CHPDE Ön seçim tarihi ne zaman
-
-
Vatandaşın en önemli sorunu oydu zaten.
en az 5-6 ay bunu dinler bunu izleriz artık CHP içersindeki seçim süreci... Yok o ona bunu dedi öbürüşu şuna bunu dedi dedikoduları.
-
yok mansurun bi rahatsızlığı mı var yok dışarıdan müdahalemi var alım gücü işsizlik unutulacak bu nedenle
-
Mansur Yavaş çıkıp ben ön seçime katılmıyorum derse çıkacak büyük olaylar zaten. Daha önceki ışık aç kapat veya kırmızı kart oalyı gibi büyük süpriz diye sundukları ön seçimde patlayacak.
CHP kendi çalıyor kendi oynuyor gibi olacak. Ortada aday yok :D İmamoğlu tek seçime giriyo. Heyecan yok birde katılım 200-300 bin de kalırsa birde resmen komedi olur.
Not: Mansur Yavaş biraz siyaset biliyorsa bu oyuna gelmez ve Ön seçime katılmaz yoksa harcayacaklar Yavaş'ı...
-
Bide önce katılmıyorum benim partim bana şunu bunu yaptı. sonra geri dönüp katılıyormuş onda sonra hangi yüzle güvenip oy verecek ona seçmeni o da ayrı komedi. Zaten şu ön seçim muıhabbeti tam mansuru yemelik hareket. işin ilginç tarafı kamuoyu bile hemen anladı
-
Senin bu chp hazımsızlığın nedir ? Ne yaptı bu chp sana ne gibi bir zararını gördün ?
Ne zaman hangi konuda seni görsem hep bir chpye muhalefete sallama peşindesin
Bu ülkeyi chpmi yönetiyor bak bakalım chp en son ne zaman iktidar olmuş
Halk kimi isterse onu seçer diyelim ki chp iktidara geldi zaten bu zor bir ihtimalde o zaman ne yapacaksın
Yatıyorlar chp kalkıyorlar chp gecelerinize kabusta olmuştur bu chp
Yeter ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
En geç nisanda seçim sonuçlanmış olacak dendi. Şimdi adayını seçmek isteyen chpye oy versin diye süre verildi. Ama chpye üye olun kampanyası görmüyorum önceki seçimlerde Mansurcu bir kitle vardı nereye gittiler? Şu anki üyelerle İmamoğlunun seçilmesi kesin gibi Mansurun destekçilerini chpye üye yapması lazım.
https://forum.donanimhaber.com/chp-cb-adayi-secimini-baslatti--160572628
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence mansur bulunduğu partiden ayrı gayrı çok açıklamalar yaparsa kendi taraftarınıda kaybedecek. Ben sözde zafer partisi seçmenlerinde bile fazla mansura sadakat görmüyorum mansur çok sessiz ve sinsi heran içindekileri çıkartsa biranda sempatizanlarını kaybedicekmiş gibi bir hava seziyorum. Birde İmamoğlu normal şartlarda yavaş gibi birisini cumhurbaşkanlığı yardımcısı olmasını bile kabul etmemesi lazım çünkü dediğim gibi ne yapacağı belli görünür birisi değil.
Chpnin delege kadrosu%80 imamoğlu der. Üyelerin en azından %60 ı imamoğlu der sonradan üye olacaksa bile ne kadar kişi üye olur bilmem.
-
Ülkede düzgün kaliteli muhalefet istemek suç mu ?
Not: Bu arada KK bile bu işe son verin demiş.
-
Saçma sapan masa kurmalarından iyidir.
Ama kim seçilirse halkın değil chp nin adayı olacaktır.
Umarım aday seçildikten sonra gerçek cumhurbaşkanlığı seçiminden önce bir araya gelip sayın başkanım kehkeh diye birbirlerine hitap edip stand up yapmasınlar tekrar.
-
Mansur Yavaş'ı saf dışı bırakmak için tertiplenmiş bir oyun.
İmamson'u aday yapmak için bir kurgu.
İmamson'la ilk turda kaybedecekleri kesin.
Gerekçeler:
- CHP'yi İmamson'a bırakmak istemeyen 10 Aralıkçılar
- CHP'yi İmamson'a bırakmak istemeyen radikal CHP'liler
- Alacakları ne varsa AKP'den alacaklarını düşünen, RTE ile pazarlık yapmaya alışmış DEM-HDP-BDP'lilerin bir bölümü
- İYİP-ZP ve diğer 6'lı masa partilerinin destek vermeyecek olması.
-
Muhalefetten anladığınız sadece chpmi sandığa gittiğiniz zaman pusulada sadece akp chp mi var başka parti yok mu
Sizinki kaliteli bir muhalefet istemekten daha çok partizanlık
Pekte kaliteli muhalefet istediğiniz söylenemez mesajlarınız buram buram akp sempatisi kokuyor
Siyasi görüşünüz beni zerre ilgilendirmez ama en ufak zarar görmediğiniz yere de saldırmayı bırakın
Bu ülkeyi 20+ senedir chp yönetmiyor sonuçta
Cevap veriyorum YOK. Başka parti yok. Ne kadro olarak ne bütçe olarak ne zihniyet olarak ülke yönetecek başka parti yok şuan için.
Ülkede CHP kapanmadığı veya CHP içersinden DSP benzeri bir parti çıkmadıkça 2 seçenek olacak AKP ve onun muadili parti veya CHP başka alternatif yok.
Çünkü CHP yüzde 20-25 bir kitleyi sabit tutuyor bunlar hiç bir yere kaçmıyor 12 yılda 13 seçim kaybetsende en saçma işleri yapsanda Atatürk'ün partisi diyor duruyor. Yüzde 10 kadar da DEM tutuyor. Oradan alternatif bir başka muhalefet çıkması ÇOK AMA ÇOK ZOR.
DEM'e oy vermeyeceğimize göre yüzde 2-3 oyu olan hiç bir gelecek vaad etmeyen İYİ parti Zafer veya AKP eskisi Gelecek Deva Saadet Yeniden Refah Hüdapar gibi partilerede oy vermeyeceğime göre. Geri parti kalmıyor.
Ülkede muhalefet kendine çeki düzen vermeli ki seçim kazansın. Buda halka kulak vererek HALKA UYGUN SİYASET YAPARAK OLUR. Sen Halk Mansur Yavaş derken yok İmamoğlu diye diretiyon. Halk Plan program proje derken sen ön seçim yapacam diyon seçime daha 3 yıl var. Yok millet hizmet beklerken sen DEM'e selam çakma derdine giriyon yok Kayyum atanan belediyeler yok polisle çatışma yok hakimse sallayım yok savcıya sallayım yok Valiye bakana sallayım Devlete sallayım moduna girdimi olmuyor işte.
Halk Boşuna Mansur Yavaş demiyor. Adamda bir devlet adamlığı var. Sen Mansur Yavaş'a Askere Polise bir laf söyletebilir misin ? Ama TSK kimyasal silah kullanıyor diyenler CHP genel başkanı ile çok rahat takılabilir. Veya sen Mansur Yavaş'a DEM partiye kayyum atanan yerlere ziyarete götürebilir misin ? Ama İmamoğlu gider aradaki devasa farkı anlamak lazım.
-
Chpnin bu millette karşılığı yok olsaydı 80 senede tekrar tekrar iktidar yüzü görürdü
O yüzden chp chp değilde biraz başka partilere bakalım
Yüzdesi düşük olabilir ama insanlar o partilerin etrafında birleşirse değişimde olur
Ama bu da imkansız ülkede parti tutmak takım tutmak gibi olmuş
Deme en güzel selamı yöneticilerini kapıda karşılayanlar veriyor
Bu da yanlış imamoglunun yaptığıda yanlış
Yanlışa yanlış doğruya doğru demesinide biliyoruz
Chpnin başına ne geldiyse kilicdaroglu yüzünden geldi
Özgür özel ilk sınavını başarıyla verdi partisini birinci parti yaptı
Genel seçimlerde başarısız olursa o zaman eleştirmeye devam edersiniz
Şu anda yerden yere vuracağınız bir neden bir gerekçe göremiyorum
Zaten AKP'den beslenen adamlar gelmiş sanki CHP'nin iyiliğini düşünüyormuş gibi yorum yapıyor burada.
Yok eğer "ülke düzgün yönetilmiyor ama muhalefet yok, mecburen AKP'ye oy veriyorum" diyorsan elbette bu senin seçimin, sonuna kadar saygım vardır. Ama o zaman sabah akşam burada AKP'nin sözcülüğünü neden yapıyorsun, en ufak konuda savunmaya geçiyorsun? "Madem yönetimin rahatsız olduğun yönleri var , o zaman biraz omurgalı olup sen düzgün muhalefet ol" derler adama.
Yani bazıları gayesini o kadar çok belli ediyor ki... Komik olmayın ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 3 Şubat 2025; 19:2:51 > -
Özkan bak tezatlığın tamda burada başlıyor. HDP konusunda chpyi eleştirip, ekremin hdp ile ilgili hiçbir skandalına ses çıkarmayan Mansur yavaşı cumhurbaşkanlığına örnek gösteriyorsun .çok değil 2 gün önce CHP'ye boyun eğerek Terörle işbirliği suçundan hapis cezası alan ahmet özeri hapishanede ziyaret etti. Yarın yine chp bir skandal çıkaracak mansur yavaş yine ses çıkarmıcak bu adamada bu vaziyette Devlet adamı diyorsun
He diceğin şu ise şimdi köprüyü geçmek için öyle yapıyor. Ee şimdi suspus takılıp chpnin cumhurbaşkanı adayı olacak (çünkü bağımsız olursa chpcikler oy vermez) sonra hadi şimdi evli evine köylü köyüne ben kendi doğru bildiğimle yöneticem devleti mi diyecek.
-
Parti disiplini içinde sesini çıkarıyor o gene.
Mesela Esenyurt belediyesine Kayyum atandığında DEM parti ile o otobüste bulunmaması çağırmalarına rağmen cenaze var deyip o mitinge gitmemesi bence bir tavırdır.
Veya seçim zamanı İmamoğlu DEM'e şirin görünmek için taklalar atarken o ben teroristlerden terör sevicilerden oy istemiyorum diye göğsünü gere gere söyleyebiliyordu. Veya DEM partililere Ankara belediyelerinden her hangi bir ilçeyi vermedi Belediye meclis üyeliği vermedi DEM partilileri belediyeye işe almıyor arada çok FARK VAR.
-
ee tükürdüğünü yaladı en sonunda işte burdan çıkarman gereken bir ders yok mu artık. daha ne kadar mansur yavaş blöfü yapıcaksın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X