Şimdi Ara

CHP, AKP, MHP, apo köpeğini salacak! Trollerinin derdi Zafer partisi olmuş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üç parti akp mhp ve chp birlik olmuşlar, başlarındakiler erdoğan , öö ve bahçeli ağız birliği yapmışlar apo denilen köpeği salacaklar; sosyal medya'da şu anda bu 3 parti mensupları zafer partisi ve başkanı Ümit Özdağ'ı eleştiriyorlar :)

memlekette akıl tutulması yaşanıyor tamam da ... bu kendisine Atatürkçü diyen chpliler ne yaşıyor? hele altta haberi görünce bu chplilerin ben şu anda kimlik karmaşası yaşadığını düşünüyorum.

x (formerly twitter)
    SİYAH SANCAK (@siyahsancakx) on X
    https://x.com/siyahsancakx/status/1848732701722906674

Atatürk ve vatan düşmanı apo itini (pkk) öv
    Atatürk ve vatan düşmanı fetöyü öv
    Atatürk ve vatan düşmanı ermeni öv
    Atatürk'ün kurduğu bu vatan bir tek TÜRK'ün değil ama diğer herkesin diyor

Eğer atatürkçü isen ve bunlara rağmen hala milliyetçi partiyi eleştiriyorsan; bence sen atatürkçü değilsin ve Atatürk'ün kurduğu parti chp'en değildir. yani senin modern chp partin Atatürk'ün partisi değildir artık. Bari yeni nesillere yalan söylemeyin, akıl karıştırmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
  • Oturunda ağlayın şimdi istediğiniz kadar size dedik dimi CHP den başka birine oy atarsanız bu düzen böyle devam eder die ediyor işte şimdi Zafer partisinin 3 5 oyuyla boşa konuşmalarını dinliyecez Kemal Kılıçdaroğluna demediğini bırakmayanlar bugünkü sonuca baksınlar bakalım şapkadan ne çıktı Patlamış mısırımı alırım seyrederim bu saatten sonra çokta tın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 22 Ekim 2024; 18:3:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

aynen kardeşim chp altın tepside sunacaktı ülkeyi demirtaşlar serbest kalacaktı yazık oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şöyle bir muhalif kitlem olsun 25 yıl değil 50 yıl iktidarda kalırım  

Oha resmen bos yapmissin chp dedigin partide acilim sürecini destekliyor

• Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt
    CHP değil Özgür Özel ve tayfası destekliyor.Kemal Kılıçdaroğluna yapılanların sonucuna geldiniz simdi oturun ağlayın bakalım evet ben boş yapıyorum

• Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aykut291 adli uye Cehape Trolludur arkadaslar kaale almayin. Akli sira Dersimli Kemal ve Cetesini sevdirmeye calisiyor. Dersimli Kemal ve Cetesi simdi olmasa bile ilerde tarih kitaplarinda gerceklerle itham edilecekler, caninizi sikmayin.

• sensaura kullanıcısına yanıt
    Çok komik gülmekden ölüyorum neyse bu saatten sonra eğlenmeye bakarız artık yapcak birşey yok ben oturupta ağlamam gerçekleri kabul ederim herzaman olacak olan olur bu saatten sonra çokda tın.

Dostum, komedyen misin sen? Cehape'ye verilen her oy AKAPE'ye verilmiş oydur demedik mi??? Sen Cehape'yi ayrı mı sanıyorsun iktidardan? Hafıza kaybına falan mı uğradın? Bu millet aptal değil herkesin ne olduğunu çok iyi biliyor artık. Cehapenizi de Akapenizi de alıp gideceksiniz 2028'de!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 22 Ekim 2024; 19:5:9 >
    Evet Evet İncede aynı şeyi diyordu bu masala inanın 2028 de herşey değişicek

• Ben ya Zafer e oy verecem yada hiç oy vermeyeceğim. Bundan sonra böyle. Eski mesajlarımda CHP ile ilgili savunucu mesajlarım için üzgünüm. Özgür Özel, Bahçeli ve uzun efendi! Bu ülke sahipsiz değil. Bu vatan babanızın malı değil. Güneyden Suriyelileri saldılar, daha sonra siyaset kurumlarını kullanıp kangren gibi ülkenin her bir hücresine yayıldılar. Her şey planmış.

• Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemindeyiz. Eğer akp ve mhp isterse yapar. Chp'ye falanda ihtiyacı yok.

Dipnot: Siyah Sancak hesabı Büyük Birlik Partisine yakın bir hesaptır.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 22 Ekim 2024; 19:48:47 >

Hakkaten komedi yapiyorsun da guldurmuyor. Ince Cehape ve Akape el ele ortaklar, ulke elden gidecek dedi, simdi ulke elden gidiyor, sen Ince'yi sucluyorsun. Komediye bak :D

• Apo serbest kalamaz.
    Ama bir şekilde durumunda iyileştirme yapılır, öyle gelir meclisde konuşur filan.
    O zaman ağıralioğlunun kuracağı partiye katılırım.

Ne anlamak istediğine bağlı olarak değişir bu saatten sonra tartışsakda boşa artık.Herşey bitti Bahçeli mevzuyu patlattı daha bu saatten sonra gülerim artık yapcak birşey yok bu toplumu uyarmakdan bıkdım çünkü.Eğer önceki seçimde CHP ye oy verseydik şu anda olaylar bu noktaya gelmiyecekdi gelirsede ozaman aksiyon alıcaktık.Ama Akp madem seçimi kaybedicem gerekeni bir an önce yapıyim dedi ve yapıcaklar.Taşları doğru noktalara koyarsan nedemek istediğimi anlarsın yoksa hiçbir önemi yok bu saatten sonra zaten.Bütün meclis bir olup Bütün Türkiyeyi değiştiricek.Bana söylenilen şeylerin hiçbirini dikkate almıyorum.Bu halk Tercihini yaptı.Akp yi ve Mhp yi durdurabilecek tek parti 2. Parti olan CHP şimdi yapacak birşey yok.2028 seçimlerine kadar herşeyi bitirme planları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 22 Ekim 2024; 19:23:29 >
  • Haber spikeri kadın gayri-ihtiyari bir laf söylemiş. Gözaltı kararını eleştireceklerine o kadına destek olan CHP örgütünü eleştiriyorlar. Ümit Özdağ'a yazık gerçekten, böyle kitle ile ne yapabilirsin ki?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.