Bildirim
chevrolet tahoe nasıl bir jeep tir
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Mükemmeldir ama araç eğer eski bayan bir şarkıcının arabası ise uzak dur derim..... O motor sahip olduğu beygirlerin 200 ünü bırakmış durumda.
quote:
Orjinalden alıntı: cessie
bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum araba 2 kapılı 96 model 5700 cc ve 350 hp motor ihtiva ediyor
-
kayın peder petrolcü herhalquote:
Orijinalden alıntı: Cela Soylu
Mükemmeldir ama araç eğer eski bayan bir şarkıcının arabası ise uzak dur derim..... O motor sahip olduğu beygirlerin 200 ünü bırakmış durumda.
quote:
bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum araba 2 kapılı 96 model 5700 cc ve 350 hp motor ihtiva ediyor
-
Valla en kıl olduğum soru.. Çekememezlikmi? Kıskançlıkmı bilmiyorum.. Sana ne adamın kullandığı arabadan yaktığı benzinden.. Belki günde 2 depo benzin yakıyordur..... Kime ne.... Belki benzin yakmaya programlıdır...quote:
Orijinalden alıntı: egemensahin
kayın peder petrolcü herhal
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: egemensahin
-
cela arabam com da chevrolet tahoe diye bi aratsana 96 model siyah olan doğuş otomotiv de araba bi bak bakalım senin şu artiz ablanın arabasıylan bi benzerlik arz ediyomu saa olquote:
Valla en kıl olduğum soru.. Çekememezlikmi? Kıskançlıkmı bilmiyorum.. Sana ne adamın kullandığı arabadan yaktığı benzinden.. Belki günde 2 depo benzin yakıyordur..... Kime ne.... Belki benzin yakmaya programlıdır...
quote:
Alıntıları Göster
-
allah allah Cela Soylu arkadaş kuyruğuna basılmış kedi gibi .? sanane bende istediğim yorumu yaparım arkadaşı görmem bilmem tanımam bide o beni bilmes sen bilmezsin chevrolet hurdasının neyini kıskanacam doğruya doğru yakarmı yakmazmı onu söyle millet açlık sınırında sen bilmem kimin jeepe derdindesin git kardeşim işine gücüne.arkasınada babam sağolsun yazın .yakışırquote:
Orijinalden alıntı: cessie
cela arabam com da chevrolet tahoe diye bi aratsana 96 model siyah olan doğuş otomotiv de araba bi bak bakalım senin şu artiz ablanın arabasıylan bi benzerlik arz ediyomu saa ol
Alıntıları Göster
-
aile dostumuzun suv u artik suv demek yerimidir bilmem ama :D inanilmaz derecede kaliteli arac şase olsun aktarma olsun.ama iki tane genel sorun oldugunu dusunuyorum 1.otomotik sanzimanli versiyonda vites gecisleri cok alakasiz yani performans hic beklemequote:
allah allah Cela Soylu arkadaş kuyruğuna basılmış kedi gibi .? sanane bende istediğim yorumu yaparım arkadaşı görmem bilmem tanımam bide o beni bilmes sen bilmezsin chevrolet hurdasının neyini kıskanacam doğruya doğru yakarmı yakmazmı onu söyle millet açlık sınırında sen bilmem kimin jeepe derdindesin git kardeşim işine gücüne.arkasınada babam sağolsun yazın .yakışır
Alıntıları Göster
2.kotu ozellikse ic mekanda malzeme kalitesi.
bu saydigim 2 ozellik senin icin onemli degilse hic dusunme derim sonucta chevy nin standartlasmis konforunu tadadakcın
-
bizde var gerci tahoe deil suburban ama baya bir aynilar bildigim kadari ile.. Super rahat arabalar, yani mercedes bmw ile fln cok cok cok cok rahatlikta kapisir hatta polemik baslatmak gb olmasin gerci ben hepsine zamaninda sahip oldum zamaninda ve suburban cok cok daha rahat onlara gore.. yumusak yumusak gidiyorsun, koltuklar dev gb, bacaklarini sigdiracagin dev gb bir alan var, ben 1.85 im koltuk tam ortada iken bacaklarimi dumduz uzatabiliyorum, bi de dusun koltugu geri aldigimi=) 10 saat araba kullan yine bisi olmas, bi de icine saglam6 bi muzik sistemi ile dvd sistemi kur, olay bitmistir...:Dquote:
Orijinalden alıntı: BLAGER
aile dostumuzun suv u artik suv demek yerimidir bilmem ama :D inanilmaz derecede kaliteli arac şase olsun aktarma olsun.ama iki tane genel sorun oldugunu dusunuyorum 1.otomotik sanzimanli versiyonda vites gecisleri cok alakasiz yani performans hic bekleme
2.kotu ozellikse ic mekanda malzeme kalitesi.
bu saydigim 2 ozellik senin icin onemli degilse hic dusunme derim sonucta chevy nin standartlasmis konforunu tadadakcın
Alıntıları Göster
gule gule kullan alicak olursan
-
quote:
Valla en kıl olduğum soru.. Çekememezlikmi? Kıskançlıkmı bilmiyorum.. Sana ne adamın kullandığı arabadan yaktığı benzinden.. Belki günde 2 depo benzin yakıyordur..... Kime ne.... Belki benzin yakmaya programlıdır...
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Cela Soylu
quote:
Belki bu soruyu sormaya programlıdır
şaka bi yana katılıyorum sana.
-
Yok bu o değil bu araba alınır eğer resimdeki gibiyse. Parça konusunda herhangi bir problem çekersen mesaj at yeterli.. İstersen aracı gösterecek ustalarımızda var. Yardımcı olurum.quote:
cela arabam com da chevrolet tahoe diye bi aratsana 96 model siyah olan doğuş otomotiv de araba bi bak bakalım senin şu artiz ablanın arabasıylan bi benzerlik arz ediyomu saa ol
Alıntıları Göster
quote:
-
Hurda dediğin o chevy uygun ellerde senin torununu bile görür bi bak istersen http://arabam.milliyet.com.tr/ikinciEl/detail.aspx?sid=719454quote:
allah allah Cela Soylu arkadaş kuyruğuna basılmış kedi gibi .? sanane bende istediğim yorumu yaparım arkadaşı görmem bilmem tanımam bide o beni bilmes sen bilmezsin chevrolet hurdasının neyini kıskanacam doğruya doğru yakarmı yakmazmı onu söyle millet açlık sınırında sen bilmem kimin jeepe derdindesin git kardeşim işine gücüne.arkasınada babam sağolsun yazın .yakışır
Alıntıları Göster
Yakar bendede var yakıyor bendede var benzin alıp koyuyorum hemde 100 oktan sana ne bundan para benim, araba benim koyuyorum geziyorum sana ne oluyor???
quote:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cela Soylu -- 2 Ağustos 2006; 0:39:00 >
-
cela şu bahsettiin chevo servisleri daa dorusu galerilerle iş yapmayan şerefli servisler nerdedir istanbulda biliyosun çoouu servislerden işi kaçırmamak korkusuyla onların dümen suyuna gidiyoquote:
Hurda dediğin o chevy uygun ellerde senin torununu bile görür bi bak istersen http://arabam.milliyet.com.tr/ikinciEl/detail.aspx?sid=719454
Yakar bendede var yakıyor bendede var benzin alıp koyuyorum hemde 100 oktan sana ne bundan para benim, araba benim koyuyorum geziyorum sana ne oluyor???
quote:
Alıntıları Göster
-
ya abicim sen kafanı yorma senin benzininlen ıvırınlan zıvırınlan meşkul olan millete onunda arabası varki burda onunki tükürüklenmi çalışıyo parası varki almış kendine göre bi alet şimdik burda bi dünya laf koşturuyo o altındaki arabası olmayan sabahtan akşama kadar bisikletli arabalarıylan çorba peşinde koşan garibanlara baksın herkezin düzeni kendine biz ona soruyomuyuz kiminki ne yakıyo diyequote:
cela şu bahsettiin chevo servisleri daa dorusu galerilerle iş yapmayan şerefli servisler nerdedir istanbulda biliyosun çoouu servislerden işi kaçırmamak korkusuyla onların dümen suyuna gidiyo
Alıntıları Göster
-
hurda ölemi sen o dediin hurdanın etiketinde ne yazıyo biliyonmu acaba babanın zamanından kalan o hurdalar hala yollarda koşturuyo o arabalar avrupada bi dünya paralara satılıyo ama tabi bunlar ancak değerini bilen için değerlidir senin gibiler için araba 3 5 yaş eskiyince eskir adamlar o arabaları kışın garajlarına sokarlar yazın çıkardıklarında sen bilem tanıyamazsınquote:
cela şu bahsettiin chevo servisleri daa dorusu galerilerle iş yapmayan şerefli servisler nerdedir istanbulda biliyosun çoouu servislerden işi kaçırmamak korkusuyla onların dümen suyuna gidiyo
Alıntıları Göster
-
özel mesaj attım Cessie bir bak istersen.quote:
hurda ölemi sen o dediin hurdanın etiketinde ne yazıyo biliyonmu acaba babanın zamanından kalan o hurdalar hala yollarda koşturuyo o arabalar avrupada bi dünya paralara satılıyo ama tabi bunlar ancak değerini bilen için değerlidir senin gibiler için araba 3 5 yaş eskiyince eskir adamlar o arabaları kışın garajlarına sokarlar yazın çıkardıklarında sen bilem tanıyamazsın
Alıntıları Göster -
Banamı Ne Oluyo Bişey Olduğu Yok Feryat Figan Bağıran Sensin Benzin Deyince Şalterin Atıyor Demekki Canın Yanıyor Senin Chevroletci Git işine gücüne ARKASINA YAZ BABAM SAĞOLSUN TORUNUMU GÖRÜRÜMÜŞ PÜHEE SEN ÖYLE ÖLMEDEN VASİYETİNİ YAZ TORUNUM XXX SANA ÇÜRÜK ŞASELİ Bİ CHEVROLET BIRAKIYORUM GÜLE GÜLE BİN . ALLAHIM YAA 3 KURUŞ PARA GEÇMESİN ELİNİZEquote:
özel mesaj attım Cessie bir bak istersen.
Alıntıları Göster
-
Thaoe neden alıyorsun onu anlamadım. Çok ağır bir araç, 3 ton...Vergisi yüzünden kaybediyor.quote:
Banamı Ne Oluyo Bişey Olduğu Yok Feryat Figan Bağıran Sensin Benzin Deyince Şalterin Atıyor Demekki Canın Yanıyor Senin Chevroletci Git işine gücüne ARKASINA YAZ BABAM SAĞOLSUN TORUNUMU GÖRÜRÜMÜŞ PÜHEE SEN ÖYLE ÖLMEDEN VASİYETİNİ YAZ TORUNUM XXX SANA ÇÜRÜK ŞASELİ Bİ CHEVROLET BIRAKIYORUM GÜLE GÜLE BİN . ALLAHIM YAA 3 KURUŞ PARA GEÇMESİN ELİNİZE
Alıntıları Göster
Range Rover 4.6 bulabilirsen onlardan al 2000 model felan, banka krediside alabilirsin o zaman.
-
Yakınımızda vardı mükemmel bir araçtı ama satıp 1.6 tdci c-max aldı ve aradaki benzin farkıyla neredeyse bir daire aldı=)quote:
Orijinalden alıntı: Cr@cknow!
Thaoe neden alıyorsun onu anlamadım. Çok ağır bir araç, 3 ton...Vergisi yüzünden kaybediyor.
Range Rover 4.6 bulabilirsen onlardan al 2000 model felan, banka krediside alabilirsin o zaman.
Alıntıları Göster -
2 kelime ile özetquote:
Banamı Ne Oluyo Bişey Olduğu Yok Feryat Figan Bağıran Sensin Benzin Deyince Şalterin Atıyor Demekki Canın Yanıyor Senin Chevroletci Git işine gücüne ARKASINA YAZ BABAM SAĞOLSUN TORUNUMU GÖRÜRÜMÜŞ PÜHEE SEN ÖYLE ÖLMEDEN VASİYETİNİ YAZ TORUNUM XXX SANA ÇÜRÜK ŞASELİ Bİ CHEVROLET BIRAKIYORUM GÜLE GÜLE BİN . ALLAHIM YAA 3 KURUŞ PARA GEÇMESİN ELİNİZE
Alıntıları Göster
1. Kompleks
2. Haset...
quote:
-
Tahoe iyidir ama eskidi artık...quote:
2 kelime ile özet
1. Kompleks
2. Haset...
quote:
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- kia sportage sl sls hangi paket
- golf 8 vites kolu hatası
- zegen marka nasıl
- peugeot 3008 neden tutulmadı
- mazda lantis alınır mı
- 2025 model
- byd han
- renault logan
- passat 2025
- golf 7.5 hangi yıllar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X