Şimdi Ara

Chp, Cnn Türk'ü Boykot Kararı Aldı. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
31.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
245 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim çalısma iyi gidiyor , ne zaman baksam bir takipçi gidiyor yazdıklarımdan.
    Simdi baktım çok sevdiğim takip ettiğim birisi vardı oda bırakmıs takip etmeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 9 Şubat 2020; 0:22:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Bir tane yetmez ki.Tumunun ayni kaderi paylasmasi gerek.Chplileri kullaniyorlar.Olmadiklarinda kendi kendilerine guzelleme yapamayacaklarindan acindan olurler ancak chp bunu insallah sulandirmaz.

H.turk,ntv daha niceleri inler durur.
    h.türk te didem arslan ı görmeye tahammül edemiyorum.onun hakkından bi muharrem ince bi de ekrem imamoğlu gelmişti
  • Halk tv oda tv ulusal tv sözcü gözcü fox channel vs vs fatih ürekin özür dilemesi yalan haberleri say say bitmez aaaaa unutmuşum bak chp nin bankasıda varmış iş bankası koskoca partinin bankasımı olur afiyet olsun chpliler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1926531A2

Halk tv oda tv ulusal tv sözcü gözcü fox channel vs vs fatih ürekin özür dilemesi yalan haberleri say say bitmez aaaaa unutmuşum bak chp nin bankasıda varmış iş bankası koskoca partinin bankasımı olur afiyet olsun chpliler :)
    chp nin bankası yok ...çok merak edşyorsan okur öğrenirsin 1 mesajlı üyecik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Portraitclub

D-smart da yok. Sadece şifre koyabiliyorsun 10 tane kanala izin veriyor, biz de zaten izleyen yok ama ben yine de koydum şifreleri
    D-Smart üzerinde Cnn Türk'e şifre koyarak protesto etmek de, ne bileyim garip(?) Gerçekten protesto eden insan D-Smart'ı iptal eder, ha D-Smart ha Cnn Türk ikisinin sahibi de aynı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyrun siz de boykot edin. %50'siniz sonuçta, bakalım sonuç ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 9 Şubat 2020; 2:13:58 >
  • Yıllardır ak partililere koyun diyen bir zihniyetin talimatla TV seyrettiklerine şahit olduk aman Allah'ım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: operadakises

Yıllardır ak partililere koyun diyen bir zihniyetin talimatla TV seyrettiklerine şahit olduk aman Allah'ım..
    Bu talimat değil tavır ama anlamamanız doğal.
    Keske ekonomik olsaydı ve daha önce olsaydı isler bu seviyeye gelmezdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgora

Bu talimat değil tavır ama anlamamanız doğal.
    Keske ekonomik olsaydı ve daha önce olsaydı isler bu seviyeye gelmezdi.

Alıntıları Göster
    bu bildiğiniz talimat.. CHP seyredilmeyecek dedi sizlerde tamam dediniz seyretmeyiz..dün boykot aklına gelmeyenlerin talimattan sonra deli gibi boykotu savunmaları da çok manidar gerçekten..keşke tavrınızı medya kuruluşlarına değil de mesela PKK ve hdp'ye gösterseydiniz en azından memlekete hayırlı bir iş yapmış olurdunuz..

• quote:

bu bildiğiniz talimat.. CHP seyredilmeyecek dedi sizlerde tamam dediniz seyretmeyiz..dün boykot aklına gelmeyenlerin talimattan sonra deli gibi boykotu savunmaları da çok manidar gerçekten..keşke tavrınızı medya kuruluşlarına değil de mesela PKK ve hdp'ye gösterseydiniz en azından memlekete hayırlı bir iş yapmış olurdunuz..

Alıntıları Göster
    Devam et hocam sen bu kafa ile.
    Ben bu zihniyetin boykot ile hizaya geleceğini bu yağma düzeninin boykotla biteceğini düsünüyorum her zaman.
    Toplu hareketle , biat kültürünü ayıramamanız doğal böyle bir alt yapıdan gelmiyorsunuz.Kınamıyorum yanlıs anlamayın :)
    Su ana kadar Ensar vakfı sponsorluğu nedeni ile Superonline fiberi kapattım ömür boyu isim olmaz.
    Pınar ve Yasar grubu ürünleri yok artık.
    Mado - Kızılkayalar artık yok gibi.
    Siz önemsemeyin fazla yok bizden.Rahatınıza bakın.

• spacenet S kullanıcısına yanıt
    Ya birader bilgin yok ama fikrin var. Taahhüt iptal etme ücretini ver sen, ben en güzel protesto edeceğim. 5 Yıldır kullanıyorum dün başlamadık kullanmaya elimizden geldiğince protesto ediyoruz. Sabahtan akşama kadar a haber izleyenlere fikrini sakla. Akıl vermeye çalışmayın insanlara işinize bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 9 Şubat 2020; 10:32:48 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Sen bunları boşver. İstediklerini boykot etsinler.
    Dediğin gibi yiyosa hdp yi boykot etsinler. Ama yok çünkü oy kaybederler istanbulu kaybederler.

• neroavalon kullanıcısına yanıt
    Ben habertürk ntv cnn a haber ve turevlerini kaldırdım digiturkten.
  • mgora kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum chp ye oy veren %23 deyip geçtiğiniz kesim bu ülkenin maddi gücünün %80 ini oluşturuyor. Bu kesim 1 ay sigara alkol almayı bıraksa ne aktrollerin ne de memurların emeklilerin maaşları yatamaz aylarca. Bu kesimin ekonomik gücünün farkında olduğunu düşünmüyorum. Bi bilseler neleri değiştirebilirler...

Ekonomiyi asgari ücretle geçinen akp li değil chp liler döndürüyor.

Turkcell hattımı ben de ensar olaylarından sonra vodafone a taşıdım.

Pınar ve yaşargrubu ürünlerini 3 yıldır kullanmıyorum.
    Madoya kızılkayalara zaten gitmiyorum.

Bim - a101 gibi mağazalara da uğramıyorum evin tüm alışverişini migrostan yapıyorum.
  • Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    Küçük hesap büyük hesap beni ilgilendirmiyor. 4 yıldır benim paramla bana küfredenlere para kazandırmıyorum. Bu hesap kitap meselesi değil aklı olan uygular.
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Biz de deprem olayından sonra Türk Telekom olan 3 hattımızı Vodafone taşıdık. Ensar vakfı olayından dolayı Turkcell zaten gözümüzde bitti

• quote:

Orijinalden alıntı: Portraitclub

Biz de deprem olayından sonra Türk Telekom olan 3 hattımızı Vodafone taşıdık. Ensar vakfı olayından dolayı Turkcell zaten gözümüzde bitti
    quote:

Nemrud İbrahim peygamber’in ateşte yakılması emrini verdikten sonra meydan yere odunlardan büyük bir yığın yapilmış.
    Odunları tutuşturmuşlar sonra. Alevler o kadar yükşelmiş ki bulutların tutuşacağını sanmış çocuklar. Korkmus kaçmış bütün hayvanlar.
    İbrahim peygamber’i mancınıkla ateşin tam orta yerine atacaklarmış askerler.
    Atacaklarmış ki Nemrud’un bir kral olduğunu anlasın, görsün; bir daha ona karşı gelmesin İbrahim peygamber.
    Bu sırada bir karınca ağzında bir damla su ile koşa koşa gidiyormuş. Hem de boyu göklere varan cehennemi ateşe doğru.
    Başka bir karınca onun bu telaşını görüp sormuş hemen yanına yanaşıp:
    “Bu acelen niye? Nereye böyle?” diye sormuş.
    Ağzında bir damla su taşıyan karınca o bir damlayı ellerinin arasına alıp:
    “Duymadın mi” demiş. “Nemrud, İbrahim peygamberi ateşte yakacakmış. İşte ateşin olduğu yere su götürüyorum.
    Bu sözleri duyan karınca kendini tutamayarak uluorta kahkahalarla gülmeye başlamış.
    “Sen şu ateşe dönüp hiç bakmadın mı?” diye sormuş. “Ne kadar büyük. Senin bir damla suyun ona ne yapabilir ki?”
    Su taşıyan karınca, “olsun” demiş. “HİÇ OLMAZSA HANGI TARAFTAN OLDUĞUM ANLAŞILIR !”…

Benim tarafım vergiden kaçınan adı tecavüzle anılanların tarafı değil.Bu belli olsun yeterli.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.