Şimdi Ara

Chevrolet Cruze Ls Hakkında Acil Cevap ? ? ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar chewrolet cruze ls 2011 model 40.000 km de bir araç gördüm hoşuma gitti.hasar kaydı filan yok.araç temiz kullanılmış.33000 tl fiyat çekti.alıcıyla büyük oranda anlaşma sağladım.dün aracı ekspertize sokturdum.herşey iyi fakat motor gücü %83 çıktı aklım çok karıştı.ekspertizciye sorduğumda bunların sıfır motorları %90 dan başlıyor dedi.sizce bu doğru mu ? doğruysa %83 motor durumu nasıldır.bilgisi olan arkadaşların acil yorumlarını bekliyorum...

• sıfır motor %90dan başlamaz, 2011 cruze'da 33 bine gitmez. Ya ekspertizci bir şey bilmiyor, ya fiyat anormal satıcıda bir şey var, 33 çok az 2011 cruze'a.
  • fiyat 30olsa neyse de 33gayet normal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok yakıyo
  • Arkadaslar satan arkadasim zaten tanidik 34 milyar fiyat istedi dedi ben elimde 33 nakit war dedim oyle anlastik.aracin cok yaktiginin farkindayim biliyorum.benim kafama takilan motor durumunu %83 kafami o karistirdi.hani kendi bildigim ekspertizciye goturdum .ekspertizci de abi normal dedi %90 dan basliyor bu modeller icin dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Otomatik şehir içi 9.5-10 lt yakıyor,1650 -1700 kg lık bi araba benzinle 5 litremi yaksin,ayrıca bu araç 124 beygir LPG ilede çelik subapla uyumlu 2011 model Csegmentinde hangi araç var soylermisniz?

• Bi tanidik begendi diye aldik 2 sene once cok sorun cikartti. Subaplar vs baya ugrasti arkadas. Lpg takilinca bi sure sonra subaplar sorun cikartiyormus.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu nanenin 2.0 dizel otomatiği alınır, çatır çatır binilir ama çok pahalı beee

• olanı soyledım gerısı benı tınlamaz ister katılır ıster katılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

Otomatik şehir içi 9.5-10 lt yakıyor,1650 -1700 kg lık bi araba benzinle 5 litremi yaksin,ayrıca bu araç 124 beygir LPG ilede çelik subapla uyumlu 2011 model Csegmentinde hangi araç var soylermisniz?

Anlamaz o veletler ugrasma.

• cooLpapa kullanıcısına yanıt
    9.5-10 rakamlarını 1,4 oto aveoda gördüşüğünü söylüyor millet, cruze bu rakamlarla kurtarıyorsa çok çok iyi, tabi bana göre

• quote:

Orijinalden alıntı: erol börek

9.5-10 rakamlarını 1,4 oto aveoda gördüşüğünü söylüyor millet, cruze bu rakamlarla kurtarıyorsa çok çok iyi, tabi bana göre

Bende var otomatik ankara ici 9.5 Gidisi de iyi, gaza basarsan plakani okutturursun yani, 1.6 atmosferik bir araba nasil giderse oyle gidiyor. Civicle focusla farki yok 0-100 surelerine bakarsan zaten.

• Yanlış yönlendirmek istemem ama %83 normal gibi.
  • root16 kullanıcısına yanıt
    gerçekten beni rahatlattınız.yani yarışçı değilim efendi efendi hız yapmadan kullanacağım ticari amaçlı da almadım.inş.bu %83'lük oran bana sorun çıkartmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cooLpapa

quote:

Bende var otomatik ankara ici 9.5 Gidisi de iyi, gaza basarsan plakani okutturursun yani, 1.6 atmosferik bir araba nasil giderse oyle gidiyor. Civicle focusla farki yok 0-100 surelerine bakarsan zaten.

e iyiymiş

2,0 dizeli takibimdeydi, fiyat nerdeyse 10000 atıyor, vergisi de cabası, 1,6 ları da göz altnda tutmakta fayda var, aslında gönül 1,4turbo diyor ama yok gibi bi şey :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cooLpapa

quote:

e iyiymiş

2,0 dizeli takibimdeydi, fiyat nerdeyse 10000 atıyor, vergisi de cabası, 1,6 ları da göz altnda tutmakta fayda var, aslında gönül 1,4turbo diyor ama yok gibi bi şey :(

Ben captiva almak istiyorum, ilgilenirseniz aracim daha 9500 km de, otomatik sedan 2012 LT gumus gri. Pm atarsiniz ilgilenirseniz.

• Dyno'ya güvenmeyin derim. Ekspertizdeki motor gücü hikayesi tamamen yalan dolan. Benim aracın motoru da %82 çıktı ekspertizde. Yani yaklaşık 115 beygir civarı bir güç vermiş. 140 beygirlik olması gerekirken. Sonra Dyno verisini inceledim, 4500 devirde kesmişler Dyno üstünde gazlamayı. Haliyle motor tam gücünü verdiği 6000 devri görmeden Dyno'dan inmiş. Aracımın torku 183 nm ve bu torku da tam olarak 4500 devirde falan veriyor. 183 * 4500 / 6970 = 115,5 beygir yapıyor. Yani aslında motorumun verdiği performans %100, yani mükemmel kondisyon? E 15 yıllık motorda illa ki performans kaybı olması lazımken olmamış? İşte bu da Dyno'nun yalan olduğunu söylememin sebebi. Çoğu Dyno kalibrasyon ayarı yapılmamış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.