Şimdi Ara

ChrisPC VPN (Hızlı, Sorunsuz, Ömür Boyu Ücretsiz VPN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
18
Favori
6.439
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://free-vpn-connection.chris-pc.com/

İndirdikten sonra aşağıdaki gösterdiğim şekilde yeni şifre alıp(açılan linkteki accounts kısmından) programa girip kullanmaya başlıyorsunuz. Her sunucu için ayrı şifre almanız gerekiyor. Sanırım şifreler haftada bir yenileniyor

HIZ TESTİ(nl4)

ChrisPC VPN (Hızlı, Sorunsuz, Ömür Boyu Ücretsiz VPN)ChrisPC VPN (Hızlı, Sorunsuz, Ömür Boyu Ücretsiz VPN)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 25 Ağustos 2019; 12:12:48 >

• Milyardolarlık gizli proje içerisinde misiniz? Bankaya girişte zaten her seferinde şifre geliyor. Kredi kartı olarak hiçbir şekilde sanal kart harici ödeme yapmamanız lazım. Bunlara dikkat ettikten sonra hangi bilginizi çalacak?
  • Site ismi hiç güven vermedi. :D
  • Hiçbiri çalışmıyor, konu fake, admin el at pls.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turko9999

Hiçbiri çalışmıyor, konu fake, admin el at pls.
    Gayet de açık anlatmama ve testi koymama rağmen. Neyse pls yazan birini ciddiye almamak lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakahella

Site ismi hiç güven vermedi. :D
    Haksız değilsin Ücretsiz hızlı vpn bulmak çok zor imgur, Wikipedia, youtube vevo kanalı her geçen gün yenisi ekleniyor. Nordvpn, ufovpn, express vpn, betternet, cyberghost u denedim en ideali bu şimdilik. Sunuculara da oldukça hızlı bağlanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 23 Ağustos 2019; 13:52:29 >
  • Mobil yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeterli populariteyi sağladıktan sonra para isteyecek muhtemelen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

Yeterli populariteyi sağladıktan sonra para isteyecek muhtemelen.
    Aslında kendisi bir VPN hizmeti değil. Uzun zamandır aktif olan, ücretsiz VPN hizmeti sunan websitelerini bir arayüz üzerinde bir araya getiren ara yazılım. Ücretli olacağını sanmıyorum. Nitekim ücretli olarak sunduğu ayrı bir proxy uygulaması var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 24 Ağustos 2019; 17:43:57 >
  • Hakikaten sorunsuz çalışıyorsa ücretsiz VPNleri derleyerek süper bir iş çıkarmışlar.
  • indirdikten sonra ,click to visit… e tıklıyorum ve bir sayfaya yönlendiriyor sonrasını çözemedim.
  • ChrisPC eskilerden kalmadır.
    pc ye takılan tv kartlarının olduğu zamanlarda christv ile televizyon izlerdik ...
  • Birşey ücretsiz ise ürün sizsinizdir..?

Şu vpn olayı bi türlü aklıma yatmıyor.güvenli deniliyor ama adamlar benim her şeyimi görmüyor mu? Başkasından gizleyeyim derken buna herşeyi açmış olmuyor muyuz?bir bilen anlatsa..

• Güncel şifreleri bulup giriyorum, VPN bağlanıyor ama internet gelmiyor sorun neden olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerose

Birşey ücretsiz ise ürün sizsinizdir..?

Şu vpn olayı bi türlü aklıma yatmıyor.güvenli deniliyor ama adamlar benim her şeyimi görmüyor mu? Başkasından gizleyeyim derken buna herşeyi açmış olmuyor muyuz?bir bilen anlatsa..
    Milyardolarlık gizli proje içerisinde misiniz? Bankaya girişte zaten her seferinde şifre geliyor. Kredi kartı olarak hiçbir şekilde sanal kart harici ödeme yapmamanız lazım. Bunlara dikkat ettikten sonra hangi bilginizi çalacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 24 Ağustos 2019; 15:36:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jayus

indirdikten sonra ,click to visit… e tıklıyorum ve bir sayfaya yönlendiriyor sonrasını çözemedim.
    Yönlendirdiği sitede accounts kısmından password alıp programa girip kaydet diyeceksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

Güncel şifreleri bulup giriyorum, VPN bağlanıyor ama internet gelmiyor sorun neden olabilir.
    Tüm sunucularda mı aynı şekilde? Hiç mi çalışan yok?

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Amerikanin 5-6 sunucusunu denedim olmadı bıraktım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kurdum, teşekkürler. tıkır tıkır çalışıyor.
  • Eline sağlık hocam bosver baltalayanları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cohannan kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerose -- 24 Ağustos 2019; 15:31:26 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.