Şimdi Ara

Chevrolet Aveo nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar,2006 Chevrolet Aveo 1.4 sx nasıldır?Bilgisi olan veya kullanan arkadaşlar düşüncelerinizi paylaşırmısınız

• 2012 1.4 manuel kullanıyorum, fiyat performans açısından oldukça iyi. şehir içi-mahalle arası 10-11 lt yakıyor. Uzun yolda 6-7 lt yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntticaret

2012 1.4 manuel kullanıyorum, fiyat performans açısından oldukça iyi. şehir içi-mahalle arası 10-11 lt yakıyor. Uzun yolda 6-7 lt yakıyor.

Teşekkürler hocam değerli düşünceniz için aracı aldım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil1046

quote:

2012 1.4 manuel kullanıyorum, fiyat performans açısından oldukça iyi. şehir içi-mahalle arası 10-11 lt yakıyor. Uzun yolda 6-7 lt yakıyor.

Kaça aldınız kaç model kaç km düşünceleriniz nelerdir ;)

Allah kaza bela vermesin. Hayırlı uğurlu olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

quote:

quote:

Kaça aldınız kaç model kaç km düşünceleriniz nelerdir ;)

Allah kaza bela vermesin. Hayırlı uğurlu olsun

Sağolun hocam teşekkür ederim.2006 Model 78 binde 25 bine aldım.Araçtan gayet memnunum.Zaten sınıfının en dolu modeli.Diğer marka araçlarda olmayan birçok özellik aracımda mevcut ayrıca yol tutuşu gayet iyi zaten şehir içi arabası aklıma daha başka şeyier gelmiyor şimdilik sorularınız olursa cevaplayabilirim :)

• anil1046 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,bu araçtan bende düşünüyorum,temiz bulabilirsem almayı düşünüyorum,iç hacmi nasıl?Ne gibi donanımlar var?Kronik bir sorunu var mı?Gerçi daha yeni almışsınız ama belki biliyorsunuzdur...İç kısım ön konsol göstergeler nasıl?Memnun kaldınız mı?Biraz iri yarıyım:)Sürücü kısmı özellikle yanlardan küçük ise hayatta sığmam:)Sizin görüşünüz nedir?Hayırlı olsun aracınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidoriumen -- 15 Şubat 2017; 17:5:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidoriumen

Merhaba,bu araçtan bende düşünüyorum,temiz bulabilirsem almayı düşünüyorum,iç hacmi nasıl?Ne gibi donanımlar var?Kronik bir sorunu var mı?Gerçi daha yeni almışsınız ama belki biliyorsunuzdur...İç kısım ön konsol göstergeler nasıl?Memnun kaldınız mı?Biraz iri yarıyım:)Sürücü kısmı özellikle yanlardan küçük ise hayatta sığmam:)Sizin görüşünüz nedir?Hayırlı olsun aracınız...

Merhaba,teşekkürler aracın ön koltukları gayet yeterli diz mesafesi vs olarak fakat yanlar için aynı şeyi söyleyemem bunu için araca binip bunu kendiniz test etmeniz daha sağlıklı olucaktır. Arka koltuklar biraz dar gibi geldi bunun yanında bagajın büyüklüğüde gayet yeterli.Donanım kısmında ise yol bilgisayarı,digital klima,kol dayama gibi detaylar güzel ve hoş olmuş.Göstergelerde baya hoşuma gitti o konuda da herhangi bir sorun yok.Teyp kısmıda güzel,cd/aux girişleri var.Eski olarak,vites biraz sert geldi,geçişler biraz zayıf kalmış.Birde kullanımına alışabilmem için biraz süre gerekiyor.Kronik sorun konusunda şuanlık göze batan birşey olmadı.Aklınıza takılan başka birşey varsa sorabilirsiniz yine sizin içinde hayırlısı olsun :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Merhaba,teşekkürler aracın ön koltukları gayet yeterli diz mesafesi vs olarak fakat yanlar için aynı şeyi söyleyemem bunu için araca binip bunu kendiniz test etmeniz daha sağlıklı olucaktır. Arka koltuklar biraz dar gibi geldi bunun yanında bagajın büyüklüğüde gayet yeterli.Donanım kısmında ise yol bilgisayarı,digital klima,kol dayama gibi detaylar güzel ve hoş olmuş.Göstergelerde baya hoşuma gitti o konuda da herhangi bir sorun yok.Teyp kısmıda güzel,cd/aux girişleri var.Eski olarak,vites biraz sert geldi,geçişler biraz zayıf kalmış.Birde kullanımına alışabilmem için biraz süre gerekiyor.Kronik sorun konusunda şuanlık göze batan birşey olmadı.Aklınıza takılan başka birşey varsa sorabilirsiniz yine sizin içinde hayırlısı olsun :)

hocam 14 sx lacetti kullandım vites geçişlerinde aslında problem yok tabi vitesde biraz boşluk var bi reno gibi wolksvagen gibi opel gibi tık tık yuvasına oturmuyor vites ama geçişlerin sert olması baskı balatayla alakalı olabilirmi acaba.Kavraması çok güzeldir chevroletlerin.lacettiden sonra reno aldım alışana kadar canım çıktı debriyaj tee üstlerden kavrıyor birde benzinli çok stop ettirdim ama chevroletlerin kavrama sistemi harika.

• quote:

Orijinalden alıntı: selenga_68

quote:

quote:

hocam 14 sx lacetti kullandım vites geçişlerinde aslında problem yok tabi vitesde biraz boşluk var bi reno gibi wolksvagen gibi opel gibi tık tık yuvasına oturmuyor vites ama geçişlerin sert olması baskı balatayla alakalı olabilirmi acaba.Kavraması çok güzeldir chevroletlerin.lacettiden sonra reno aldım alışana kadar canım çıktı debriyaj tee üstlerden kavrıyor birde benzinli çok stop ettirdim ama chevroletlerin kavrama sistemi harika.

Hocam benim araç zaten baskı balata istiyor şuan için onu yaptırıcam kavraması baya üstte fakat dediğim gibi vites kutusu tofaş grubundaki gibi kalmış.Uzun süre wolksvagen reno fiat tipinde araçlar kullandım.Onların vites boyları hem küçük hemde yuvaya seri şekilde geçiyor.Chevrolet grubunda ise vitesler sert geldi.Bende sizi durumun tam tersine chevrolet alışma sürücim uzun zaman aldı.Hatta hala bazen zorlanıyorum.Baskı balatadan sonra değişiklik olup olmadığını yine yazarım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.