inşallah böyle ilgisiz ve bilgisiz adminler oldukca oyunda biz daha çok sorun yaşarız eğerki böyle aptalca bir neden den dolayı benim 7 aylık emeğimi resmen sitelerindeki bilgisizliklrinden dolayı yapamadıkları bir şifre sistemi ile emeğimi kasp edeceklerse bu oyunu bırakın oynamayı bir daha adının anıldığı cafeye bile gitmem paranla rezil olmak buna deniyor sanırım...
benimde sitem var 10 binin üzerinde üyem var ve nasıl ben üyelerimin şifrelerni sitedeki altından kalamayacağım bir sistemi kurmak isterken silebilirim varmı böyle bir saçmalık...
aslında hata bizde hiç bir zaman birlk olmamıyoruz her hangi bir sorun olduğunda topluca sesimizi duyurabiliriz ama nerde ben şimdi 3 gün oynamayın oyunu desem protesto edin desem gold almayın desem bana küfür edersiniz sanmayın ilerde siz sorun yaşamayacaksınız şu oyunu ounayıpta sorun yaşamayan birini tanımıyorum ben durum bu zamanınızı emeğinizi paranızı harcarken harcadığınız kurum kişi vs... size saygı duymasını emeğinize saygı duymasını ve karşınıza geçip sorununuzla ilgilenmesini bilecek biz paramızı sokata dilenerek kazanmıyoruz bu oyunun yüzde 70 türklerden oluşuyor bunu onlarda biliyor ama bizbirlik olmadığımız için adamlar bizi parmaklarında oynatıyorlar gold üyelik aldım 2 saat sonra oyuna giremiyorum bugün 2 gün olurda mail gelirse acaba üyeliğime ekleme yapılacakmı yani resmen S Ö M Ü R Ü L Ü Y O R U Z...
Cok dogru dusunce bune ya ben kac gece sabahlamısım ugruna gelde bir basit yabancı sistem hatasına charın gitsin yok ole bisey...!!!!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: BUFFAN_216
ben 31 aralık sabahından beri charıma giremiyorum,işinacayip yanı oyundayken dc olup tekrar denediğimde invaild diyio? mail adresimize gelir dedin.ben oyunu 2 yıldır oynuyorum ve mail adresimi doğru yazıp yazmadığımı da bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirm? mail adresim blackhawk1990@hotmail.com sinirden patlıcam ya!?
kardeşim senle aynı kaderi paylaşıyoz ne yapmalıyız benimde dc werdi tekrar denediğimde ise pas.. yanlış dıo salakca bi şey yardım pls...
quote:
Orjinalden alıntı: !champion!
beyler bu durumda olan herkezin pw leri geri gelior gm e mail atın yeter ama prem olması lazım prem yoqsa char üstünde hiç bir hak idda edemiosunuz zaten sizde prem aldıınız cc no nun son 4 hanesini istior we 3 gün içinde pw nizi yolluor ben bu sekilde bir kaç kişinin charını aldım geri ...
ben premiumum bi pok yollamıyolar hikaye a.q neymiş premiumlu olanların sifresi geliyomus sieee
arkadaslar yeni hesap aldım benim giden 52 assasıda sineye cektim
Gelen yeni şifreyle oyuna yada siteye girebiliyor musun?
Arka arkaya 2 kere degıstım yanlıslıkla hemen geldıler. oyuna gırıyor ama sıteye asla
abi 2 senedir oynuyorum böle sey görmedim yaw yane şu harcadığımız emeğe yazık ya abi bişey yapmak lazım bi bu konulara açıklık detirsin bıkıtm şu geçersiz possword dan ve birimlerden yeter bi aydır geçersiz birimleri format atmadan düzeltmeye çalışıyorum artık yetti bırakacam neredeyse oyunu ama gönlümde el vermiyi
Beyler ben resetledim e mail i gönderdiğim sn geldi şifre ama dikkat edin gelen şifredeki 0 lar ve O lar belli olmuyo o yüzden gelen şifreyi kopyala ctrl-v yöntemiyle yapıştırın oluyo.Charları girmeyen arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimle.
Beyler size tavsiyem hotmail adresi verin onlar sağlam ve hep onla değişiyom yahoo ya da mynet e gelmiyo bunu araştırdım bu hesaplara gelmiyo ama hotmaile anında geliyo
quote:
Orjinalden alıntı: Return_of_Herolife
Beyler size tavsiyem hotmail adresi verin onlar sağlam ve hep onla değişiyom yahoo ya da mynet e gelmiyo bunu araştırdım bu hesaplara gelmiyo ama hotmaile anında geliyo
evet ole yahoo ve mynetin onemsiz kısımlarını kontrol edin diyo ama bisey yollamıyolar. Ya cok kotu ama bu bi care olması lazım sadece turklerinmi basına geliyor bu olaylar anlamıyorum ki ya 2 sene chara emek vermişim sabahladıgım gunler olmus 1 hafta zevkini ala ala absy kastıgım olmus gelde sen 2 senenin emegini boyle nedensiz bir olay sonucu kaybet olmaz ama ya 15 GUN OLDU tık yok tum site maillerine msj attım
lvl 58 char gitti
Haydaaaa beyler arkadasım lvl 62 charı bugun 2:30 ta invalid vermeye baslamıs alla alla yaa
quote:
Orjinalden alıntı: knight_maduru
Haydaaaa beyler arkadasım lvl 62 charı bugun 2:30 ta invalid vermeye baslamıs alla alla yaa
benımde bugun 11-30da charım dc oldu 11-35de gırdıgımde ınvalıd dedı anlamadım durduk yere?
quote:
Orjinalden alıntı: D@n93rMert
quote:
Orjinalden alıntı: knight_maduru
benımde bugun 11-30da charım dc oldu 11-35de gırdıgımde ınvalıd dedı anlamadım durduk yere?
DOSTUM DİGER KONUDA DA DEDIGIM GİBİ SENİNDE BENİM GİBİ CHARINI SOMURDULER VE GUNDE HER GUN E NAZ 20 TANE BOYLE TURKUN CHARINI SOMURUYO BU ADİLER KNİGHTONLİNE
quote:
Evet ya bende dün gece dc oldum ve şu an password invalid diyor
Acaba forget password tan öğrenmeye calışsam oda reset gibi sorun yapar mı?
Hort
Nasıl becerdin yuh
quote:
Orjinalden alıntı: Elky
MYNET'en alınan mail adresilerine RESET ŞİFRESİ GELMEMEKTEDİR!
bana geldi
ne pörtletiyosnunuz konuyu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme