Şimdi Ara

Chevrolet Türkiye’ye rekabetçi fiyatlarla geri dönüyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
3
Favori
32.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha az prim yapma olayı var, onu kimse inkar edemez fiyatlar ortada.

Asıl olmayan şey yarı yarıya dediğin değer kaybı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chevrolet elektrikli ve hybrid araçlara ciddi yatırım yapıyor, bir sürü farklı sadece elektrik veya hybrid crossover modeli gelecek yakında, şu anda da model gamında Bolt, Volt, Malibu vs bu tip araçları var. Zamanında standart otomobillerde deneyip çekilmişler, bu yüzden kötü bitmiş herşey zaten otomobil pazarı aşırı kalabalık ve rekabetçi artık. Bunun yerine markayı Türkiye'de elektrik işininin lokomotif markası haline getirmeye çalışmak, bütün eforu buna harcayıp şarj ünitesi altyapıları hazırlamak, düzgün garantiler vermek özetle bu konuda sağlam bir yere tutunmaya çalışmak yapacakları en isabetli iş olur bence. Tek tük satsa da Türkiye henüz elektrikli ve hybrid araçlarla tanışmadı, bunu komple marka anlamında ilk Chevrolet başarırsa, bir daha sırtları yere gelmez.
  • QralCess Q kullanıcısına yanıt
    Demek 500 L daha yüksek koruma sağlıyormuş..Ne var bunda?? Renault ortağım mı? değil ..Değişti mi şimdi Egea nın düşük puanı??
  • Sarikli cubbeli adami Alfa Romeo MiTo kullanirken gordum, hac varmis yokmus umrunda degil kimsenin.

• quote:

Orijinalden alıntı: normal human

Logoyu söker binerim. Haç maç kalmaz, fiyatı uygun olursa.

Ahahaha valla ben de hiç takılmam öyle şeylere ama logo mevzu malum bazı kesimlerce dile dolaşıyor konu Chevrolet olunca

• o zaman elimizdeki para ile chevrolet 1.4t 140hp otomatik cruze ls leri kapatalım. türkiye pazarına girince her bir arabayı 10k kar ile tekrar satışa çıkartırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

o zaman elimizdeki para ile chevrolet 1.4t 140hp otomatik cruze ls leri kapatalım. türkiye pazarına girince her bir arabayı 10k kar ile tekrar satışa çıkartırız.

Araç piyasasının bir tarafları böyle oynamaya devam ederse pazara geri dönmese bile 10k'ya yakın kar edersiniz Hocam.
  • Yalan haber diye 10 defa yazılmış zaten .

Bu ülkede artık ucuz araba işi yok . Boşa umutlanmayın . İki sene önce fabrikadan çıkışlı aracı bayide bekleyenler bile indirim yapmıyor memlekette .

• Düzgün fiyatla gelsin kapış kapış gider yine neden çekildiler ki Avrupadan Cruze diye C sınıfı bi otomobil yapmışın yılın en çok satılan arabası oldu zaten.

• Her konuda bir şekilde dindarlara gönderme yapmayı kötülemeyi kendine görev edinmiş üyeler var fırsat kolluyorlar. Yazık gerçekten.
  • bluerdem kullanıcısına yanıt
    Aslında yakınlarda bir araba gördüm, adam arabanın bir köşesine Transformers' tan otobotların simgesini koymuştu. Ben onu aracın markasının yerine koyarım ama deseptikon olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi normal human -- 28 Mart 2018; 14:39:33 >
  • babıesrar82 B kullanıcısına yanıt
    Gecen gunde yazmıstım,bizim bir toptancı vardı,kesinlikle almam o arabayı,amblemi haç a benziyor deyip duruyordu,piyasayı bir kaç milyon tokatlayıp kaçtı gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: candzh

Her konuda bir şekilde dindarlara gönderme yapmayı kötülemeyi kendine görev edinmiş üyeler var fırsat kolluyorlar. Yazık gerçekten.

Dindarlar değil, sorunumuz dincilerle. Yani dini kullanarak amaçlarına ulaşmak isteyen din Bezirganlarıyla sorunumuz var.

Limon satana limoncu, dini satmaya çalışan dinsizlere de dinci denir.

• normal human kullanıcısına yanıt
    Güzel düşünceymiş, bulsam ben de yapıştırırım

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Chevrolet'i atmosferik motordan ibaret sanan biri daha. 140 hp 1.4 turbo da vardı, 2.0 163 hp dizel de vardı cruze modelinde, yok sattı sanki onlar... Yine 1.6 benzinli satıldı, ülke şartları atmosferik+lpg

Atmosferik otomatik cruze da 11 yakıyordu, focus civic, elantra, golf gibi rakipleri de aynı yakıyordu, o yüzden rakipleri o motor-şanzıaman kombinasyonunda ne yakıyorsa cruze da onu yakıyordu, aşırı yakıt olayı hurafeden ibaret.

1.3 dizel aveolar da şehir içi 5.5 litreler ile dolanıyordu, bu da mı aşırı yakıt?

Ayrıca, en son 2009-2011 temelli araçları sattı adamlar, günümüz araçları ile karşılaştırmıyorsundur umarım.

Genel bir yorum yaptım ben. Chevrolet ABD'de bile kalas bir marka olarak bilinir. ABD'de Cadillac-Ford-Lincoln-Dodge gibi firmaların yanına yaklaşamaz. ABD'nin en ucuz ve kısmen dandik bir markasıdır günümüzde. Corvette-Camaro-Suburban ve ticari modeller hariç tabi ki.

Cadillac gm çatısı altında bulunan bir marka zaten. Otomotiv gruplarının altında belirli sınıflar için belirli markalar vardır. Chevrolet orta sınıf insanlara hitap ederken cadillac ultra lüks sınıfındaki insanlara hitap eder, paraları farklı olduğu gibi sundukları şeyde aynı değil...

• Cruze almayı ciddi anlamda düşünürken piyasadan çekilme muhabbetleri sonrasında almaktan vazgeçip içimde kalan bir araçtı.. Eğer rekabetçi fiyatlarla gelirse neden olmasın.

• Amerika pazarında ülkemizde de çok tercih edilen bir model olan Chevrolet Cruze sedan 16 bin dolar etiketle satılıyor. Türkiye’de bu model yeniden satılmaya başladığında bizdeki vergilendirme sistemine göre fiyat etiketinin 80 bin TL’den başlayacağını düşünüyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dönse nolur ötv olmuş %60
  • chevrolet diger marka fiyatlariyla rekabet eder de biz vergilerle ve artan fiyatlarla rekabet edemiyoruz

• Pazardan çıkarak güvenini bitirdi. Geri dönse bile insanlar muamma içinde olacak ister istemez.

Daha önce kullanmış biri olarak alır mıyım? Almam sanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.