN DE BİLİORUM ARTIK BU SAATTEN SONRA CHARLARI ALAMAYIZ BU OLAY KASITLI OLARAK YAPILMISTIR VE İLERİ Kİ AYLARDA GEN YAPILACAKTIR! ÜSTÜNE BASA BAS SÖYLÜORUM SAKIN CHARIM GELSİN DİE PREMİUM ALMAYINIZ.
SAYGILARIMLA
gen nedir???
zzzz!kkkkksennn almam aga premium
benim şansım varmış yaw
DEDĞİM GİBİ BOSUNA ALMAYIN PREMİUM HEM SİFREYİ DEĞİŞTİRKEN DİOR YA BAZEN KREDİ KATNIN SON 4 HARFİ DİE ONLARI YAZSSANIZ BİLE GELMİOR BOSUNA ALMAYIN! BENDEN TAVSİYE OYUNU BIRAKIN BEN BIRAKMAYA CALISIORUMM SAYGILARIMLA.
allah belasını versin bu heriflerin.. 2 Gün olmuştu ikinci gold premium alalı. 7 gündür şifre bekliyorum. Ayıp bea ayıp. Mail atmadığım GM girmediğim forum kalmadı ama nafile. Ümidi kestim diycem ama demek içimden gelmio. 600m para ve milyarlık scroll ve eşya :(( gel artık şifre gellll
benim 52 assas gitti cok yandım hala yanıyom galiba dahada yanacam...
Öncelikle char şifre sorunu yaşıyan herkese geçmiş olsun....Benim cyper da 3 charım bu şekilde invalid problemi veriyo...65 asasin, 62 priest ve 62 archer....Şifre resetleme sırasında priestimin şifresi 1-2 dakika içinde hemen geldi ( gmail kullanıyorum ) ..Fakat gelen şifre olsun , eski şifre olsun kesinlikle çalışmıyor ve sayfadan resetleme işlemini gerçekleştiremiyorum artık(12-13 gün önce olan bi olay )...1 kez tekrar resetleyebildim onda da ; talabiniz müsteri hizmetlerine iletildi şeklinde bi mesaj çıktı ve 4-5 gündür mail gelmiyor....diğer ,archer ve asasin de hiç bir şekilde şifre mail adresime gelmedi bu charlar için hotmail adresi kullanoyorum...Sitede cidden büyük bir arıza var yada kasti bi şekilde yapıldı bilemem...Elbet ki düzelicek faka sanırım arada bazı charlar bilgileri unutulmuş olanlar gümbürtüye gidecek...Benden sizze güzel bi tavsiye eğer bu oyunu 1 yıldan fazla süredir oynıyosanız sizin için oyunu bırakmak açısından güzel bir fırsat...Hayatın tadına varın :D..Çünkü gerçekten basit bir server ve alakasız bir müşteri hizmetleri ile olacağı buydu...