Bildirim
Chat banı yüzünden perma ban yenebilir mi?
SALOMON ALPHACROSS 5 GTX Yürüyüş AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46JHT39
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tr isen yemezsin garanti veririm ama chat cezan 2 bin 3 bin oyun olur yani katlana katlana west de banlanırsın -
Hayır. -
523487123 kere yedim hala, yıkılmadım ayaktayım -
tr'de permaban yiyen görmedim. westte zaten chat banı diye bir şey yok, 1 hafta ban yiyorsun onun üstüne 10 maçlık falan chat banı geliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: stealthmass
tr'de permaban yiyen görmedim. westte zaten chat banı diye bir şey yok, 1 hafta ban yiyorsun onun üstüne 10 maçlık falan chat banı geliyor.
Chaox yayında başkasının hesabıyla oynuyordu onda da chat kısıtlaması vardı 27 oyun kadar. araştırdım diğer sunucularda da saçma chat banları yediklerini söylüyo insanlar. Ama eskiden ağır hakaretin perma banla sonuçlandığını gördüm westte hatta sohbet kısıtlamasını kavrayamamıştım başta ağır küfürün cezasının perma ban olduğunu sanıyordum. -
Yanlış hatırlamıyorsam,
Fabbyy ( nick'inin tam olarak nasıl yazıldığını bilmiyorum),forumda birisinin hesabıyla oynadığı esnada hesaba erişimin yasaklandığını görmüştüm.Yani TR Sunucusunda gördüğüm,'Chat Ban' dışındaki tek 'Ban' hususu o idi. -
quote:
Orijinalden alıntı: vallaha mı lan
quote:
Orijinalden alıntı: stealthmass
tr'de permaban yiyen görmedim. westte zaten chat banı diye bir şey yok, 1 hafta ban yiyorsun onun üstüne 10 maçlık falan chat banı geliyor.
Chaox yayında başkasının hesabıyla oynuyordu onda da chat kısıtlaması vardı 27 oyun kadar. araştırdım diğer sunucularda da saçma chat banları yediklerini söylüyo insanlar. Ama eskiden ağır hakaretin perma banla sonuçlandığını gördüm westte hatta sohbet kısıtlamasını kavrayamamıştım başta ağır küfürün cezasının perma ban olduğunu sanıyordum.
chat kısıtlaması ban yedikten sonra geliyor 3 günlük yersen 10 maç 1 haftalık yersen 20, 2 haftalık yersen 30 veya 40 onu bilmiyorum. saçma chat banı yemen mümkün değil west ve na'da tribunal var ordan geliyor her ceza. permaban yemek de pek kolay değil ben 3 kere permaban yedim ama baya zor cidden.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Whooobies
523487123 kere yedim hala, yıkılmadım ayaktayım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X