Bu sıralar chevrolet aveo almayı düşünüyorum. Bir kaç konuda yardımınızı rica ediyorum. 4 kişilik bir aileyim. Yılda 2-3 kez şehirler arası yolculuk yapıyorum. Onun dışında yılda şehir içinde yaklaşık 10000km civarında yol yapıyorum. *1.4 motor yeterli midir. *Yakıt tüketimi ne civardadır. *Temiz 2007 2008 bir araç bulabilir miyim? *Bu model bir aracın fiyatı konusunda bir fikri olan var mı?
Yardımlarınız için teşşekkürler..
Hocam bakiyorsan 2011 uzeri bak. Guvenlik ve kalitesi cok iyi. 2012 aveo sahibiyim. Yakit sehir ici 10-12 lerde bu ara. Kisi. 14 leri de gordum. Lakin benim ortalama hizim 11. Tam trafigin gobevgindeyim yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bende 1.4 100 beygir Aveo HB var 2008 model 2009 mart trafiğe çıkışlı, ilk sahibiyim. Çok deli kaçıyo 200 kadran var 195 yaptırdım Tıka basa dolu yüklü uzun yolda elbet biraz bayılır motor yokuşlarda ama, Deviri 3500'ün üzerinde tutarsanız motorun tıkanması pek olmaz. Uzun yolda yokuşlarda vitesi 4-5 arası oynamak gerekiyo yokuşu rahat çıkmak için ama hidrolik iticili debriyaj olduğundan debriyaj pedalı yumuşacık insanı yormuyor. Yakıtı da 100km ortalama hızla klima açık olsa bile 6 litre 100km'de, ekonomik gidecem diye kasmanıza da gerek yok, zaten hep ekonomik. Satarken sınıfının en az yakıt tüketen aracı diye sattılar pek de yalan değil doğrusu. Full yüklü halde otoyolda 130km sabit hızla 6.5 litre yakıyor. Arabadaki teknik anlamda tek şikayetim gaz pedalının elektronik olması, aragaz çekemiyorum bide 1. vitesten 2'ye takarken devir çok geç düşüyo. Arabayı silkeletmeden 2'ye takmak neredeyse imkansız.