|
Toyota corolla 1.6 sol
-
-
artık hangi arabayı alacağımızı şaşırdık.
-
Fiyat konusunda artık yorum yapamıyorum, ucu kaçtı, takibi bıraktım. Araca gelince genel olarak sorunsuz araçtır fakat sağlam araç diye düzgün bakılmadıysa, düzgün kullanılmadıysa Japon sağlamlığı bir yere kadar. Bir de fiyat farkı çok değil ise bir üst kasa (hb ise ilk çıkan auris) almak daha avantajlı olabilir. -
Onun yerine eski pusku araba dacia sandero baksana 0.9 tce motorlusu falan ayni paradir toyotayla hem guncel arac hemde mekanik olarak cok saglamlar toyotanin yedek parcasi pahali ve yan sanayi parcalar uyum saglamiyor ugrastirir seni -
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dacia-acil-satilik-yetkili-servis-bakimli-ilk-el-stepway-0.9-turbo-1013323189/detay
180 bin tl ye bulursun kovala piyasadan elektrikli direksiyon var bunda yumusacik direksiyonu
Bak su ilandaki iyi 2 parca degisen var ama arac cok temiz sase,direkler ve marsbiyelde falan islem yokmus tupede uyumlu motoru atiker takar gecersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 14 Nisan 2022; 22:16:3 > -
Çok güzel araba.
Özellikle 2005-2007 modelleri hava yastığı sayısı daha çok. Sis farı var alt tamponda. Direksiyon üzerinde kullanışlı kumanda var bildiğim. Otomatiği çok rahat. Bi üst kasasına göre daha sağlam duruyor.
-
ikiyüze pert dacia alacağına corolla al daha iyi.
-
O kadar parayı eski kasaya vermeyin yeni kasasını alın.
Örn ilan:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-tertemiz-2009-toyota-corolla-49-fav-tsk-1009689148/detay/ -
Evet hocam çok haklısınız bende bir üst kasası var piyasasına hakimim, eski kasalar mantık dışı kalmış bir üst kasa almak çok daha mantıklı ve o paralara temiz araç bulunabiliyor gibi, arkadaşa örnek ilan attım.
-
Yeni kasasi cok pahali 200 binden asagi yok. Bak su da cok iyi fiyat/performans bunun 1.2 motorlu d4f benim reno symbolde var kasayi gayet iyi tasiyor lpg uyumuda güzel.
https://forum.donanimhaber.com/09-12-renault-symbol-1-2-incelemesi-ekonomi-canavari--125118019
Bu benim araç incelemesini yaptigim kasa hafif oldugundan vites oranlarida kisa gayet atik canli motoru 1.2 16v 75hp uzun yolda 110 dan sonra bagiriyor tek handikapi o.
-
Hocam öyle diyorsunuz da bekledikçe artıyor maalesef normalde bu attığım örnek ilandaki aracın fiyatı 196 bindi şimdi 203 olmuş bayram yaklaştıkça piyasa da artıyor, normalde bulunuyordu bende de bu kasadan var piyasasını da takip ediyorum bu yüzden.
Bahsettiğim örnek ilan :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 15 Nisan 2022; 19:2:17 > -
Teşekkür ederim yardımlarınız için arkadaşlar -
Ayrıca hocam aklınızda bulunsun birkaç model yılı yüksek alacağım diye symbol falan almak gibi bir hata yapmayın, dediğim gibi corolla alın daha iyi o paralara. Dediklerimi anlamanız için ikisini de azıcık kullanmanız yeterli olacaktır zaten .
-
Eksik olmayın hocam şuan corolladayım gibi bakalım nasip 🙂 -
1.6 lpg yerine 1.4d4d dizel tercih ederdim -
Rica ederim hocam, doğru yoldasınız, hayırlı olsun şimdiden , yalnız elinizi çabuk tutun bayram yaklaşıyor fiyatlar yükseliyor, en basitinden dediğim gibi örnek olarak attığım araç uygundu gerçekten o bile yükseltmiş, bunun gibi fırsatları kaçırmayın derim yoksa 200 altına ağır hasarlıları şase direkleri işlemlileri mevcut, alacaksanız bile attığım örnek ilandaki gibi kayıtlı evraklı yetkili serviste işlem görmüş araçları alın .
-
Dizellerini tavsiye etmem yağ yakıyor diye biliyorum, bende de 2008 i var bu kasanın benzin lpg li çok memnunum, bence benzin lpgli alın.
-
2007 sonrası d4d motorlarda yağ yakma var eski aracım 2007 corolla 228binde idi satarken motul xclean 5w30 yağda 10binde 0.5lt eksiltirdi, eniştemin yine 2007 d4d 150binde henüz gram eksiltme yok -
Evet hocam ben de o yüzden benzin lpgli önerdim konu sahibine,
beni teyit ettiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim, yağ eksiltiyor sonuç olarak .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 16 Nisan 2022; 2:5:22 > -
düşündüğü kasa e12 ise dizelleri eksiltmiyor benim aracım tsk çıkması idi makam aracı olarak kullanılmış bakımları biraz aksamış ama performans çok iyiydi dynoda motor %89 çıkmıştı. 228bindeki bir araç için 10binde 0.5lt eksiltme çok normal sayılır.. agresif kullanımda 0.5lt yanlış olmasın.
Benzer içerikler
- fiat egea 1.3 multijet urban yorumlar
- arka panel işlemli araç alınır mı
- bmw 3 silindir benzinli motor
- chery tiggo 7 pro euro ncap kaç yıldız
- vw kırmızı direksiyon işareti
- yeni sportage 2025
- opel mokka 2024 fiyat listesi
- honda civic 2024 fiyat listesi
- paul walker kazası
- km sorgulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X