Şimdi Ara

CHP'den 10 maddelik açıklama! Sert tepki geldi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı hassasiyeti ülke sınırları içindeki dem parti elamanlarınada gösterseler diyorum.

CHP'den 10 maddelik açıklama! Sert tepki geldi.mynet haber
    "Türk bayrağının yakılması kabul edilemez" CHP'den 10 maddelik açıklama! Sert tepki geldi
    https://www.mynet.com/turk-bayraginin-yakilmasi-kabul-edilemez-chp-den-10-maddelik-aciklama-sert-tepki-geldi-110107182505

• Hiç umudum yok entegrasyoncu partiden. Akp den BOP bayrağını alıp daha ileri taşıyacak gerçekte olacak olan bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp, Dem'e sert tepki gösterecek mi? Yoksa aynı yolda yürümeye devam mı edecek?

• bu parti başa gelsin suriyeliler konusunda akp yi mumla aramazsanız 20 yıllık üyeleğimi çizerim o derece iddalıyım, batı nederse ne isterse itina ile yapıcaklar.

5+ yıl iş gücünde olan hepsini ailesiyle birlikte vatandaşlığa alıcaklar suriyeli sorunu kökten çözülmüş olucak, ok trollerde kaç senedir burdalar türkleştiler artık bizim kıblemiz avrupa biriiği refah diye pompalama mesaisine başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Temmuz 2024; 14:26:26 >
  • bu partilere güvenmeyin. halk kendi göbek bağını kendi kesmeli

• 2 ile 4. madde durumun ozeti. Bu maddelerden 1 ini bile akp yapamiyor. Ulkeyi bu hale getireceklerini yillar evvel soyledik, dinlemediler, her zaman ki gibi yanildilar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 milyon ukraynalı ülkemize sığınsa laf etmeyecek tipler söz konusu başka milliyetler olunca veriyor gazı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

aynı adaya oy veren sizler versin bir zahmet.CHP'den 10 maddelik açıklama! Sert tepki geldi. 

• AKP'nin yaptığı 100 sene boyunca yapılacak olsa ortada ülke veya devlet falan kalmazdı, bırakın bugünü gömeyi 1960'ları göreceği şüpheli olurdu. Yunanistan veya diğer Balkan ülkeleri gibi ikinci, üçüncü devleti tecrübe ediyor olurduk. Dolayısıyla eleştiriler, AKP'nin herhangi bi konuda mumla aranacağı teorik olarak doğru değil.

Dış ilişkiler hiç bir dönemde, Refah / Erbakan zamanında bile, AKP kadar kötü olmadı.

• Karbon 12 K kullanıcısına yanıt

100yıldır amerika ile ilişkiler bukadar iyi olmamış ise yolumuz doğru basit mantık.CHP'den 10 maddelik açıklama! Sert tepki geldi. 

• chp sığınmacılar üstünden de iktidarı köşeye sıkıştırmaya başladı hele bir de bu ay gerçekten asgari ücrete zam gelmezse...

erken seçim kapıda

• özgür beye iyi gaz vermişler keşke erken seçim olsa hiç değilse 0.1 lik vekiller ömür boyu maaş almazlar.CHP'den 10 maddelik açıklama! Sert tepki geldi. 

• babus0606 B kullanıcısına yanıt

Hocam hedef 2025 kasım

emeklilik hakkını kazanmalarını bekliyecekler

• killforyou1981 kullanıcısına yanıt

sırf bu yüzden seçim olmalı pkklılar maaşa bağlanmamalı.CHP'den 10 maddelik açıklama! Sert tepki geldi. 

Buna diyecek bir şeyin var mı :)

CHP'den 10 maddelik açıklama! Sert tepki geldi.x (formerly twitter)
    MHP (@MHP_Bilgi) on X
    https://x.com/MHP_Bilgi/status/578911562590789632
  • 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

ortada bir darbe vardı fetö ile dem mücadale etmediğe göre siyaset 2. plana itilir delikanlı senin anlamanı beklemiyorum.

O yüzden mi Meclis'te FETÖ soruşturması AKP ve MHP oyları ile reddedildi koç

• Ülkede düzgün bir savcı olsaydı Erdoğan vatana ihanetten yargılanırdı. Ama ülkede hukuk olmadığından böyle bir şey mümkün değil. Adalet sadece kız ismi olarak kaldı.

"Kandırıldım milletim beni affetsin"

• 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

neden zaman gaztesinde eylem yapasınız diyemi yoksa kontrollü darbe demeniz içinmi atılanları geri alabilmek içinmi tankın önünde rahatça sıvışmanız içinmi. bebecik.

Zaman mı demiştin hacı :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.