Şimdi Ara

Chevrolet Cruze & LPG Uyumu, Subap Erimesi NET Bilgi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
5
Favori
66.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hoksi

Gecen izmirde iyi bir ozel opel servisine sordum triger falanda degisirse 2000 tl yi bulur dedi

Ankaraya gel 1300-1500e halledersin 500e de gezersin + yakıt olarak kullanırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cooLpapa

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Gecen izmirde iyi bir ozel opel servisine sordum triger falanda degisirse 2000 tl yi bulur dedi

Ankaraya gel 1300-1500e halledersin 500e de gezersin + yakıt olarak kullanırsın.

Sık gelip gidiyorum nasip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEYLER BENDE AVEO SEDAN VAR 2011 MODEL 1.4 100 BEYGİRLİK BUNA TÜP TAKTIRMAK İSTİYORUM AMA BU FORMU OKUDUKTAN SONRA BİRAZ TEREDDÜT YAŞADIM... AVEO KULLANAN VAR MI YADA TÜP TAKTIRAN.. ARAÇ ŞUAN 39500 KM DE.... TAKTIRSAM ÇOK SORUN YAŞARMIYIM... SAYGILAR
  • bu olay vuku bulurken yakıt kokusu ve egzozda hafif kesiklik mevcut mu pof pof gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanlızyanlız -- 30 Aralık 2016; 14:7:45 >
  • çelik olanı 1.500 civarına geliyor deniyor peki eskisinin aynısını taktırmak istesek ne kadar gelir aceba bilgisi olan var mı az km yapanlar için çelik gereksiz kalıyor biraz.
  • Subap erimesinin lpg ile alakasi yoktur.

Bunu bu forum ve ahali bi türlü anlayamadi..
    Lpg nin isisal değişim yarattığının , daha dogrusu bu ısı değişiminin subaplari ettirdiğinin hiçbir bilimsel yanı yok.
    Hatta antitez olarak bilimsel makaleler de var.
    Opelin kendisi başlı başına sorun, tam bir facia... Zaten o yüzden muadillerinden her zaman ucuz olmuştur.
    Bakınız kendi aracimdan ornek verim.
    2012 model H kasa benzinli en baz donanim. Ve şuan boyasizlarin piyasasi 43-44 arasi
    C sınıfında baska hiçbir araci bu fiyata vermezler !
    Golf jetta ?
    Civic?
    Corolla, auris?
    Focus?
    İ30 ??
    Octavia, leon?
    Megane ?

Hiçbirini vermezler ama opelin ederi bu. Çünkü çöplük. Biran önce kurtulacam
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • robotica R kullanıcısına yanıt
    😀 😀 😀 😀 😀 😀

• Benim ustam magnezyum subap yerine yine magnezyum subap takılması gerektiğini söylüyor. Çünkü çelik subaplar uzun vadede silindir kapağına baskı yaptığı için uzun kullanım sonrası başka sorunlar çıkarıyor dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yiğit_kemal

Benim ustam magnezyum subap yerine yine magnezyum subap takılması gerektiğini söylüyor. Çünkü çelik subaplar uzun vadede silindir kapağına baskı yaptığı için uzun kullanım sonrası başka sorunlar çıkarıyor dedi.
    Aynı ölçülerdeki subab nasıl baskı uygulayacakmış, ustanız termodinamik hesaplar yaparak celik subab üzerindeki etkilerimi hesaplamış yoksa sorununuz tekrarlanmasını mı istemiş anlamadım doğrusu, başka bir ustaya görüşmenizde fayda olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: W00DPECKER

Aynı ölçülerdeki subab nasıl baskı uygulayacakmış, ustanız termodinamik hesaplar yaparak celik subab üzerindeki etkilerimi hesaplamış yoksa sorununuz tekrarlanmasını mı istemiş anlamadım doğrusu, başka bir ustaya görüşmenizde fayda olabilir

Alıntıları Göster
    Ben kendi aracıma işlem yaptırmadım. Sohbet esnasında söyledi. Uzun zaman önce Çelik subap takılmış birkaç araç gelmiş kendisine... Vebali Kendi boynuna.

• yiğit_kemal kullanıcısına yanıt
    Ustanı değiştir Hocam , magnezyum subap diye bir şey yok. Araçtan çıkanlar da çelik zaten. Alaşım oranı farklı sadece. Ayrıca çelik subap diye tabir edilen subapları kullanan tonla insan var. Ustanın söylediği tamamen mantık dışı.

• quote:

Orijinalden alıntı: BOZKURT 1071

😀 😀 😀 😀 😀 😀
    Ah reis ahhh, eski mesajlara bakıp acı acı gülüyoruz artık... Bir 3 sene sonra da bu mesaja bakıp acı acı güleriz bu döviz kurları ile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: W00DPECKER

Alıntıları Göster
    Adam dogru soylemis.
    Bunlar icin termodinamik bilmeye gerek yok. Piyasada guclendirilmis adi altinda satilan yerli suboplarin agirliklari daha fazla. Bunlari takarak once motorun dinamiklerini bozuyorsunuz daha sonra sibop her kapandiginda yuvasina daha sert vurarak kapaniyor.
    Bunun sonuclarini kisa vadede goremezsiniz tabi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.