Şimdi Ara

Chevrolet Türkiye’ye rekabetçi fiyatlarla geri dönüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
3
Favori
32.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En uygun satildigi donem 2013 Aralik ayiydi, en son 2013 modeller satildi MY14 ler satilmadi ama MY 13,5 ile MY 14 ler ozellik bakimindan ayniydi. En uygun satildigi donem otomatik baz model Clio fiyatina 1.6 Otomatik Cruze sport (orta donanim) aldim, 2 defa hafif kaza yapmama ragmen parca sikintisi fazla cekmedim, Suan satsam kilometresi az oldugundan 45 civari piyasasi var, yeniden gelse, rekabetci fiyat sunsa yine alirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika da elde kalan son motorları bize gönderiyor galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dacia,Seata rakip olarak güzel bir tercih olur.Low cost olarak şu 3ü arasından Chevrolet önde olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: amanhem

Almayın,
    3 sene sonra zarar ediyoruz diye piyasadan birdaha çekilirler, arabalar elinizde piyasası olmayan araba olarak patlar. Sırf şu piyasa muhabbeti yüzünden 2012 yılında Cruze LS yerine Astra Classic 3 aldım, aşağı yukarı aynı fiyata idi. Şuan aracımın 2. el piyasasına bakıyorum benim aracın piyasası 50 bin tl civarında, temizliğine-km sine göre 1-2 bin tl oynuyor, Cruze LS ise 35-40 bin bantındı. Durduk yere 10 bin lira zarar, 80 binli fiyatlara satılacaksa hiç alınmaz zaten, gidip opel alın daha iyi.

50 bine satılan astra clasik 3 un muhtemelen boyasız ve 30 bin km altı olmasi essentia comfort filan olmasi lazim.

Bana buna benzer cruze u 35-40 arası buluyorsanız ben alıyorum.

• pert captiva sahipleri fiyatları 100 binden başlatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QralCess

Dacia,Seata rakip olarak güzel bir tercih olur.Low cost olarak şu 3ü arasından Chevrolet önde olur.

low costu süpürür atar zaten.

cruze üst üste astradan daha fazla satış yaptığının belgelerini paylaşmışlardı bi ara

güvenlik derecesi + fiyat

psa gruba satıldı - pejo'nun 1,6 dizel motoru sorunsuzlukta ve yakıtta çok iyi zaten o motoru kor geçer ne güzel

Chevrolet Türkiye’ye rekabetçi fiyatlarla geri dönüyor

Chevrolet Türkiye’ye rekabetçi fiyatlarla geri dönüyor

• 1.6 dizel ,otomatik trax hemen alırım. ,fulunu ,2013 modelinden cok memnunum
  • Çok iyi olur

• Chavrolet geçen ay My Chavrolet internrt sitesini kapayacağına ilişkin mail gönderdi. Ve kapadı. Chavrolet tekrar bu pzarlara dönmeyecek

• Cadillac ? GMC ? Hani diğerleri.. Asıl konu ülkemiz hak ediyor mu bu araçları?

- Ford mustang geldi, mustang kaç kişi aldı? Az. Mustang getirildi extraları var mı? YOK.

- Chevrolet - Camaro varken, kaç kişi biniyordu? 10 parmağı geçmez..

Türkiye pazarı ENBABA bmw, mercedes ve audi'den ibarettir. Çünkü ülkemizin ekonomik durumu belli, her yeni araç alınmıyor. Cadillac kim alacak, gmc kim alacak.. yeni chevroleti kim alacak.. kim bilir kaç para olacak?

Spor araçları kim getiriyor? Galeriler. (Nasyonel vb..) Para olduktan sonra ARABA GETİRİLİR. Burada olmasına gerek yok.. Nokta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 25 Mart 2018; 6:23:17 >
  • Biz ailecek ve çevremizdekiler en aşaği 15 chevrolet almisizdir, ben aracimi halada kullaniyorum gayette memnunum. Ama yavşakliklarindan ötürü muhtemelen bir daha almam. Hatta kuzenim eşine aldi bir ay sonra türkiyeden çikiyoruz dediler. Kuzenim çöküp kalmişti. Yarin bir gün gene gidiyoruz dediklerin analarina saydirmamak için almam kardeşim. Kusura bakmasinlar kendileri yaptilar.

• Chevrolet, Opel GM bünyesinde bir firma olduğu için çekildi ülkemizden.Hainlik olsun diye değil, kendi kendisi ile rekabet etmesin diye..Şimdi ise OPEL i PSA satın aldı..Geri dönebilir..İyi de olur..Rekabet artar..Egea nın yüzüne kimse bakmaz ..Cruze, Megane Sedan ın satışlarını da etkiler
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Fiat,Renault bu ülkede C sınıfı sedan ürettiği zaman ilk 2yi hiçbir marka ele alamaz.Cruzemi alacak yapma hocam.

• QralCess Q kullanıcısına yanıt
    İlk 2 yi alır demedim rekabet artar dedim..3 yıldızlı Egea ya verilen o paraya yazık günah..Megane ayrı tabi ki
  • Otostil denen pacavrayi dikkate almayin.

• tartekin kullanıcısına yanıt
    Megane Seda’nın testi var mı?

Bu arada egeada 4yıldız aldı.Easy paket beni ilgilendirmez filo amaçlı..Beni ilgilendiren bireysel kullanıcıların kullandığı paket.@tartekin

• QralCess Q kullanıcısına yanıt
    Sorun değil 5>4 ..Megane HB in testi var..Megane ,Egea dan en az bir gömlek üstün bir araç
  • bluerdem kullanıcısına yanıt
    Bizim toptanci haca benziyor amblemi asla almam diyordu,piyasayi bir kac milyon dolandirdi kacti

• quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Sorun değil 5>4 ..Megane HB in testi var..Megane ,Egea dan en az bir gömlek üstün bir araç

Herşey fiyatta bitiyor.

Fiat bana 120 hp 320 tork otomatik vites egea sedan için 89 bin fiyat verdi; Renault ise 110 hp 250 tork manuel megane hb için 100 bin dedi...

Donanımlar denk.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.