< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
sırf logosu haç'a benziyor diye eleştirenler ve hatta almayanlar vardı. şimdi çok uygun fiyatlarla dizel otomatik satarlarsa ilk sırada koşanlar o sözde dindarlar olacaktır.
|
Almayın,
3 sene sonra zarar ediyoruz diye piyasadan birdaha çekilirler, arabalar elinizde piyasası olmayan araba olarak patlar. Sırf şu piyasa muhabbeti yüzünden 2012 yılında Cruze LS yerine Astra Classic 3 aldım, aşağı yukarı aynı fiyata idi. Şuan aracımın 2. el piyasasına bakıyorum benim aracın piyasası 50 bin tl civarında, temizliğine-km sine göre 1-2 bin tl oynuyor, Cruze LS ise 35-40 bin bantındı. Durduk yere 10 bin lira zarar, 80 binli fiyatlara satılacaksa hiç alınmaz zaten, gidip opel alın daha iyi. |
Bizim toptanci haca benziyor amblemi asla almam diyordu,piyasayi bir kac milyon dolandirdi kacti
|
Chevrolet'i atmosferik motordan ibaret sanan biri daha. 140 hp 1.4 turbo da vardı, 2.0 163 hp dizel de vardı cruze modelinde, yok sattı sanki onlar... Yine 1.6 benzinli satıldı, ülke şartları atmosferik+lpg
Atmosferik otomatik cruze da 11 yakıyordu, focus civic, elantra, golf gibi rakipleri de aynı yakıyordu, o yüzden rakipleri o motor-şanzıaman kombinasyonunda ne yakıyorsa cruze da onu yakıyordu, aşırı yakıt olayı hurafeden ibaret. 1.3 dizel aveolar da şehir içi 5.5 litreler ile dolanıyordu, bu da mı aşırı yakıt? Ayrıca, en son 2009-2011 temelli araçları sattı adamlar, günümüz araçları ile karşılaştırmıyorsundur umarım. |
Pek temiz denemez:
EXPERTİZ 1 PARÇA DEĞİŞEN + 5 PARÇA BOYALI |
Dindarlar değil, sorunumuz dincilerle. Yani dini kullanarak amaçlarına ulaşmak isteyen din Bezirganlarıyla sorunumuz var.
Limon satana limoncu, dini satmaya çalışan dinsizlere de dinci denir. |
her geçen güç kötüleşen araba piyasasında duyduğum en güzel haberlerden biri. umarım geri dönerler.
özellikle şu aracıda getirirlerse ilk ben satınalırım. |
Mitsubishi'nin kurucuları da muhtemelen şintoistdi hocam, sonuçta Müslüman değiller, derdiniz nedir? Çok garip şeylere kafayı takıyorsunuz.
|
sonuna kadar okudum.gitmiyor yazmamak için ne güzel kelimeler kullanmaya çalışmışsınız.Saygı duydum
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 18 Nisan 2021; 18:39:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 24 Mart 2018; 20:0:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|