Şimdi Ara

Chopper almak istiyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saygıdeğer forumcu hocalarım 2017 nin Mart ayı gibi Allah izin verirse chopper almayı düşünüyorum motor kullanmasını biliyorum ehliyette alacağım inşallah ancak hangi motoru alacağıma karar veremedim 4500 tl yi geçmeyecek buna bağlı olarak 2. el olacak şehir içi minimum yakacak bir motosiklet düşünüyorum bazı tanıdıkları Regal Raptor 150 tavsiye ettiler motor güzel ancak yakıt göstergesi yok ayrıca km. de 13 kuruş yakıyor.Hangi motosikleri önerirsiniz yorumlarınız için şimdiden teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

• O butcelere raptor dışında pek bişey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim chopper için çok düşük bütçe ayırmışsın ama sana şöyle yardımcı olayım; alacağın düşük bütçede haşadı çıkmamış üç tane marka var önünde RKS, regal raptor, daelim. kubanın 200 lük superlight ına bakma bile derim kaçmıyor. diğer markalardan rks blackster şu anki motorum özelliklerine birazdan geleyim. rks cruiser biraz sıkıntılı bir motor sıfırı 10 bin vermek yerine 2016 model blackster daha iyi. raptorun görünüşü o kadar iyi değil ve motorun aksamı açıkta. sürüşü keyif vermiyor. güzel yanı parçası çok kolay bulunuyor ve ucuz. çok kolay arıza çıkarıyor. daelim daystar kalite demek. tabi fiyatıda uçuyor öyle olunca. mondial var tabi bide yanına bile yaklaşma çok çabuk arıza çıkarıyor şahidim deneme sürüşü yapmaya bile gerek görmedim blackster ve daystar dışında hiçbirini aktif kulamadım sadece deneme sürüşü yaptım. motor alacağın zamana kadar fiyatlarda nasıl bir oynama olur bilmiyorum ama tavsiyem bekle 10 bin tl toplayana kadar yok benim ihtiyacım var diyorsanda bir scoter yada commuter al idare et satabilirsin sonra. Adi chopper ın ikinci eli zor satılıyor.

• Lcan L kullanıcısına yanıt
    anladım hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim.
  • 5000 tlye sifir falcon freedom var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakıt göstergesine zaten gerek yok yedeğe al 20-30 km devam et, regal iyi keeway 150 daha iyi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.