Şimdi Ara

Chp, Cnn Türk'ü Boykot Kararı Aldı. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
31.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
245 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zamanında metin feyzioğlu ve cüneyti Atatürkün kahraman askeri ilan eden kitlenin muhateşem U dönüşü. aman hükümetin yaptığı bir işi doğru bulmasınlar hemen hain ilan ediliyorlar adamlarında cidden işi zor sonuçta akp yunanistanın partisi doğru hiç bir işi olmaz kanlı düşman hülöğğğğğğ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Şubat 2020; 16:45:16 >
  • şuna cevap vermeyin de konu dağılmasın arkadaşlar
  • stv kanal listesinden çıkarıldığı için digitürk aboneliklerini iptal etmeye davet eden ve demokrasi basın özgürlüğü naraları atıp sokağa dökülenlerin CNN için boykot çağrısı yapması heralde ileri demokrasinin bir gereği olsa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgora

Boykot için yaptıklarım.
    -Cnntürk tıkladım , takipçi sayısına tıkladım , tanıdığım takipçiler seçip , takip ettiğim 84 kişiyi 10'ar 10'ar grupladım ve mention'a ekleyip twit attım.Ara ara her twite durum yazıyorum.
    Şu an için 67'ye düştü 17 kişi takibi bıraktı.Hedefim 30 ve altına düşmesi.
    -Arkadaş whatsup gruplarına yazdım.
    Sayı 62 oldu , hedef 30'a düşürmek.
  • neroavalon kullanıcısına yanıt
    Osman Paşam adamlığının zekatını dağıtsa 1000 tane Cüneyt çıkar meydana
  • Ben tüm yandaş kanalları boykot edip izlemıyorum.
  • #ArtıkCNNizliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğunu engelledim. Daha fazla yapacaktım ama maalesef d-smart kullandığım için 10 tane engellemeye izin veriyor.

A haber, cnntürk, tv24, TRT haber, ATV, TGRT, a spor, kanal 7, beyaz tv, a para

• su kerimcemi realde bilen var mi? asiri merak ediyorum nasil bi tip ve nasil bi hayata sahip :D
    46

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Ah şu kör ideolojin kerimcem. O mantıkla yıllardır dediğin isimlere laf eden sizler şimdi akpye yanaştılar diye ölümüne savunmaya geçmeniz ne dönüşü? Hadi onu geçtim yıllardır akpli olup sonradan akpyi eleştirince hain ilan ettiğiniz kişiler sayısız.

Ama hesapta siz öyle şeyler yapmazsınız tabi. Yoksa kesin "bizim işimiz cidden zor, sonuçta chp yunanistan partisi doğru hiç bir işi olmaz kanlı düşman hülöğğğğğğ" derdin kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neroavalon

cüneyt özdemir i iyi tanıyalım..

osman paşa yargı dağıtırken cüneyt in yüz ifadesindeki sinire iyi bakın !

şimdi baktım da ekşide de başlık açmışlar
    https://eksisozluk.com/cuneyt-ozdemiri-boykot-ediyoruz--6355435

Alıntıları Göster
    Malumparti'nin en sinsi adamının Cüneyt Özdemir olduğunu düşünüyorum, "Malumparti'li değilim ama"cıların başını çekiyor. Maskesi düşmesin diye yalandan Malumparti'yi eleştirirmiş gibi görünen ufak tefek şeyler söyleyip, aslında sürekli Malumparti'yi koruyup, diğer partileri ölümüne eleştiriyor. Ben kendisini zerre samimi bulmuyorum.

• Doğalgaza, elektriğe, mazota, tünele, köprüye zam yapıp yol kullanım vergisi icat edene laf etmeyenler toplu taşımaya zammı muhalif belediye başkanı yaptı diye kudurmuşlar
  • Halkekmek %40
    Ispark%40
    Ulaşım %35

#HerşeyçokZamlıolacak

• 2K23 kullanıcısına yanıt
    Doğalgaz, elektrik, su, sebze, meyve, döviz gibi şeylerin de güncel halini yazar mısın? Yoksa onlara laf edecek kadar samimi değil misin?
  • Cnnturk te 6 tane yandaş kendi kendilerine evcilik oynuyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Doğalgaz, elektrik, su, sebze, meyve, döviz gibi şeylerin de güncel halini yazar mısın? Yoksa onlara laf edecek kadar samimi değil misin?
    Bak kaptan burayı iyi oku;

Ekrem başganın talimatıyla yazılı açıklama yapan ibb'li yöneticiler " 27 mayıs 2017'den beri toplu taşımaya zam yapılmadı" BU BİR İTİRAFDIR

Türkçesi zam yapılacaksa Ekrem başgan yapar :D

• mgora kullanıcısına yanıt
    Helal olsun hocam
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.