Şimdi Ara

Toyota Corolla 1.3 XE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
25.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1.3 motor kasayı çekmiyor diyorlar.doğruluğu varmı.kullanan arkadaşlar anlatıyor sollamalarda sıkıntı oluyormuş.tavsiye edermisiniz alıcamda.1.3 kullananların yorumlarını alalım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Toyota Corolla 1.3 XE: Yakıt Verimliliği ve Güvenilirliğin Mükemmel Uyumu

Toyota Corolla, yıllar içinde kanıtlanmış güvenilirliği ve yakıt verimliliğiyle ün kazanmış bir araçtır. Toyota Corolla 1.3 XE, bu üstün özelliklerin mükemmel bir örneğidir.

Toyota Corolla 1.3 XE Özellikleri

Toyota Corolla 1.3 XE, 99 beygir gücü ve 128 Nm tork üreten 1,3 litrelik bir motora sahiptir. Bu motor, hem şehir içi hem de otoyol sürüşlerinde etkileyici bir yakıt verimliliği sunar. Corolla 1.3 XE, 6 ileri manuel veya CVT şanzıman seçenekleriyle sunulur ve ön tekerleklerden çekişe sahiptir.

Donanım Özellikleri

Toyota Corolla 1.3 XE'nin temel donanım özellikleri şunları içerir:

• Klima
    • Elektrikli ön camlar
    • Merkezi kilit sistemi
    • ABS + EBD + BA fren sistemi
    • Yokuş kalkış destek sistemi

Toyota Corolla 1.3 XE Yorumlar

Toyota Corolla 1.3 XE, kullanıcılarından genellikle olumlu yorumlar alır. Aracın yakıt verimliliği, güvenilirliği ve kullanım kolaylığı övülürken, bazı kullanıcılar iç mekanın biraz dar olduğunu belirtir.

Toyota Corolla 1.3 XE Klima Varmı?

Evet, Toyota Corolla 1.3 XE'de klima standart bir özellik olarak bulunur.

Toyota Corolla 1.3 XL ile Farkları

Toyota Corolla 1.3 XL, 1.3 XE'ye göre daha yüksek bir donanım seviyesine sahiptir. XL modeli, 16 inç alaşım jantlar, otomatik klima kontrolü ve dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi gibi ek özelliklere sahiptir.

Sonuç

Toyota Corolla 1.3 XE, yakıt verimliliği, güvenilirliği ve uygun fiyatıyla öne çıkan mükemmel bir seçimdir. İster şehir içi sürüşler ister uzun yolculuklar için olsun, Corolla 1.3 XE, konforlu, verimli ve güvenilir bir sürüş deneyimi sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkadaşım ben de 1.3 XL var çekmiyor diye birşey yok. Çoğu 1.6 arabadan iyi çekiyor. Toyotanın kasası çok ağır olmadığından yetiyor o motor o araca. Tüketmi çok makul, hiç bir sorun çıkarmıyor. Bilmiyorum kaç model alacaksınız ama en makul olanları 1994 modele kadar olanlardır. 165000 km' e geldi araba Allaha şükür hiçbir sorun yaşamadım.
  • 940 kg ağırlığı zaten. çekmeme gibi bir sorun olmaz. 1.6 doğanı, europayı her türlü cebinden çıkarır.
  • peki sollamalarda sıkıntı olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: afyonlu_erkan

arkadaşlar 1.3 motor kasayı çekmiyor diyorlar.doğruluğu varmı.kullanan arkadaşlar anlatıyor sollamalarda sıkıntı oluyormuş.tavsiye edermisiniz alıcamda.1.3 kullananların yorumlarını alalım.

80-120 hızlanması nedir bilmiyorum . toyotanın 1.6 xei modeli vardi bnde araç aşırı yüklü olmadıkça sollamalarda sıkıtı olmadı ama arada 20 bg fark var sanırım 1.3 lerle .zaten tüpsüz binilmez ona karbüratörlü çünkü.1.6 almaya çalış bnce bütçen elverişliyse.
  • KASA HAFİFSE SORUN YAŞAMAZSIN ANCAK BEN DİĞER KONULARDA BELİRTTİM FİAT LİNEA 1.3 MULTİJET GİTMİYOR KASA 1250 KG SONUÇ ORTADA. 1.3 MOTOR VARSA KASA 1 TONU GEÇMİCEK BEN BUNU BİLİRİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeanddead

Arkadaşım ben de 1.3 XL var çekmiyor diye birşey yok. Çoğu 1.6 arabadan iyi çekiyor. Toyotanın kasası çok ağır olmadığından yetiyor o motor o araca. Tüketmi çok makul, hiç bir sorun çıkarmıyor. Bilmiyorum kaç model alacaksınız ama en makul olanları 1994 modele kadar olanlardır. 165000 km' e geldi araba Allaha şükür hiçbir sorun yaşamadım.

165000 km corolla için bir hikaye temiz kullanırsan 200000i de geçersin sorunsuz bir şekilde, corolla çok uzun dönem binilebilir gerçekten mükemmel bir araç. ağırlığı 1 tona yakın ve gerçekten çoğu 1.6 dan çok daha iyi çekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Day_Light -- 1 Temmuz 2010; 12:22:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 2
    7 yıl önce açıldı
    Toyota corolla 1.6 sol
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bütçe ne? sana yardımcı olayım
    1.6 gli var bende de
  • bütçem max 9.500 tl
  • tabiki fiat marea
  • Selamlar hocam.Bende 1.3 corolla var ben genelde tek kişi olduğum için pek problem yaşamıyorum.Ama araba 4 kişi falan olunca zorlanıyor rampalarda kamyonlardan çok selektör yemişimdir.Avantajı az yakması ve problem çıkarmaması.Benim sana tavsiyem Honda Civic lere bakman 93-96 arasıydı sanırım.Ben bunu almadan önce civic almak niyetindeydim ama temizini bulamadım.Çoğunda klima oluyor civic lerin bu da oldukça önemli.
  • Arkadaşım 9500 TL ise bütçen 1.6 lara yanaşma bulsan bile haşat olmuş olanını bulursun. Dediğim gibi ben hiç zorluk çekmedim. Tüketimi çok az aracın. Masrafsız o paraya ondan iyi araç bulamazsın.
  • benim de niyetim var bu aracı almaya,

acaba parca fiyatları nasıldır? motorun lpg uyumu nasıldır?

kullanıcıların yardımına ihtiyacımız var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: A Hero

quote:

Orijinalden alıntı: afyonlu_erkan

arkadaşlar 1.3 motor kasayı çekmiyor diyorlar.doğruluğu varmı.kullanan arkadaşlar anlatıyor sollamalarda sıkıntı oluyormuş.tavsiye edermisiniz alıcamda.1.3 kullananların yorumlarını alalım.

Kasayı kaldırıyor fakat ağır araba öyle gaza bastığın an uçmuyor ama işini görür sollamalarda da idare eder . .

1.3 corolla ağır araba mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lose_your_self

KASA HAFİFSE SORUN YAŞAMAZSIN ANCAK BEN DİĞER KONULARDA BELİRTTİM FİAT LİNEA 1.3 MULTİJET GİTMİYOR KASA 1250 KG SONUÇ ORTADA. 1.3 MOTOR VARSA KASA 1 TONU GEÇMİCEK BEN BUNU BİLİRİM

öylebirşey yok
    1150 kg lik puntoyu gokart seriliğinde götürüyor 75 lik multijet.
  • Alın hocam alın, gayet iyi araçlardır.

Gitmiyor diyenler kullanmamıştır bile.

940 kg kasası var.

75 hp gayet iyi kaldırıyor aracı.

Km'sine de fazla aldanmayın

1.3'ün motor var ama 0-100 hızlanması da 11.7 saniye.

Çoğu 1.6 motordan iyi bir değeri var.
  • goreceli bir durum beklentiye gore degisir
  • quote:

Orijinalden alıntı: abluka__

Alın hocam alın, gayet iyi araçlardır.

Gitmiyor diyenler kullanmamıştır bile.

940 kg kasası var.

75 hp gayet iyi kaldırıyor aracı.

Km'sine de fazla aldanmayın

1.3'ün motor var ama 0-100 hızlanması da 11.7 saniye.

Çoğu 1.6 motordan iyi bir değeri var.

Sonuna kadar katılıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.